Imas pravo da mislis sta god zelis ali nemas pravo da vredjas....da si ovako napisao na startu niko ne bi ni reagovao jer takvih kao sto si ti ima kao pleve...kao sto je tebi sve to vazno meni je vazno da sve svoje sama steknem, da budem najbolja sto mogu, da izgledam najlepse sto mogu, da citam i obrazujem se sto vise mogu i da trosim vreme sa najboljim ljudima koji me primaju u zivot. Znaci razlikujemo se kao nebo i zemlja. Moja mantra je da vezu ne bih potegla ni u snu i da je zakon svetinja tvoje je da ga treba zaobici kada mozemo. Moja je da lepo telo (apsolutno nema razlike) imaju i zene u tridesetim bar je moje sada lepse nego sto je bilo u teen uzrastu kada su mi noge bile kilometrima dugacke i mrsave a grudi manje...vecinu devojaka koje srecem iz gimnazije su se prolepsale, naucile kako da istaknu sve sto valja...lepse i ukusnije odevene...duhovitije govore, lepse manire imaju...ja nakon tridesete planiram da izgledam jos bolje...zato sto znam da je moguce kao sto je moguce i da nasi muskarci ne odvale stomak kada predju 35. pa bi i oni mogli da izgledaju kao Holandjani, Nemaci, Svedjani...radi se o ulaganju u sebe...ako krene sa antiridom u 25. i vezba stalno grudi ce joj biti na mestu a telo oblikovanije nego u teen godinama...plus prava garderoba plus lepa kosa plus uspeh i zadovoljstvo koje se vidi i oseti...
Nikoga ja licno nisam uvredio.
Globalna vredjanja, sa njima se susrecemo svakodnevno i na svakom koraku.
Gurovic, kosarkas, dodje i akze da su partizanovci stoka. A ja partiznaovac. Osetio se uvredjenim? i ne bas!
Dodje Olbrajtova i kaze da su Srbi gamad. Uvredio sam se? I ne bas, samo prokomentarsao da je klasicna lopata.
Tebi vazno da sve sama steknes? Mene ne zanima puno kako sam dosao do necega. jedino mi je bitno da nije oteto od obicnog coveka. Nikada ne bih mogao neku jedinku da pokradem, prevarim...
Moji roditelji sticali za mene, ja stizem za svoju decu..i tako dalje. ne vidim nista lose u tome.
Da budem najbolji sto mogu? Nemam to u sebi. Zapnem akda moram. kada ne moram, radije sam opusten. Sigurno bih vise postigao da sam davao svoj maximum. Ali ne bih proziveo neke druge stvari, meni bitne.
Potezanje veze? Bez veze ne bih mogao jednu fakturu da posaljem. To je Srbija. nasledio sam i poslovne saradnike. probacu da ih sacuvam i da ih predam sinu. Za mene opet nesto najnormalnije.
Zakon je za debile. na Balkanu. U uredjenim zemljama bih ga postovao. ovde necu. Gledas da me opljackas? Gledamd a ti nedam da me opljackas. Nameces bolesne zakone koji se kose sa zdravom logikom? Dacu sve od sebe da ih ne ispostujem.
lepo telo? Stvar ukusa. Ja svoje telo odrzavam na svoj nacin, ti na svoj.
Ja nisam pobornik plasticne hirurgije, ali nemam nista protiv beljenja zuba.
Zene posle tridesete. Umeju da budu lepe.
Ali su u Srbiji uglavnom isfrustrirane. To je moje misljenje. I ne zelim ih trenutno u svom blizem okruzenju. Cime su isfrustrirane? Pa time sto su ih mame i tate ubedjivale da su princeze, najlepse, najpametnije. Sada nabile 30 u dupe i krajnje je vreme da ukapiraju da je to sharena laza. Da nece naci nekog konja ko ce za njih crnciti, biti im veran, uvazavati ih i obezbediti prelep zivot. A da one nece morati prstom da mrdnu.
Naravno, ovo je u globalu receno. Ima divnih zena i u tim godinama, samosvesnih, odgovornih, zrelih i realnih. Moje je misljenje da su u manjini.
Muskarci? Pivski stomaci? Da, pa?
Sta mene to briga? Ne gledam ih kao suxualni objekt. Gledam ih kao neko sa kim odlazim na pice/utakmice/kladionicu. Da li imaju stomak ili ne apsolutno me ne zanima.
Jednostavno ne mogu da se slozims a timd a zene lepse izgledaju sa 30 nego sa 20
Posebno ne sa 35.
jednostavno vreme ostavlja tragove.
Samo, ponavljam....to ne znaci da bih zbog toga usao radije u relationship sa nekom od 20. Samo kazem da su te od 20 "yebozovnije"
Ali to svi znaju.
Pogledaj na ulici za kim se okrecu muskarci. Za tim zenama od 40 ili za klinkama?