- Poruka
- 70.201
Ovo je kao prenosiva klima...gde je tu crevo? vredi li ovo necemu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema tu creva.Unutra ima 5-6 vertikalnih papira,koji se polako vlaze sa hladnom vodom,ima rezervoar,koji je na dnu spojen kanalom za dolazak vode,a pozadi ventilator i tako duva u vlazne papire i rashladjuju prostor,a ujedno i vlaze vazduh.Tako da je mnogo lakse disati.Ovo je kao prenosiva klima...gde je tu crevo? vredi li ovo necemu?
![]()
To je skoro pa običan ventilator. To što pomalo raspršuje vodu ne pomaže mnogo.
ovo sam i ja zelela....Na našem tržištu najblje klime su Gree, koje i nema puno i Midea. Kinezi.
Ali klima i nije tako zdrava, meni krene nos i grebanje u grlu, imam i malu decu i oni krenu da šmrcaju.
Možda sledeće sezone uzmemo ventilatore
![]()
Pa da kombinujemo, malo klima, malo ventilator.
Svidja mi se ovaj ventilator od cega li je napravljen.Na našem tržištu najblje klime su Gree, koje i nema puno i Midea. Kinezi.
Ali klima i nije tako zdrava, meni krene nos i grebanje u grlu, imam i malu decu i oni krenu da šmrcaju.
Možda sledeće sezone uzmemo ventilatore
![]()
Pa da kombinujemo, malo klima, malo ventilator.
Ovu parapetnu Azuri 3.5kw ima rodjaka evo vec 2 god i prezadovoljna je,a grije bas dosta vise m2 nego sto pise u specifikaciji.Obje klime su dobre, mada bih neku prednost dao Fujitsu (super eco inverter) klimi, koja pripada I klasi. Pouzdana japanska tehnologija je dokazani brend kvaliteta i trajanja.
Iako manje nepoznata Azuri klima spada u red manje poznatih proizvodjača ali sa odličnim perfomansama što ih svrstava u red vrhunskih klima uredjaja.
Azuri Supra klima se proizvodi u pogonima Gree uredjaja, i samim tim spada u seriju kvalitetnih i vrhunskih klima. MIslim da se Azuri klima odlikuje tihim režimom rada, dok za Fujitsu ne bih znao tačno njen stepen buke.
Kako god, nećeš pogriješiti ako se odlučiš za bilo koju, jer su obje dobre i kvalitetne. Naravno, garantni rok je bitan, stepen buke koju proizvodi, potrošnja takodje a sve to piše u njihovim karakteristikama tj specifikacijama.
Ovu parapetnu Azuri 3.5kw ima rodjaka evo vec 2 god i prezadovoljna je,a grije bas dosta vise m2 nego sto pise u specifikaciji.
Da li je osjetna ta razlika u prijatnosti kod grijanja na parapetnu klimu, s tim da topolota krece od poda za razliku od zidne? To me nekako najvise privlaci kod ove Azuri parapetne,a u drugu ruku me kopka njena jeftinoca u smislu da li ce posle 3god kad istekne garancija da mi zadaje muke...
Ja prebacila..Kako je zahladnelo ladno moze da se klima prebaci na grejanje
Normalno,kada je ovo vreme sasavo.Ja prebacila..![]()
Koga god znam da je to kupio razočarao se. Među njima i jedna koleginica moderatorka, tako da nije baš za preporuku. MOžda za neku veoma malu prostoriju, mada je i to pitanje.Ovo je kao prenosiva klima...gde je tu crevo? vredi li ovo necemu?
![]()
a dobro...sada mi vise i ne treba...mozda sledece godineKoga god znam da je to kupio razočarao se. Među njima i jedna koleginica moderatorka, tako da nije baš za preporuku. MOžda za neku veoma malu prostoriju, mada je i to pitanje.