Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
REKORD

giraldo.jpg

ok, možda ne u dobitku ali u broju pogodjenih parova po prvi put da sam bocnuo svih 14 sa najmanjom kvotom
da to može stalno odavno bih stavio kuću, kola i članove porodice....
a šlag na tortu je to što su svi došli 2:0
rekoh, da ovo može češće od jednom godišnje, stavio bih veće pare

Hahah odlican tiket

- - - - - - - - - -

Pretpostavljam da neces ici u kladionicu po dobitak ili si uplatio preko racuna pa i nisi u obavezi da ista preduzimas

:lol:

priča za ovaj krug kladjenja glasi:
nakon posla otišao do najbliže kladže i uplatio depozit od 500
stavio da se kuva par tiketa preko noći
probudim se, imam šta da vidim pa odem do kladže da uzmem nazad depozit
i nastavim sa ostatkom
i rekoh - a što ne bih probao opet?
prošli put bilo 12 parova ali me poslednji izdao, mislim da sam postavio na prethodnoj strani
tako da ako već nisam zaradio meleone a ono bar mogu da popunim nekoliko tiketa - gratis
:lol:

strpljen spašen :super:

REKORD

giraldo.jpg

ok, možda ne u dobitku ali u broju pogodjenih parova po prvi put da sam bocnuo svih 14 sa najmanjom kvotom
da to može stalno odavno bih stavio kuću, kola i članove porodice....
a šlag na tortu je to što su svi došli 2:0
rekoh, da ovo može češće od jednom godišnje, stavio bih veće pare

:ok: Upalo kao pikado strelica u centar.

:ok: Upalo kao pikado strelica u centar.
evo da prijavim najsvežiji slučaj tiketa od 20 dinara i samo 6 favorit parova - 2 su pukla, 4 prošla - 0 dinara
nego, ja stavio ovaj tiket "za sreću" svima - lepotinja kad je sve zaokruženo :D
svi koji repliciraju na tiket - će prodju :super:
a i ostali koji pohvale tiket - će prodju :super:
ako ne danas a ono u subotu ili nedelju.... :D
ako ne ove subote a ono sledeće... :D :super:

a svi koji su ljubomorni e oni nisu hladne glave a to nije dobro za harizmu pa bi valjalo da izvrnu gaće pre popunjavanje :gace:

Poslednja izmena:
i to na najmanju kvotu :( koji bedak :(

Tako uvek i bude sto kaze @ november man.

Sinoc se nista nije igralo i bolje. Kad jedan dan puknes za po jednu ili dve tekme, sledeci dan nisi ni blizu dobitka.

Lik u Mocartu zaboravio da mi stavi Kipar-Gibraltar 1-1&3+. Verovatno je zakljucan za igru, ali u listi i na sajtu ga ima sa brdo kvota. Tek sad sam primetio kad izvadio tiket da pratim. Mozda tako i bolje.

Pozdrav momci

Russia - Romania
Full Event 1&2-5 @ 2,75
3/10 ; Kladionica PINNBET
Football / Friendly / Kick off: 15 Nov 2016, 17:00

Evo i od mene jedan predlog sutra.

Rusi nakon poraza od Katara u prijateljskoj utakmici docekuju ekipu Rumunije.
Ono sto je zanimljivo jeste cinjenica da se utakmica nece igrati u Moskvi, kao ni u Sankt Petersburgu, vec na Akmat-Areni u Groznom, gde inace utakmice kao domacini igra Terek.
Posto su Rusi vec se plasirali na SP oni ovu reprezentativnu pauzu koriste sto bolje da uigraju ekipu. Trener je promenjen u odnosu na zadnji ciklus kvalifikacija i EP gde se nisu posebno istakli.

Rumuni sa druge strane u velikim problemima. Nakon sto nisu uspeli da pobede Kazahstan (0:0), zadesio ih je novi problem, lagano su porazeni u zadnjem kolu protiv Poljaka 0:3 i to u Rumuniji. Nakon,razacoravajuceg EP, kada su uspeli cak i da izgube i od Albanije, nalaze se u teskoj situaciji, sa svega jednom pobedom. Takodje, treba napomenuti da na domacem terenu nisu uspeli da pobede ni reprezentaciju Crne Gore.
Selektor Rumunije, Kristofer Daum, odlucio se da na put u Grozni ne vodi sve kljucne igrace i da minutazu da mladjim igracima, kao i igracima koji nisu dobijali vecu minutazu.
Pa tako na put nece krenuti, Tatarusanu (prvi golman ekipe), igraci Ludogoreca Motti i Keseru, Stanciu bitan igrac, fudbaler Steatue, Maxim igrac Sttutgarta, Chiriches defanzivac Napolija, iskusni 33 godisnji Hoban igrac Izraleskog Hapoel Be'er Sheva, Ivan mladi napadac Craiovia..

Verujem da ce Rusi, nakon dva neuspeha od Kosta Rike i Katara pobediti. Kao sto sam i gore napisao, utakmica se igra u Groznom, sa ciljem da promovisu SP kao i Rusku reprezentaciju. Mnogo je para Federacija Rusije dala u organizovanju ovog turnira, a ruski narod i nema velika ocekivanja, ako se gledaju zadnji rezultati ekipe. Rusi jos od marta ove godine nisu uspeli da daju dva ili vise gola na nekoj utakmici (to su uspeli tada u porazu od Francuske sa 2:4).
Takodje, Putin je izjavio da dugo reprezentacija nije igrala lepo. Tako da ce verovatno Rusi biti maksimalno motivisani.

Mislim da je vreme da Rusi odigraju dobru utakmicu.

Srecno.

__________________________________________________________________________________________________________________________________
https://www.facebook.com/bettinganalizeee/?ref=aymt_homepage_panel -> svakodnevno moji prijatelji i ja kacimo totalno besplatno analize za kladionicu

Poslednja izmena:
Norway U21 - Serbia U21
Full Event Over 2.5 @ 2,24 2/10 PINNACLE
Football / Int'l U21 / Kick off: 15 Nov 2016, 19:00

Očekivao sma kvotu oko 1,80.

Prvu utakmicu je Srbija pobedila 2: 0, imali smo dosta sreće, prvi gol smo dali iz kontre, dobra asistencija Sergeja Milinkovića Savića ka Urošu Đurđeviću, a drugi gol je bio autogol. Norvežani su imali svoje prilike, par dobrih šuteva, ali na kraju je završeno 2:0.
U par situacija, Vanja Milinkovic Savic je poprilicno bio nesiguran, ali srecom, nije imao ko da ,,naleti na odbitak''.

Srbija je jedna od najboljih ekipa u ovom uzrastu u Europi, oni su svetski prvaci na Novom Zelandu bili prošlo leto. Imaju dosta dobrih ofenzivnih igrača, Andrija Živković (Benfica), Nemanja Maksimović (Astana), Uroš Đurđević (Partizan, bivši igrač Palerma i Vitesea), Mijat Gaćinović (Frankfurt) ...

Ono što je glavni problem ove ekipe jeste obrana. Često lako primaju golove. Očekujem sledeći sastav sutra što se obrane tiče: Vanja Milinković Savić (Lech) - Milan Gajić (Bordeaux), Vukašin Jovanović (Zenit), Darko Lazić (Anži), Nemanja Antonov (Grasshoppers)
Povredjen je prvi štoper ekipe Marko Veljković (Werder).
Milan Gajić, ove sezone nije odigrao niti jednu utakmicu za Bordeaux i svega 90 minuta za druti tim Bordeauxa, Vukašin Jovanović isto ima problem, i igra za drugi tim Zenita, dok Nemanja Antonov ove sezone odigrao 7 utakmica za Grasshoppers ali nije standardan.
Često defanzivci, kao da nemaju dovoljno samopouzdanja pa primaju lake golove, u grupi osim utakmice s Andorom i Litvom, ovo su rezultati:

(H) Slovenija 3: 1,
(A) Republika Irska 3: 1,
(H) Republika Irska 3: 2,
(A) Italija 1: 1,
(H) Italija 1: 1,
(A) Slovenija 0: 2
Na svakoj utakmici su uspeli primiti barem gol.

Marko Grujić fudbaler Liverpoola nije igrao prvu utakmicu, on još uvijek nije oporavljen, inače univerzalac igra dobro i obranu ali je i u ofanzivi dobar, pojavila se informacija da i Sergej Milinković Savić možda neće igrati, on je primio infuziju, takođe kao i Grujić, može igrati jako dobro ofanzivno ali i defanzivno.
Prema zadnjim informacijama njih dvojica ce se naci u startnim postavama.

Sa druge strane, Norvežani imaju dosta igrača iz nacionalnog prvenstva, takođe tu je M. Ødegaard iz Real Madrida, Veton Berisha iz Grojten Firta, M. Elyounoussi iz Basela.
Igrači Norvešrške nemaju što čekaju, njima trebaju brzi golova, s druge strane, Srbija ima mnogo dobre ofanzivne igrače, Živković, Maksimović, Gaćinović, Đurđević, ako budu oporavljeni Grujić i Sergej Milinković Savić to su igrači kojima treba malo prostora da naprave svašta, a sutra očekujem totalno otvorenu utakmicu, bez garda.

U takvom toku stvari, golovi ne mogu izostati.

» Basketball » Europe » Champions League »
18:00 Juventus - Cibona
Tip: 1 (-9,5)
Odds: 1,72 Pinnacle
Stake: 3/10

Duel u košarkaškoj ligi šamiona izmedju Litvanskog Juventusa( ne onaj iz Torina) i Cibone iz Zagreba. Prilično ne popularno takmičenje za većinu ekipa...

Juventus je ozbiljno shvatio ovo takmičenje. Oni su prvo savladali u kvalifikacijama Porto sa 83:81 u gostima, a zatim i kod kuće sa 77:59. Oni su u prva četiri kola zabeležili tri pobede i jedan poraz. Poraz je došao od ekipe Tenerifa sa 93:71, dok su pobedili Mega Leks, Ostende i Strazbur. Glavni igrač im je Digs koji postiže 12,8 poena po meču i igra na poziciji Point Guard.

Ciboni je ovo takmičenje izgleda samo teren. Pored ABA lige i Lige Šampiona oni igraju domaće prvenstvo i sigurno da im pada teško odlasci do Litvanije i nazad. Oni imaju samo jednu pobedu iz četiri utakmice i to protiv Mornara iz Bara dok su izgubili od Mega Leksa, Tenerifea i Avelina. Oni danas putuju bez Šakića, Žižića i Rozića...a poznato je koliko su oni bitni za ekipu. trener Damir Mulaomerović je odlučio dati šansu igračima koji nisu puno igrali.

Mislim da će Litvanci lagano pokriti ovaj hendikep od 10 razlike...

__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
https://www.facebook.com/bettinganal...homepage_panel -> svakodnevno moji prijatelji i ja kacimo totalno besplatno analize za kladionicu

pa gde stavi dva ista para na oba tiketa :(

to je mač sa dve oštrice naravno
ali Sarajevo u BiH kao i Škendija i Vardar u Makedoniji - teško mogu da izgube sem ako nije nameštaljka

danas je preko 90% favorita pobedilo al eto ima i po koja crna ovca
da, ovo sa Vardarom e TEŠKA NAMEŠTALJKA
još da izgube sa 3:0 to je kao da Barselona izgubi od Las Palmasa čiji je vlasnik ujedno vlasnik najvećeg lanca španskih kockarnica

Back