Klinke, da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme NN76
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikoga ja licno nisam uvredio.
Globalna vredjanja, sa njima se susrecemo svakodnevno i na svakom koraku.
Gurovic, kosarkas, dodje i akze da su partizanovci stoka. A ja partiznaovac. Osetio se uvredjenim? i ne bas!
Dodje Olbrajtova i kaze da su Srbi gamad. Uvredio sam se? I ne bas, samo prokomentarsao da je klasicna lopata.

Tebi vazno da sve sama steknes? Mene ne zanima puno kako sam dosao do necega. jedino mi je bitno da nije oteto od obicnog coveka. Nikada ne bih mogao neku jedinku da pokradem, prevarim...
Moji roditelji sticali za mene, ja stizem za svoju decu..i tako dalje. ne vidim nista lose u tome.
Da budem najbolji sto mogu? Nemam to u sebi. Zapnem akda moram. kada ne moram, radije sam opusten. Sigurno bih vise postigao da sam davao svoj maximum. Ali ne bih proziveo neke druge stvari, meni bitne.
Potezanje veze? Bez veze ne bih mogao jednu fakturu da posaljem. To je Srbija. nasledio sam i poslovne saradnike. probacu da ih sacuvam i da ih predam sinu. Za mene opet nesto najnormalnije.
Zakon je za debile. na Balkanu. U uredjenim zemljama bih ga postovao. ovde necu. Gledas da me opljackas? Gledamd a ti nedam da me opljackas. Nameces bolesne zakone koji se kose sa zdravom logikom? Dacu sve od sebe da ih ne ispostujem.

lepo telo? Stvar ukusa. Ja svoje telo odrzavam na svoj nacin, ti na svoj.
Ja nisam pobornik plasticne hirurgije, ali nemam nista protiv beljenja zuba.
Zene posle tridesete. Umeju da budu lepe.
Ali su u Srbiji uglavnom isfrustrirane. To je moje misljenje. I ne zelim ih trenutno u svom blizem okruzenju. Cime su isfrustrirane? Pa time sto su ih mame i tate ubedjivale da su princeze, najlepse, najpametnije. Sada nabile 30 u dupe i krajnje je vreme da ukapiraju da je to sharena laza. Da nece naci nekog konja ko ce za njih crnciti, biti im veran, uvazavati ih i obezbediti prelep zivot. A da one nece morati prstom da mrdnu.
Naravno, ovo je u globalu receno. Ima divnih zena i u tim godinama, samosvesnih, odgovornih, zrelih i realnih. Moje je misljenje da su u manjini.
Muskarci? Pivski stomaci? Da, pa?
Sta mene to briga? Ne gledam ih kao suxualni objekt. Gledam ih kao neko sa kim odlazim na pice/utakmice/kladionicu. Da li imaju stomak ili ne apsolutno me ne zanima.

Jednostavno ne mogu da se slozims a timd a zene lepse izgledaju sa 30 nego sa 20
Posebno ne sa 35.
jednostavno vreme ostavlja tragove.
Samo, ponavljam....to ne znaci da bih zbog toga usao radije u relationship sa nekom od 20. Samo kazem da su te od 20 "yebozovnije"
Ali to svi znaju.

Pogledaj na ulici za kim se okrecu muskarci. Za tim zenama od 40 ili za klinkama?

Uzivaj...meni je ovo poremeceno sasvim...ali uzivaj:cao:

Ali klince zanimaju igrice, sport, tuca, opijanja
A klinke ne zanimaju ti klinci
nemaju lovu da ih provedu
A i cool je u drustvu reci da imaju starijeg decka
I sta cemo sada?
Da kupimo klinkama vestackog djoku i sedmicno dobavljamo novi set baterijica?

Pa ih zanimas ti. U najboljim godinama?

A za boldovano. Brate.........muka mi je:neutral::eek:

Ti si samo izgubila osecaj za realnost.
Ili se foliras da ne idis svet oko sebe
I ne vidis u kom pravcu ovaj svet ide.

hoces da ti dam primere?

Oprosti molim te ali ja sam svojim zivotom sasvim zadovoljna...nista nikada nisam uradila na vezu...gadim se istih...porodicni novac imam i uvek smo imali...mozda je to problem pa ne gledam kao vi na celu tu pricu da me neki matoriji smuvao pa mi placao jer za tim nije bilo potrebe...sve sto moze prosecan covek mogu i ja...to je moja mantra...balavice - balvcima, tete - cikama, devojke - momcima...ja volim rad, red i zakon...kao sto rekoh vec ne mora tako da bude kako se prica da mora...svaki svoj posao sam sama pronasla osim jednog za koji su me izvukli iz skole...ostalo sama i veruj mi ja ne bih imala nista protiv i da se ne udam...nemam tu frku, mene muskarci ne ispunjavaju niti merim svoju vrednost spram muskih pogleda...mozda sam nedovoljno emotivna...ko bi ga znao, pozdrav

Ali neće klinke klince :per:
Jedan moj drug, oko 35 god, ima devojku od 23.
On je bivši fudbaler i izgleda fizički jako dobro, svaki mišić na svom mestu, prav, hitar.
U najboljim je godinama.
Iz tvog ugla gledanja, on je za nju čiča, a ona uskoro završava fax i moj drug bi da je ženi.
Za tebe je on manipulator verovatno i pedofil :rtfm:

Ko je rekao da je devojka od 23 klinka. To je u granicama normale.
Pricam o čiči od 33-35 a klinki od 16-17.

I ko kaze da devojke traze samo 10 i vise godina starije?

Oprosti molim te ali ja sam svojim zivotom sasvim zadovoljna...nista nikada nisam uradila na vezu...gadim se istih...porodicni novac imam i uvek smo imali...mozda je to problem pa ne gledam kao vi na celu tu pricu da me neki matoriji smuvao pa mi placao jer za tim nije bilo potrebe...sve sto moze prosecan covek mogu i ja...to je moja mantra...balavice - balvcima, tete - cikama, devojke - momcima...ja volim rad, red i zakon...kao sto rekoh vec ne mora tako da bude kako se prica da mora...svaki svoj posao sam sama pronasla osim jednog za koji su me izvukli iz skole...ostalo sama i veruj mi ja ne bih imala nista protiv i da se ne udam...nemam tu frku, mene muskarci ne ispunjavaju niti merim svoju vrednost spram muskih pogleda...mozda sam nedovoljno emotivna...ko bi ga znao, pozdrav

Pa ti imas jedan, da kazemo nesvakidasnji stav
I ja te zbog toga ne osudjujem.
Vise puta rekoh da volim sposobne i jake zene, zene koje mogu da me prate
Dakle, voleo bih da je vise zena kao sto si ti
Zene koje imaju svoj zivot, zene koje imaju svoje drustvo, zene koje umeju da zarade, da se snadju.
na zalsot, velika vecina zena bi radije da se vuce uz muskarca, da nadje nekoga sa platom od 1000 eura a ona ima 300, umesto da se sama potrudi da isto toliko zaradi.
Takodje ni meni zene nisu reper. Iskreno, yebe mi se sta zene misle. Ali stvarno.

Sto se tiche veze i vezica...U mom poslu bez toga ne mozes
Ali na tome je citavo srpsko drustvo zasnovano. A ja nisam neko ko ce da zrtvuje svoje vreme boreci se protiv necega sto je vec vekovima u nase gene usadjeno.
Ne, radije se sluzim metodom...koga ne mzoes da pobedis ti mu se pridruzi.
Takodje, ni ja nemam frku ako se vise nikada ne ozenim
Imam decu. To mi je najbitnije. Zivot bez dece meni ne bi imao smisao. Dakle cilj iz braka sam izvukao. Dalje, da li cu se ozeniti ili ne, ne dotice me. Bitne su mi zene za sex. I to veoma. Frustriran sam bez sexa. Dakle, bicu lovac sve dok(i ako) se opet ne smirim uz neku. I treba da se stidim toga sto mi zasijaju oci kada vidim dobar komad?
necu!
Volim zene, tj njihovo telo

Ko je rekao da je devojka od 23 klinka. To je u granicama normale.
Pricam o čiči od 33-35 a klinki od 16-17.

I ko kaze da devojke traze samo 10 i vise godina starije?

Hteo sam da ti dam baš primer kako je to sa godinama glupo kad neko ima dovoljan broj godina da ga više niko ne smatra detetom.
Vazdušasta može da odlepi sutra za nekim od 22 ili od 52 godine.
Dete je do 14 godine. Sa 16 može da stupi u brak. Sa 18 je zreo čovek koji već uveliko planira svoju budućnost, a odgovoran je za svoje postupke.
Ne bi ti prijalo da tvoje dete bude sa nekim od 33 godine al sa 18 joj ne možeš ništa.
Ne verujem ni da si se ti mnogo konsultovala okolo kad si bila tolika :lol:

Dakle 33-21 je OK?
Pa i da znas da jeste
Ali su nezrele opasno(99%, sigurno ima i izuetaka)
Dakle, van sexa, sumnjam da bi ista moglo biti zanimnjivo tu

Pa rekla sam da je to prihvatljiva granica. Preko 20 i ne vise od 13 godina razlike. Citaj bolje :lol:

I za tebe jesu nezrele. Ne trazi zrelost kod piletine. Ne mozes i jare i pare.

Pa rekla sam da je to prihvatljiva granica. Preko 20 i ne vise od 13 godina razlike. Citaj bolje :lol:

I za tebe jesu nezrele. Ne trazi zrelost kod piletine. Ne mozes i jare i pare.

A tvoj je bio prezreo sa 20 godina, al pošto ste vršnjaci, onda ništa, ne računa se :lol:
Žene vole u tim godinama starije, većina voli, da se ne uhvatiš za reč.
Kapiraš da nema dozvoljene i nedozvoljene granice kad je neko punoletan.
Ustvari, kapiraš samo kad si ti u pitanju
Zašto si odredila da baš 13 godia bude razlika, ne možeš da znaš, tako ti se dopalo odokativno :p

Hteo sam da ti dam baš primer kako je to sa godinama glupo kad neko ima dovoljan broj godina da ga više niko ne smatra detetom.
Vazdušasta može da odlepi sutra za nekim od 22 ili od 52 godine.
Dete je do 14 godine. Sa 16 može da stupi u brak. Sa 18 je zreo čovek koji već uveliko planira svoju budućnost, a odgovoran je za svoje postupke.
Ne bi ti prijalo da tvoje dete bude sa nekim od 33 godine al sa 18 joj ne možeš ništa.
Ne verujem ni da si se ti mnogo konsultovala okolo kad si bila tolika :lol:

Ja u klin ti u plocu. Ili se pravis blesav. Naravno da joj ne mogu nista kad je punoletna. I necu. Pricamo o balavicama iz srednje skole.

Izvini, ja se najezim i bude mi muka kada mi se nabacuje neko ko ima od 45-50 godina. A nismo deca. Moze otac da mi bude. Moja mama ima 55. O starijima da ne govorim. Svakom svoje, kao sto rekoh

A tvoj je bio prezreo sa 20 godina, al pošto ste vršnjaci, onda ništa, ne računa se :lol:
Žene vole u tim godinama starije, većina voli, da se ne uhvatiš za reč.
Kapiraš da nema dozvoljene i nedozvoljene granice kad je neko punoletan.
Ustvari, kapiraš samo kad si ti u pitanju
Zašto si odredila da baš 13 godia bude razlika, ne možeš da znaš, tako ti se dopalo odokativno :p

Ne nego bioloski moze da joj bude otac, ili ona njemu majka, ako je obrnuto.. A za ostalo, napisala sam vec

Ja u klin ti u plocu. Ili se pravis blesav. Naravno da joj ne mogu nista kad je punoletna. I necu. Pricamo o balavicama iz srednje skole.

Izvini, ja se najezim i bude mi muka kada mi se nabacuje neko ko ima od 45-50 godina. A nismo deca. Moze otac da mi bude. Moja mama ima 55. O starijima da ne govorim. Svakom svoje, kao sto rekoh

Tebi se ne dopadaju oni od 45-55, ali nekome se sviđaju
mislim da ta starosna grupa muškaraca ima baš zavidan broj obožavateljki
Nisam ja pomenuo nikakve brojeve, nego neko drugi ;)
Čini mi se da si ti rekla da su isključivo ujke, preko 3 banke krivci što čekaju devojčice ispred škole.
I samo su oni krivi i niko više. To uopšte nije tačno.

Ma sve ok al malo je bzvz ta prica pod mojim si krovom do 18e a posle radi sta oces..to je foliranje kao do punoletstva se brine za decu a preko noci nek ih ebe ko oce..treba obratiti paznju na vrsnjake i sa kim se druze..sto im uvaljuju travu i alkohol..pa mesta gde izlaze..a ne sve se to provuce pored roditelja i okrive ti matorci kojima one dodju na tacni same

Tebi se ne dopadaju oni od 45-55, ali nekome se sviđaju
mislim da ta starosna grupa muškaraca ima baš zavidan broj obožavateljki
Nisam ja pomenuo nikakve brojeve, nego neko drugi ;)
Čini mi se da si ti rekla da su isključivo ujke, preko 3 banke krivci što čekaju devojčice ispred škole.
I samo su oni krivi i niko više. To uopšte nije tačno.

Nisam ja to rekla, a ko je ne secam se, mrzi me da se vracam unazad.

45-55...imaju obozavateljke da ako su Bred Pit ili Dzordz Kluni. Ja ne spadam u tu grupu.

Rekoh, svakom svoje, kao sto vi pricate sta vam se svidja i ne svidja, tako ja pricam sta je meni grozno. Ne mozes me ubediti, kao ni ja tebe.

Ja najvise protestujem ovde, ali ne zbog tvojih postova. Nego sbog svrstavanja onih od 15 godina u zene, pa se to posle ko zna koliko citiranja i insistiranja pretvara u zenske osobe.

Ma sve ok al malo je bzvz ta prica pod mojim si krovom do 18e a posle radi sta oces..to je foliranje kao do punoletstva se brine za decu a preko noci nek ih ebe ko oce..treba obratiti paznju na vrsnjake i sa kim se druze..sto im uvaljuju travu i alkohol..pa mesta gde izlaze..a ne sve se to provuce pored roditelja i okrive ti matorci kojima one dodju na tacni same

E, samo još ovo, pa me mrzi više
Čak se ne radi ni o tome da do 18 glume neki nadzor i brigu.
Veliki broj roditelja boli uvo za decu.
Šalju ih u škole gde je normalno da se matorci parkiraju ispred škole i pokupe klinke
Roditelje briga za razliku u godinama, po logici, može da se kreše sa nekim klincem u školskom wc-u i puši travu, može da je drnda neki deda, profesore interesuje da primaju mito od tih istih roditelja za kao neke ocene, a gde su deca i šta rade sve boli kita.

Što bi muškarci štitili moral kad su u priči svi devijantni

Nije tacno, samo posle 18te ne mogu da sprecim. Zakonski.

Ne mesaj brigu roditelja sa tim. ;)

Ne nude se sve i ne cekaju matorci samo one koje se same nude

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back