Kljucevi za Dreambox

Ima li neko backup za gemini 3.2 sa evocamd 2.12 ili mgcamd za podrucje Reinach-a ili Birsfelden-a kod Basel-a koji funkcionise. Zafrkava me malo neki od programa koji nisu vidni na njima, kao npr. BHTV i HRTV kad su zakljucani.

Zdravo svima! Nadam se da ce neko naci vremena da mi objasni samo par stvari. Imam receiver Kopernikus, mislim da je DCI r3x 1.15. Sledila sam neka uputstva ovde i u meniju sam pronasla funkciju Edit Code. Da li je to mesto gde treba da kucam kljuceve za programe ili je ta operacija komplikovana premnogo? I gde da nadjem kljuceve za Hotbird? Trenutno imam samo Hotbird i Astru, pa me zanima samo to da li sam na pravom putu ili treba pre svega da prikacim receiver na kompjuter...Ah...ovo mi ne ide bas najbolje...

Ponovo problemi ili kljucevi nisu u redu, koristio sam dosad kljuceve od Sekija koji su do veceras bili OK, al vec veceras se nesto cudno desava nema Premiere, nema TPS,ima Polsat, Eurosport 2 ima, Eurosport nema ( mislim na srpsko gov. podrucje).
Imam Gemini 4.2 i Mg cam 1.72 b koji su bili besprekorni do veceras il sam ja nesto tu zaebo ko sto ja to i umem! Ajd Zoki pomoc!
Xamux!

ajd videcu sta je....skini nove keys i pazi kako ih kopiras,lepo raspakuj,i svaki u svoj direktorijum,proveri veza dal je u redu DM -PC....javicu ti ako je neka veca promena,a mozes videti i tamo de seki postavlja keys dal je nesto ozbiljno...Poz-Zor@n...

sve O.K. sa MgCamd 1.27b...imas nove keys ubaci ,reset Dream...uzivaj...kad Polsat promeni keys tad i EuroSport NE radi...posto Premiere rade AU ,pusti bilo koji Premiere kanal i sacekaj 30 sec i radice ako si sve O.K. ubacio,Tps radi,AB-sat radi ...Proveri jos jednom sve...Poz-Zor@n...

sve O.K. sa MgCamd 1.27b...imas nove keys ubaci ,reset Dream...uzivaj...kad Polsat promeni keys tad i EuroSport NE radi...posto Premiere rade AU ,pusti bilo koji Premiere kanal i sacekaj 30 sec i radice ako si sve O.K. ubacio,Tps radi,AB-sat radi ...Proveri jos jednom sve...Poz-Zor@n...

Proradilo, al malo cudno nemam samo TPS, kad mi ode Eurosport tada cu da ubacim nove kljuceve.
Treba da ubacim neki AU?Za neki sekund Premiere se same obnove. Xamux.

malo pre Multivision i TPS promenio keys,videcemo uskoro sta se desava,samo skini Sekijeve keys i uzivaj...U paketu ili provajderu TPS odes na kanal SciFi i sacekaj par sekundi da ucita kljuceve i to je to...Premiere rade AU odavno,netreba nista da ubacujes samo koristi Emu MgCamd 1.27b. ...Poz-Zor@n...

Ajd da mi neko pomogne da izbrisem kljuceve koji stoje na sred ekrana i smetaju mi da gledam programe.
Probao sam:
Da promenim nove kljuceve,
Da restartujem Mg camd,
Da restartujem Box,
Da izbrisem sve kljuceve , racunajuci da ce ipak nesto da se desi, nasred ekrana stoji
" mgcamd
Message from 127.0.0.1:34000:
Reset failed"

Xamux!

Ajd da mi neko pomogne da izbrisem kljuceve koji stoje na sred ekrana i smetaju mi da gledam programe.
Probao sam:
Da promenim nove kljuceve,
Da restartujem Mg camd,
Da restartujem Box,
Da izbrisem sve kljuceve , racunajuci da ce ipak nesto da se desi, nasred ekrana stoji
" mgcamd
Message from 127.0.0.1:34000:
Reset failed"

Xamux!
Probaj u Setup-Expert setup-pa Factory reset...u naj gorem slucaju ubacices ponovo Gemini 4.2 ponovo,pa nova konekcija ,opet Emu ,keys itd...kao prosli put...tako sam se ja igrao dok nisam naucio...Poz-Zor@n...

imas sve ovde na forumu kreni citati od prve strane...kako se ubacuje novi image( Gemini 4.2),konekcija DM i PC ,ubacivanje EMU(MgCamd 1.27b-camd3-899-CCam 2.0.5) i naravno keys...ako negde zapne tu smo ,mada je vec vise puta objasnjena procedura...ali samo citaj od prve strane i polako...Poz-Zor@n...

Vec duze vreme na DM7020 imam instaliran nabilo sat i MgCamd 1.27b i sve je bilo u redu do danas.Danas sam izgubio digi i premiere, ustvari signal je oko 80% a kartica "N" je zelene boje znaci kljucevi su u redu pa ipak nema ni slike ni tona. U cemu bi mogao biti problem?:confused:

Vec duze vreme na DM7020 imam instaliran nabilo sat i MgCamd 1.27b i sve je bilo u redu do danas.Danas sam izgubio digi i premiere, ustvari signal je oko 80% a kartica "N" je zelene boje znaci kljucevi su u redu pa ipak nema ni slike ni tona. U cemu bi mogao biti problem?:confused:

-probaj da instaliras Gemini 4.3. i MgCamd 1.29. -Sve radi bez problema ,poceli su da testiraju novije sisteme zastite,verovatno na tom EMU i imageu nema dostupnost u sw...na MgCamd 1.29 i MgCamd 1.29a. premiere rade AU ...Poz-Zor@n...;)

Back