Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Valjda nepotvrdjen rezultat je zut kruzic.

Aj za danas da probam nesto iako su kvote a i utakmice lose za kladjenje:

Holandija - Francuska 1P1+
Izrael U21 - Albanija U21 1
Estonija - Grcka 1P1+
Svedska - Bugarska 1P1+

Pogodih i ovo. Izlaz 2100 din ali bolje ista nego nista. Nezgodni parovi su bili za igranje a ja ne volim ove tipove 1P1+ i tako to.
Vise volim fikseve. Smislicu i za sutra neku siguricu pa cu postaviti.

Mada po meni i nisu to tolika iznenadjenja, Rumuni su bas slabi u poslednje vreme, napadacki potencijal im je dosta slab, Ceska vec godinama unazad tavori u proseku, kao i Danci , dok recimo Crna Gora je jedno od najprijatnijih iznenadjenja u ovom kvalifikacijama zasad, dobro ih je Tumbakovic poslozio.

Mada po meni i nisu to tolika iznenadjenja, Rumuni su bas slabi u poslednje vreme, napadacki potencijal im je dosta slab, Ceska vec godinama unazad tavori u proseku, kao i Danci , dok recimo Crna Gora je jedno od najprijatnijih iznenadjenja u ovom kvalifikacijama zasad, dobro ih je Tumbakovic poslozio.

Ja sam gledao Rumuniju. Mnogo toga su promasili. Trebali su bar jedan da ubodu. Sto se tice Ceha oni nas znaju da oderu kod kuce sa 3 komada ali zato ne mogu da dobiju Azerbejdzan. Iako je Azerbejdzan prilicno dobar sa Prosineckim na celu. Morali su da ih dobiju kod kuce. Sto se tice CG i oni su odlicno krenuli u ove kvalifikacije a pogotovo mi je bio iznenadjujuc rezultat 5:0 protiv Kazahstana. Medjutim drugo je Danska kada igra kod kuce i Kazahstan kada igra u gostima. Svaka im cast ali dosta ljudi je popadalo zbog te utakmice.

Sto nisam zatego Kolumbija-Urugval X. Uvek kad neodigram dodje rezultat koji se retko desi kao veceras X, a kad odigram nesto po tradiciji neki 3+ to me sjebe i bude ono sto se retko desi. Dosao i Maroko-Kanada 1 na 1.70 cini mi se. :dash:

Rezultati su bili katastrofa. Odigrao sam sistem na 4/8 za 200 i jedva izvukao 4 pogodjene za bednih 17 dindzi. :mrgreen: Bio mi je prvi sistem i to bas na ovaj los kladionicarski dan. U Mocartu je 3 din po kombinaciji. Ima li negde za 2 dinara ili 1 jos bolje?

1235.jpg
4864.jpg

Back