Oprosti molim te ali ja sam svojim zivotom sasvim zadovoljna...nista nikada nisam uradila na vezu...gadim se istih...porodicni novac imam i uvek smo imali...mozda je to problem pa ne gledam kao vi na celu tu pricu da me neki matoriji smuvao pa mi placao jer za tim nije bilo potrebe...sve sto moze prosecan covek mogu i ja...to je moja mantra...balavice - balvcima, tete - cikama, devojke - momcima...ja volim rad, red i zakon...kao sto rekoh vec ne mora tako da bude kako se prica da mora...svaki svoj posao sam sama pronasla osim jednog za koji su me izvukli iz skole...ostalo sama i veruj mi ja ne bih imala nista protiv i da se ne udam...nemam tu frku, mene muskarci ne ispunjavaju niti merim svoju vrednost spram muskih pogleda...mozda sam nedovoljno emotivna...ko bi ga znao, pozdrav
Pa ti imas jedan, da kazemo nesvakidasnji stav
I ja te zbog toga ne osudjujem.
Vise puta rekoh da volim sposobne i jake zene, zene koje mogu da me prate
Dakle, voleo bih da je vise zena kao sto si ti
Zene koje imaju svoj zivot, zene koje imaju svoje drustvo, zene koje umeju da zarade, da se snadju.
na zalsot, velika vecina zena bi radije da se vuce uz muskarca, da nadje nekoga sa platom od 1000 eura a ona ima 300, umesto da se sama potrudi da isto toliko zaradi.
Takodje ni meni zene nisu reper. Iskreno, yebe mi se sta zene misle. Ali stvarno.
Sto se tiche veze i vezica...U mom poslu bez toga ne mozes
Ali na tome je citavo srpsko drustvo zasnovano. A ja nisam neko ko ce da zrtvuje svoje vreme boreci se protiv necega sto je vec vekovima u nase gene usadjeno.
Ne, radije se sluzim metodom...koga ne mzoes da pobedis ti mu se pridruzi.
Takodje, ni ja nemam frku ako se vise nikada ne ozenim
Imam decu. To mi je najbitnije. Zivot bez dece meni ne bi imao smisao. Dakle cilj iz braka sam izvukao. Dalje, da li cu se ozeniti ili ne, ne dotice me. Bitne su mi zene za sex. I to veoma. Frustriran sam bez sexa. Dakle, bicu lovac sve dok(i ako) se opet ne smirim uz neku. I treba da se stidim toga sto mi zasijaju oci kada vidim dobar komad?
necu!
Volim zene, tj njihovo telo