Pozdrav momci
Russia - Romania
Full Event 1&2-5 @ 2,75
3/10 ; Kladionica PINNBET
Football / Friendly / Kick off: 15 Nov 2016, 17:00
Evo i od mene jedan predlog sutra.
Rusi nakon poraza od Katara u prijateljskoj utakmici docekuju ekipu Rumunije.
Ono sto je zanimljivo jeste cinjenica da se utakmica nece igrati u Moskvi, kao ni u Sankt Petersburgu, vec na Akmat-Areni u Groznom, gde inace utakmice kao domacini igra Terek.
Posto su Rusi vec se plasirali na SP oni ovu reprezentativnu pauzu koriste sto bolje da uigraju ekipu. Trener je promenjen u odnosu na zadnji ciklus kvalifikacija i EP gde se nisu posebno istakli.
Rumuni sa druge strane u velikim problemima. Nakon sto nisu uspeli da pobede Kazahstan (0:0), zadesio ih je novi problem, lagano su porazeni u zadnjem kolu protiv Poljaka 0:3 i to u Rumuniji. Nakon,razacoravajuceg EP, kada su uspeli cak i da izgube i od Albanije, nalaze se u teskoj situaciji, sa svega jednom pobedom. Takodje, treba napomenuti da na domacem terenu nisu uspeli da pobede ni reprezentaciju Crne Gore.
Selektor Rumunije, Kristofer Daum, odlucio se da na put u Grozni ne vodi sve kljucne igrace i da minutazu da mladjim igracima, kao i igracima koji nisu dobijali vecu minutazu.
Pa tako na put nece krenuti, Tatarusanu (prvi golman ekipe), igraci Ludogoreca Motti i Keseru, Stanciu bitan igrac, fudbaler Steatue, Maxim igrac Sttutgarta, Chiriches defanzivac Napolija, iskusni 33 godisnji Hoban igrac Izraleskog Hapoel Be'er Sheva, Ivan mladi napadac Craiovia..
Verujem da ce Rusi, nakon dva neuspeha od Kosta Rike i Katara pobediti. Kao sto sam i gore napisao, utakmica se igra u Groznom, sa ciljem da promovisu SP kao i Rusku reprezentaciju. Mnogo je para Federacija Rusije dala u organizovanju ovog turnira, a ruski narod i nema velika ocekivanja, ako se gledaju zadnji rezultati ekipe. Rusi jos od marta ove godine nisu uspeli da daju dva ili vise gola na nekoj utakmici (to su uspeli tada u porazu od Francuske sa 2:4).
Takodje, Putin je izjavio da dugo reprezentacija nije igrala lepo. Tako da ce verovatno Rusi biti maksimalno motivisani.
Mislim da je vreme da Rusi odigraju dobru utakmicu.
Srecno.
__________________________________________________________________________________________________________________________________
https://www.facebook.com/bettinganalizeee/?ref=aymt_homepage_panel -> svakodnevno moji prijatelji i ja kacimo totalno besplatno analize za kladionicu