Kljucevi za Dreambox

Hvala za kljuceve na prvoj stranici. Da li neko zna kako da povezem dreambox sa laptopom preko rutera (D link 624 plus). DM7020 i ruter su povezani kablom, laptop i ruter su povezani bezzicno kad ubacujem kljuceve moram da iskljucim kabal od rutera i ukljucim krosover kabal. Na nekom forumu sam nasao objasnjenje za isti slucaj samo je upitanju bio neki drugi gemini (kod mene gemini 4.1)
pozdrav svima.

HVALA Profesore....imas na sat-plus jedno pitanjce ...a i tablice za kola ce ti menjaju...Poz-Zor@n...sajt je EXTRA,videcu kako se u mom DREAM-u ponasa PLI lolite...Zbog memorije najvise...PITANJE...Keys i Emu se ubacuju isto ko u Gemini ???

ubacio sam PLI lolite,radi extra u DB 5620s,ubacio i emu onaj sto si poslao,ali nigde ga nema u meniu od dream-a...samo CCcam 2.0.4...Rade Premiere,Tps,Multivision,EuroSport 1. i 2.Polsat,nesto iz Cyfra+ paketa...SF paket radi...neradi TBS paket...neznam gde se menja EMU,ustvari ko da nema dr EMU ??? Poz-Zoran...

:arrow:Menjas mu na blue panel plavo dugme od drima softcam setup ok i onda ulazis u
softcam setup i treci prozorcic tu stoje emulatori i tu ih menjas stisni ok i videces
sta sve imas od emulatora. pa onda plavo dugme dole levo save i zeleno save and restart
cam.

:arrow:Imidz je stvarno dobar.

Imidz je extra,ali od EMU ima samo CCcam 2.0.4....a onaj sto sam ubacio MgCam 1.26.. nema nigde...kad otvorim total comander i direktorijume on stoji tamo gde treba...dal Imidz podrzava rucni unos...Poz- Za KRALJA iz ZUPE a i sire...Zor@n...

Back