KK Partizan

Meni bas nije normalan nekriticki stav ili bolje receno slepo idolopoklonstvo mnogih Partizanovih navijaca prema ZOC-u, ispada da je covek veci od kluba a to meni upravo kao navijacu Partizana je bas preterano. Nije mi jasno zasto je on predmet tolikog idolopoklonstva. Za prosecnog Grobara ne vidim razlog zasto bi bila vrlo bitna cinjenica da je on najtrofejniji trener u istoriji Evrope jer on vecinu tih titula nije osvojio vodeci Partizan nego vise razlicith klubova od kojih Panatinaikos ima najvise trofeja pod njegovom palicom, tako da ako koji navijaci treba da ga enormno postuju i "kuju u nebesa" to su navijaci ovog grckog tima a ne Grobari iz Srbije. On jeste vodio na pocetku svoje trenerske karijere i Partizan i osvojio je evropsku titulu sa njim 1992. i to jedino treba da bude bitna i velika stvar za navijace Partizana ali ta titula je dosla bas davno, kad je on bio mlad covek.
Znaci meni nije normalno da je Partizan iz sezone u sezonu od kada ga vodi ZOC (od 2021.) sve neuspesniji a stav brojnih Grobara je da ne sme da bude ikakve kritike prema njegovoj visosti ZOCu.
bravo za komentar

Hajde da ostavimo po strani sve utakmice koje je Partizan odigrao sa stranim klubovima, zasto se ne zapitas zasto je Partizan u zadnje vreme u odigranim derbijima toliko neuspesan i nemocan protiv Zvezde i uvek popije poraz? To je za mene ozbiljan i veliki problem. Meni je to kao Grobaru veci problem nego npr. redovni porazi Partizana od Real Madrida u susretima. Za neuspeh Partizana u derbijima je iskljucivo krivac ZOC, niko drugi ne moze biti.
naravno da je kriv žoc...nije on preko noći zaboravio basket pa da redovno od cigana dibija po rumenoj pičci, nego čovek svesno učestvuje u ovom cigansko-vučićevom brlogu iz za sada nepoznatih razloga, ali ne brini, saznaćemo, kad mu gazde zaglave mardelj a on krene da plače u nekom od budućih intervjua... tada mu se treba popišati na karijeru i njega lično

.
Јбт, шта се ово дешава са Звездом?

После пораза од Задра и Спартака, трећи пораз у АБА лиги и трећи у низу од Цедевита-Олимпије у Љубљани.

Изгледа да је Обрадовић кренуо стазама од пре пар сезона када је нанизао брдо пораза и отеран из Звезде, па доведен Деви Крокет.

Ову Олимпију Асвел би појео за доручак, не би ни подригнули.

Зашто су медији слепи на овај дебакл српског евролигаша?

.

.

После пораза од Задра и Спартака, трећи пораз у АБА лиги и трећи у низу од Цедевита-Олимпије у Љубљани.

Изгледа да је Обрадовић кренуо стазама од пре пар сезона када је нанизао брдо пораза и отеран из Звезде, па доведен Деви Крокет.

.
Чуо сам сад да је Фмп пуко.

Вероватно тренер проблем дефинитивно, мамлаз, не зна ништа.
Чим оду у госте негде скидају гаће, пресликан његов рад у Монаку.
А и мешају му се у посао Човић и онај надркани, ко то да држи сада под контролом када су жваловом ноге у блату.
Можда да им из Експа истовари једно десетак милиона и доведе другог тренера и још једно три играча.

Zato ce biti pet dana da se trenira, i to su sigurno vrlo neprijatni treninzi. :mrgreen: Dobro je sto Fenjeru ne cvetaju ruze bas ove sezone, ali nisam srecan jer su u proslom kolu dobili Hapoel kao trenutno najuverljiviji tim. Valjda nece protiv nas da se dizu, gde nam nisu dosli pre pet kola...

A, pa da, oni vec imaju tri uzastopne pobede. Nista, neka prodju kao Monako, ali da ih pobedimo zapravo a ne kao Monako sto smo "pobedili". :mrgreen:

.

.
Šta se dešaa?
Dešava se to da svoje frustracije i nemoći lečite kroz ovakve komentare.

.
А брате, пун ми клинац читања нарикача овде како Жоц ово, Жоц оно и наравно треба да оде. Када питаш, ко да дође - било ко.

Као да у последњих десетак година кроз КК Партизан под Остојом Мијаиловићем није продефиловала плејада "било којих" и макар се ја сећам како је то изгледало, а видимо одлично и како то изгледа у ФК који се потпуно предао.

Јасно се види чији је ово рукопис и то не види само онај ко не жели да види..

.

Meni bas nije normalan nekriticki stav ili bolje receno slepo idolopoklonstvo mnogih Partizanovih navijaca prema ZOC-u, ispada da je covek veci od kluba a to meni upravo kao navijacu Partizana je bas preterano. Nije mi jasno zasto je on predmet tolikog idolopoklonstva. Za prosecnog Grobara ne vidim razlog zasto bi bila vrlo bitna cinjenica da je on najtrofejniji trener u istoriji Evrope jer on vecinu tih titula nije osvojio vodeci Partizan nego vise razlicith klubova od kojih Panatinaikos ima najvise trofeja pod njegovom palicom, tako da ako koji navijaci treba da ga enormno postuju i "kuju u nebesa" to su navijaci ovog grckog tima a ne Grobari iz Srbije. On jeste vodio na pocetku svoje trenerske karijere i Partizan i osvojio je evropsku titulu sa njim 1992. i to jedino treba da bude bitna i velika stvar za navijace Partizana ali ta titula je dosla bas davno, kad je on bio mlad covek.
Znaci meni nije normalno da je Partizan iz sezone u sezonu od kada ga vodi ZOC (od 2021.) sve neuspesniji a stav brojnih Grobara je da ne sme da bude ikakve kritike prema njegovoj visosti ZOCu.
И ја кажем БРАВО за коментар !
И додао бих по тој логици би морао бити "недодирљив" и Сале Ђорђевић ! Он нам је донео ту титулу !
А колико је само пљувано по њему...

582636013_1333041828770148_108151046128340839_n.jpg

Mrtva trka ko ga vise zeli da i dalje radi u Partizanu. Da li ti njegovi svedoci ili mi cigani :hahaha:

.
Одличан коментар Дробњака.

За Муринена, као да је мене питао. Жељко не трпи дивљаке, гледа да изгради тим.

Овде нико не види шта Жељко ради, само се гледа резултат.

Осим Париза, ни у једној утакмици Партизан није био поражен.

Овдашње нарикаче не разумеју кошарку и гледају само резултат.

Како таквим ликовима објаснити да је Партизан двадесет година градио тим који је на крају срећном тројком освојио европски трофеј.

А онда овде фудбалски навијачи продају памет и терају Жељка Обрадовића, па нека дође ко дође.

То је иста екипа која је бранила Дуљаја после свих испадања и катастрофа и наставила да слини за Благојевићем који је такође изгубио све што је значило Партизану.

.

Poslednja izmena:
Slazem se sa Drobnjakom. A ne ovi Pavijani i Grbe sa njihovim komentarima... Naravno da smo u krizi, veliko je pitanje dal' su igraci kao sto je Parker mogli leci u ovaj tim, da li ce uopste to biti to, ali mi u novembru da pricamo o raspadu i kraju sezone, malo je prerano.

Ne mogu da verujem da su mediji napravili pricu oko Tajrika Dzonsa, mislim svi znamo da je on malo lud i neartikulisan, ali na utakmici protiv Asvela se nije desilo nista spec. Prisao je "u civilu" na nasu klupu da gestikulira sudijama, Zeljko ga mrsnuo nazad i to je to.

Nema tu sta da se prica, parket ce na kraju pokazati. Imamo 4 utakmice uglavnom kod kuce da ostanemo u igri, ali ako tu budemo imali negativan skor, jasno je da mozemo da se pripremamo da ostatak sezone igramo rekreativno.

Hajde da ostavimo po strani sve utakmice koje je Partizan odigrao sa stranim klubovima, zasto se ne zapitas zasto je Partizan u zadnje vreme u odigranim derbijima toliko neuspesan i nemocan protiv Zvezde i uvek popije poraz? To je za mene ozbiljan i veliki problem. Meni je to kao Grobaru veci problem nego npr. redovni porazi Partizana od Real Madrida u susretima. Za neuspeh Partizana u derbijima je iskljucivo krivac ZOC, niko drugi ne moze biti.
ovo je glupost..Partizan ne popije protiv Zvezde uvek poraz.. u Evroligi je rezultat ja mislim izjednačen a u ABA Zvezda ima dve pobede više čini mi se.. dakle il si Ciganski bot il ne pratiš košarku.. KLS I KUP su posebna priča ali i u KLS u Partizan nije uvek izgubio od Zvezde

edit.. upravo sam izbrojao : 19:12 za Zvezdu otkad je Željko preuzeo klub

setimo se onih pobeda u plej ofu kad su imali 90 bacanja u 3 utakmice, pobede kad Ledej hvata loptu u napadu i daje koš a sudi se fantomski faul u napadu itd.. ali na stranu i sve te krađe u Čovićevoj ligi i njegovom kupu, Zvezda ima 12 poraza od Partizana i ovo: Uvek gubi od Zvezde je totalni debilizam

a u zadnje odigranim derbijima. u zadnjih 5 derbija 3 pobede Zvezde, Dve Partizana

Poslednja izmena:
Da nam nisu furnuli sa lopate prosle sezone i samoubili se Buducnoscu i Spartakom, skor bi bio 19:17 ili 20:17, a tu uracunate i sve one fantomske pobede u KLS i Kupu Srbije sa sudijskim guracinama. Mislio sam i ja da je Zelimir los, ali nije bas toliko los onda. :mrgreen:

ovo je glupost..Partizan ne popije protiv Zvezde uvek poraz.. u Evroligi je rezultat ja mislim izjednačen a u ABA Zvezda ima dve pobede više čini mi se.. dakle il si Ciganski bot il ne pratiš košarku.. KLS I KUP su posebna priča ali i u KLS u Partizan nije uvek izgubio od Zvezde

edit.. upravo sam izbrojao : 19:12 za Zvezdu otkad je Željko preuzeo klub

setimo se onih pobeda u plej ofu kad su imali 90 bacanja u 3 utakmice, pobede kad Ledej hvata loptu u napadu i daje koš a sudi se fantomski faul u napadu itd.. ali na stranu i sve te krađe u Čovićevoj ligi i njegovom kupu, Zvezda ima 12 poraza od Partizana i ovo: Uvek gubi od Zvezde je totalni debilizam

a u zadnje odigranim derbijima. u zadnjih 5 derbija 3 pobede Zvezde, Dve Partizana
Само што се са режимским мутантом не треба поредити.

.
Да кажем и како видим шта Жељко ради.

Он покушава да изгради тим који ће да функционише као машина.

Да се у сваком тренутку зна шта се ради, тражи најбоље решење и врши реализација.

Односно, брз проток лопте и довођење играча у позицију која је најбоља за постизање коша.

Ово захтева уиграност, интелигенцију, вештину и снагу. У недостатку неке од ових особина, потребна је огромна потрошња. А треба одиграти и одбрану.

Тројке су велико искушење, али и велики ризик.

Много је лакше да играч пренесе лопту и убоде тројку. Нема велике потрошње, али ако промаши у бедаку си.

Међутим, без тога нема врхунских резултата, а то се овде код дела навијача, а уз свесрдну подршку циганских медија безумно поставило као услов за Жељка Обрадовића.

Отприлике, ако не освоји Евролигу нека се торња из Партизана.

И нико не гледа детаље већ је за све крив Обрадовић.

Нпр. на утакмици против Монака Паркер и Милтон провели су и један и други нешто више од 13 минута на терену.

Паркер је постигао 0 (нула) кошева.

Милтон је постигао 2 (два) коша из слободног бацања.

То је минус око 20 кошева (негде је стандард за странце 12 кошева у пристојној минутажи).

Срећом, прорадио је Покушевски.

Све то треба истрпети...

.

Poslednja izmena:
Tuzni Asvel 21p veceras protiv Monaka za prvo poluvreme, mislim da je ovo neki rekord novog formata EL, gde se ipak igra malo opustenije nego pre 10-20 godina recimo. Eto kako smo dozvolili da nas izbuse sa onim stavom i onim greskama od prve minute.

21 poen za poluvreme je izjednacen negativni rekord Krke iz 2003. kada se ipak igralo cvrsce i na manje poena. Ovo je kao da si tad dao 15 poena za poluvreme. Haos od koga smo izgubili. I jos do kraja dali koliko, 52 poena. Monako igrao malo odbranu i to je to.

Back