MagicFinger
Zainteresovan član
- Poruka
- 328
Cuvaj meni, ja sam blizeSamantha Jouns:hahaha ne smem da ti kazem koliko jer ce me PSD ubiti rekla sam mu da mu cuvam 18to mesto poredu,..ali...jbg..dok on ne dodje iz Kine ....![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuvaj meni, ja sam blizeSamantha Jouns:hahaha ne smem da ti kazem koliko jer ce me PSD ubiti rekla sam mu da mu cuvam 18to mesto poredu,..ali...jbg..dok on ne dodje iz Kine ....![]()
Vala da znas.. to jes' smsno...topmodelsica:Neke devojke misle, ako kazem "spavala sam s njim" ili "spavali smo" da je to bilo jednom.Poginucu od smeha.![]()
...Ja sam to uradio u....nemam pojma, a od čega se to klinke ono satiru jel to neka lektira možda
![]()
a ovo je poslednje.....
..eeee ovo je moje prvo pojavljivanje na ovom podforumu...
...čisto hronološki da se zna...![]()
.....
.....
...moram i ja malo da se hvalim,nisam ti ja kuče od juče,još malo pa ću i penziju da zaradim ovde...E baš ti hvala što si nas obavestio.![]()
Onanisao sam u 7. A prvi sex u 13SA KOLIKO GOD. STE SE VI UPUSTILI U SEXUALNE AVANTURE?I PATANJE ZA FORUMASHICE: DA LI SU I STA IH JE "NATEREALO"DA ONANISU PRE PRVOG SEKSALNOG ISKUSTVA?
Onanisao sam u 7. A prvi sex u 13
Godina.u 7 i 13 časova?
SA KOLIKO GOD. STE SE VI UPUSTILI U SEXUALNE AVANTURE?I PATANJE ZA FORUMASHICE: DA LI SU I STA IH JE "NATEREALO"DA ONANISU PRE PRVOG SEKSALNOG ISKUSTVA?
SA KOLIKO GOD. STE SE VI UPUSTILI U SEXUALNE AVANTURE?I PATANJE ZA FORUMASHICE: DA LI SU I STA IH JE "NATEREALO"DA ONANISU PRE PRVOG SEKSALNOG ISKUSTVA?