Klinke, da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme NN76
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam sa svojih 26 bio sa klinkom od 16..bila je visoka oko 180 i u faci izgledala starije od mene..ona je mene spopadala da odemo na plazu zbog sexa..dal sam ja sad pametan muskarac sto je nisam kresno..jesam dobar primer za ove sto pljujete..ne nego sam budala a kakvu je samo sisu imala:dash:

E stvarno! I to si propustio? Ne brini se i ja sam nekad tako bio pametan pa sam sto sta propustio.A sad kad se setim krenu mi suze od bola-koja sam budala bio!:sad2:

Ma verujem ti ja :lol::lol::lol:

Kao sto ti verujem da imas podocnjake, bore i kozu koja se opustila, mozda i pivski stomacic.

I na forumu muskarci sve ye..ci, sa nekom od 21 godinicu.... I svi znaju sta hoce i kako sa zenama.;)

Imam danas podocnjake. Doduse uzeo sam i neku kremu protiv podocnjaka i protiv bora
kazu da i muskarci posle tridesete treba da koriste odredjenu kozmetiku.
Pivski stomacic?
Da, ispod brega raste dobar kukuruz ;)

i ne, niko ne zna kako treba sa zenama
ne znaju ni zene same sa sobom
Znaci, najbolje je zauzeti neyebevajuci stav prema zenama

Da sacekala bih 3, 4 godine. To su i dalje dvadesete. Nego ti rece ovo:

""Ne bih komentarisao brakove u dvadesetim uopšte. To najviše stvara poremećaje, bez zayebavanja i bez obzira da l je muško il žensko
Najveći broj tih ujki i ujni ispred škole su se udali i oženili u 20..neižvljeni debili"

Jeste stvar u slobodnoj volji ali stariji treba da znaju u sta da se petljaju. Zato su stariji.

nije odgovornost na nekom starijem koji može da bude deset godina psihički nezreliji od te devojke od 18 godina, kojoj je on prolazna avantura.
I starije žene to rade sa deset i više godina mlađim od sebe,al to nećeš da kažeš.
Ne generalizuje NN, nego ti žene posmatraš kao nesposobne ćurke ako imaju 18,19, 20
Više ih ti potkopavaš od NN76 :mrgreen:

nije odgovornost na nekom starijem koji može da bude deset godina psihički nezreliji od te devojke od 18 godina, kojoj je on prolazna avantura.
I starije žene to rade sa deset i više godina mlađim od sebe,al to nećeš da kažeš.
Ne generalizuje NN, nego ti žene posmatraš kao nesposobne ćurke ako imaju 18,19, 20

Vazi, ako ti tako kazes.;) Ko razume, shvatice

Naravno da su devojke od 18 - 19 godina prirodno sklone slabijoj proceni i razsudjivanju...otvorite krivicni zakon postoji poseban deo o maldjim punoletnicima i mogucnosti oslobadjanja ili delimicnog umanjenja kr. odgovornosti...na primer kr. zakonik Rusije stoji na stanovistu da se godine moraju uzeti u obzir do 25 godine zivota...

Naravno da su devojke od 18 - 19 godina prirodno sklone slabijoj proceni i razsudjivanju

Alo, ali ti si žena :rotf:
.
..otvorite krivicni zakon postoji poseban deo o maldjim punoletnicima i mogucnosti oslobadjanja ili delimicnog umanjenja kr. odgovornosti...na primer kr. zakonik Rusije stoji na stanovistu da se godine moraju uzeti u obzir do 25 godine zivota...

Ne postoji kd zavođenja mlađeg punoletnog lica u Srbiji, ne postoji ni u Rusiji.
Ne znam na šta misliš, za šta se godine moraju uzeti u obzir kod punoletnih osoba?
Za socijalno i zdravrstveno jedino ili nešto slično ako se ne školuje, pa socijalna zaštita i ostalo :mrgreen:
Za sex nema..
Dajde, nemojte :zag:

Alo, pa ti si žena :rotf:
.
[YOUTUBE]..otvorite krivicni zakon postoji poseban deo o maldjim punoletnicima i mogucnosti oslobadjanja ili delimicnog umanjenja kr. odgovornosti...na primer kr. zakonik Rusije stoji na stanovistu da se godine moraju uzeti u obzir do 25 godine zivota...

Ne postoji kd zavođenja mlađeg punoletnog lica u Srbiji, ne postoji ni u Rusiji.
Ne znam na šta misliš, za šta se godine moraju uzeti u obzir kod punoletnih osoba?
Za socijalno i zdravrstveno jedino ili nešto slično
Dajde, nemojte :zag:[/QUOTE]

Ja sam govorila o proceni...ne o krivicnim delima pobogu...da li je moguce da nisi shvatio sta sam zelela da kazem...samo sam htela reci da zakon uzima u obzir nedovoljnu zrelost zena i muskaraca od 18 godina ako vam je tako draze

Ja sam govorila o proceni...ne o krivicnim delima pobogu...da li je moguce da nisi shvatio sta sam zelela da kazem...samo sam htela reci da zakon uzima u obzir nedovoljnu zrelost zena i muskaraca od 18 godina ako vam je tako draze

Ko, šta, gde, kako? pa što pominješ zakone. kakve to veze ima i to svuda važi.
Pomešala si lončiče
A je l možeš da nekako kažeš da te razumem lakše, ne znam koja procena nedovoljne zsrelosti ZA ŠTA se ocenjuje nedovoljna zrelost do 25 godine :lol:

pade mi nešto na pamet. Znaš sa čim si mogla nešto da pomešaš, sa nekom pričom o prostituciji, podvođenju ili slično, pa do 21 i neke tu priče, al ni to ne može
ti izgleda ne kapiraš o čemu pričaš, pa ne mogu da ti pomognem....

kakva, brate, procena..

Aj nešto smislite :lol:

Poslednja izmena:
E tu sam te cekala...

1. Da bi bio muskarac morao bi da odrastes...decaci nisu sexy vec su balavi

2.Radim kao PR celog univerziteta....btw ostalo je 4 ispita do dipl. nakon toga posdiplomske, u isto vreme EPY, pocela sam svoj novac da zaradjujem sa 14 kao maneken i kao kosarkaski sudija, imala vodila emisiju na TV-u, primala studenstsku stipendiju...izvoli da te cujem...

3. Jel bi trebalo da nadjem da citiram kako devojke izgledaju najlepse pocev od 15e

4. Rekao si ne vrdaj, ne teraj me da gubim vreme i da trazim a znas da cu naci...na temi Alimentacija...nacicu i sta onda

5. Uvredio si samim tim kada kazes da je ona od 30 polovnjaca...a polovina ovde prisutnih ima preko 30, upotrebi dedukciju malo...valjda znas sta je indukcija i dedukcija

6. To mozes da pricas balavicama kako ce da propadnu sa 30 pa hajde da se ........ meni koja sam prosla Evropu uzduz i popreko sa kraja na kraj ne prosipaj te gluposti, SVAKA ZENA KOJA SE NEGUJE I ULAZE U SEBE IZGLEDA KAO AVION SA 40...svaka...i pomenute dame su zene...i mi smo zene...znaci moguce je...koja se zapusti i ne zeli da bude hot

7. Ako ti je novac razlog za srecu...bravo...

1. Odrastao sam. Sve svoje obaveze izvrsavam na vreme. To en znaci da u svoje slobodno vreme moram biti obiljan. Opet, decaci nisu zenama sexy jer su balavi. Devojcice jesu muskarcima sexy jer su balave(odgovor na mnoga pitanja na istoj ovojt emi)
2. Manje sam uspesan od tebe. Zavrsen fax na mishice, privatna firma, bavio se kosarkom. Postdiplomske mi ne padaju na pamet. Da nije roditeljske pomoci bilo (i jos uvek) ne bi valjalo. Novac zaradjujem za sebe od svoje 16 godine. Sverc tada, legalizacija sada.
3. Ne trebas. Meni su od 16 do 27-28 najsxy. To ne znaci da bih te od 16 kresnuo
4. Nisam. Nadji
5. Nisam nikoga licno. Moze neki Nemac da kaze da je ogromna vecina Srba shwajnen. Ja se necu naljutiti. Ima pravo to da misli. Mozes ti reci da je muskarcima od 33 kita labava. necu se naljutiti. Znam ko sam i kakav sam, pa me misljenje neke feministkinje nece uvrediti
6. Nebuloza. Prosao sam takodje mnoge zemlje. Opet kazem, ne mzoes proediti gene jedne balkanke i gene jedne svedjanke. Balkanke se uglavnom rastoce posle 30 godine. Svedjanke se duze drze. Genetika, zdrava ishrana, ebem li ga. Oni se hrane bioloskom, nase modifikovanom hranom.
Meni zene starije od 30 uglavnom nisu privlacne. Imam li pravo na svoj ukus?
Ne mislim da preko 5% zena od 40 godina vredi(fizicki)
Smem li da tako mislim? Nisu mi hot u velikoj vecini slucajeva
Postoje i hot u tim godinama. Ali zestoko su u manjini.
sa druge strane, klinke od 20 me smore svojim nebulozama. Ali imaju lepse sise i guzu.
Za relaciju cu opet najverovatnije traziti nesto mojih godina -5-7 godina. Ali to ne znaci da ce mi sa 50 godina biti najlepse one od 45. Bice opet od 16 do 28.
7. Novac je bitan. Posle zdravlja najbitniji. da nemam dovoljno ne bih dobio decu 3 dana sedmicno. Ne bih mogao da putujem. ne bih mogao da se obucem kako ja hocu. A sve navedeno utice na moje samopouzdanje.
Takav sam, verujem da bi covek trebao da ima samopouzdanje i da je bez dinara i kod kineza obucen. Ja nisam takav. Meni treba dobar parfem, dobra krpica, dobar auto, mogucnost putovanja...
Razlikujemo se...

Pa po meni su najbolje godine za fizicki izgled zene od 15-26 do 28-30 godina
A bas top je od 18 do 22-23
Sta ima lose ako je moj ukus takav?

Ja u najboljim godinama?
Pa sta znam. lepse sam se osecao sa 16. Nisam imao obaveza nikakvih, uzivao sa prijatlejima, nisam znao sta su problemi.
Sa 33 se osecam dobro, ali imam dosta obaveza
u sexualnom smislu, sigurno sma sada privlacniji nego sa 16

Evo ovde, lepo pise

Imas pravo da mislis sta god zelis ali nemas pravo da vredjas....da si ovako napisao na startu niko ne bi ni reagovao jer takvih kao sto si ti ima kao pleve...kao sto je tebi sve to vazno meni je vazno da sve svoje sama steknem, da budem najbolja sto mogu, da izgledam najlepse sto mogu, da citam i obrazujem se sto vise mogu i da trosim vreme sa najboljim ljudima koji me primaju u zivot. Znaci razlikujemo se kao nebo i zemlja. Moja mantra je da vezu ne bih potegla ni u snu i da je zakon svetinja tvoje je da ga treba zaobici kada mozemo. Moja je da lepo telo (apsolutno nema razlike) imaju i zene u tridesetim bar je moje sada lepse nego sto je bilo u teen uzrastu kada su mi noge bile kilometrima dugacke i mrsave a grudi manje...vecinu devojaka koje srecem iz gimnazije su se prolepsale, naucile kako da istaknu sve sto valja...lepse i ukusnije odevene...duhovitije govore, lepse manire imaju...ja nakon tridesete planiram da izgledam jos bolje...zato sto znam da je moguce kao sto je moguce i da nasi muskarci ne odvale stomak kada predju 35. pa bi i oni mogli da izgledaju kao Holandjani, Nemaci, Svedjani...radi se o ulaganju u sebe...ako krene sa antiridom u 25. i vezba stalno grudi ce joj biti na mestu a telo oblikovanije nego u teen godinama...plus prava garderoba plus lepa kosa plus uspeh i zadovoljstvo koje se vidi i oseti...

Imas pravo da mislis sta god zelis ali nemas pravo da vredjas....da si ovako napisao na startu niko ne bi ni reagovao jer takvih kao sto si ti ima kao pleve...kao sto je tebi sve to vazno meni je vazno da sve svoje sama steknem, da budem najbolja sto mogu, da izgledam najlepse sto mogu, da citam i obrazujem se sto vise mogu i da trosim vreme sa najboljim ljudima koji me primaju u zivot. Znaci razlikujemo se kao nebo i zemlja. Moja mantra je da vezu ne bih potegla ni u snu i da je zakon svetinja tvoje je da ga treba zaobici kada mozemo. Moja je da lepo telo (apsolutno nema razlike) imaju i zene u tridesetim bar je moje sada lepse nego sto je bilo u teen uzrastu kada su mi noge bile kilometrima dugacke i mrsave a grudi manje...vecinu devojaka koje srecem iz gimnazije su se prolepsale, naucile kako da istaknu sve sto valja...lepse i ukusnije odevene...duhovitije govore, lepse manire imaju...ja nakon tridesete planiram da izgledam jos bolje...zato sto znam da je moguce kao sto je moguce i da nasi muskarci ne odvale stomak kada predju 35. pa bi i oni mogli da izgledaju kao Holandjani, Nemaci, Svedjani...radi se o ulaganju u sebe...ako krene sa antiridom u 25. i vezba stalno grudi ce joj biti na mestu a telo oblikovanije nego u teen godinama...plus prava garderoba plus lepa kosa plus uspeh i zadovoljstvo koje se vidi i oseti...

Nikoga ja licno nisam uvredio.
Globalna vredjanja, sa njima se susrecemo svakodnevno i na svakom koraku.
Gurovic, kosarkas, dodje i akze da su partizanovci stoka. A ja partiznaovac. Osetio se uvredjenim? i ne bas!
Dodje Olbrajtova i kaze da su Srbi gamad. Uvredio sam se? I ne bas, samo prokomentarsao da je klasicna lopata.

Tebi vazno da sve sama steknes? Mene ne zanima puno kako sam dosao do necega. jedino mi je bitno da nije oteto od obicnog coveka. Nikada ne bih mogao neku jedinku da pokradem, prevarim...
Moji roditelji sticali za mene, ja stizem za svoju decu..i tako dalje. ne vidim nista lose u tome.
Da budem najbolji sto mogu? Nemam to u sebi. Zapnem akda moram. kada ne moram, radije sam opusten. Sigurno bih vise postigao da sam davao svoj maximum. Ali ne bih proziveo neke druge stvari, meni bitne.
Potezanje veze? Bez veze ne bih mogao jednu fakturu da posaljem. To je Srbija. nasledio sam i poslovne saradnike. probacu da ih sacuvam i da ih predam sinu. Za mene opet nesto najnormalnije.
Zakon je za debile. na Balkanu. U uredjenim zemljama bih ga postovao. ovde necu. Gledas da me opljackas? Gledamd a ti nedam da me opljackas. Nameces bolesne zakone koji se kose sa zdravom logikom? Dacu sve od sebe da ih ne ispostujem.

lepo telo? Stvar ukusa. Ja svoje telo odrzavam na svoj nacin, ti na svoj.
Ja nisam pobornik plasticne hirurgije, ali nemam nista protiv beljenja zuba.
Zene posle tridesete. Umeju da budu lepe.
Ali su u Srbiji uglavnom isfrustrirane. To je moje misljenje. I ne zelim ih trenutno u svom blizem okruzenju. Cime su isfrustrirane? Pa time sto su ih mame i tate ubedjivale da su princeze, najlepse, najpametnije. Sada nabile 30 u dupe i krajnje je vreme da ukapiraju da je to sharena laza. Da nece naci nekog konja ko ce za njih crnciti, biti im veran, uvazavati ih i obezbediti prelep zivot. A da one nece morati prstom da mrdnu.
Naravno, ovo je u globalu receno. Ima divnih zena i u tim godinama, samosvesnih, odgovornih, zrelih i realnih. Moje je misljenje da su u manjini.
Muskarci? Pivski stomaci? Da, pa?
Sta mene to briga? Ne gledam ih kao suxualni objekt. Gledam ih kao neko sa kim odlazim na pice/utakmice/kladionicu. Da li imaju stomak ili ne apsolutno me ne zanima.

Jednostavno ne mogu da se slozims a timd a zene lepse izgledaju sa 30 nego sa 20
Posebno ne sa 35.
jednostavno vreme ostavlja tragove.
Samo, ponavljam....to ne znaci da bih zbog toga usao radije u relationship sa nekom od 20. Samo kazem da su te od 20 "yebozovnije"
Ali to svi znaju.
Pogledaj na ulici za kim se okrecu muskarci. Za tim zenama od 40 ili za klinkama?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back