Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ljudi, cime se vi bavite... Kleopatra je rodjena u Egiptu, a potice iz makedonske porodice Ptolemaja. Sta tu nije jasno? Ili da se pojave Dereticevi ucenici i da kazu da je, kao i Aleksandar Makedonski (po njima Aleksandar Karanovic?!) i ona bila Srpkinja, tj. po njihovom SrBkinja!
Ljudi, cime se vi bavite... Kleopatra je rodjena u Egiptu, a potice iz makedonske porodice Ptolemaja. Sta tu nije jasno? Ili da se pojave Dereticevi ucenici i da kazu da je, kao i Aleksandar Makedonski (po njima Aleksandar Karanovic?!) i ona bila Srpkinja, tj. po njihovom SrBkinja!
znam da je Aleksandar Obrenovic imao majku iz Vlaske, ovo ne znam
za ovo sto sam pricao o dinastijama, mislio sam po muskoj strani, po zenskoj ih je nemoguce pohvatati