Kljucevi za Dreambox

Imam DB500 i napravio sam "factory reset",i sada nemogu da gledam digi.Stavio sam najnoviju Softcam key a var/keys,al opet nista.Sada sta da radim?????
Ako treba da stavim novi image,onda to kako ide?Imam Dcc,utp

HELP !!!

Imam DB500 i napravio sam "factory reset",i sada nemogu da gledam digi.Stavio sam najnoviju Softcam key a var/keys,al opet nista.Sada sta da radim?????
Ako treba da stavim novi image,onda to kako ide?Imam Dcc,utp

HELP !!!
izasao je novi Gemini 4.2 za tvoj DM 500,imas iznad gde da ga nadjes ubaci njega i polako sve ce biti O.K. imas ovde na forumu kako se ubacuje pomocu Dream-up-a,pazljivo procitaj...ako nesto zapne tu smo sto znamo da pomognemo...Zor@n...

izasao je novi Gemini 4.2 za tvoj DM 500,imas iznad gde da ga nadjes ubaci njega i polako sve ce biti O.K. imas ovde na forumu kako se ubacuje pomocu Dream-up-a,pazljivo procitaj...ako nesto zapne tu smo sto znamo da pomognemo...Zor@n...

O hvala bogu uspeo je :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Stavio sam Gemini-4.20-DM500-gbox-full.fw2 sa FlashWizardom.Nadam se sa dobro uradio,mislim digi sad ima.Ovaj DreamBox je stvarno dobar reciver,al i tako je tesko rukovati.
Pa da,nemam ni 5-6dana.Sada umesto Cccam i nesto(mislim da 2.0.4 bio) pise Gbox225c na blue panelu.I dzsabe sam stavio mgcamd i softcamkey na var/keys.Poludeo sam.
Ali sad sve OK

Pozdrav i srecni praznici

E, opet problem od kako sam odgledao Mr.Bina na Premiere direkt više ništa nemam na Direkt Premiere, potpun mrak, Premiere Erotik isto mrak na prva dva, a ostalo imam, dok kod Premiere Sport imam sve, molim za pomoć, šta da radim?Sigurno sam nešto sam zabrljao!

idi na info pa strem info,imas gore sam ti naveo za tvoj DM koji Gemini imas 4.2,ubaci,MgCam 1.27b,nove keys od vpzupa i radice sve,i na dr forumu sam ti ostavio odgovor,ako sta zapne tu smo...Zor@n...

Sve je to lepo, kako da ubacim Mg Cam 1.27b?Gde mogu da pogledam neko uputstvo?
Kada sam otvorio info, ne pise koji mi je gemini, u about pise Dream-Multimedia-TV
DM500
Procesor:STBx25xx. 252MHz
Fronted: Satelite
Software Version: release 3.6.0. 31.05.2007

imas Gemini 3.60 (software version)...naci ces :MgCam 1.27b u tar.bz formatu...idi na 15 stranu ovog foruma,imas :rdi:sajt tu ces naci EMU za Gemini Image,ali prvo ubaci novi Gemini 4.2 ili 4.1(koji ja koristim)....kad ubacis novi image,onda raspakujes novi EMU preko total commandera ovoris var,pa kopiras u var-bin...var-keys...var-script...var-tuxbox...var-uninstall...sve atribute promeni u 755....skini nove keys : vpzupa na sat...: resetuj DM 500 i uzivaj...polako i bice sve O.K. premiere,polst,ab-sat,tps,itd sve radi...Zor@n

Back