KK Partizan

прво је било "браство" са атинским АЕК-ом па су доведени овде да играју под НАТО бомбама на ЈНА за време агресије, потом лизање са ПАОК-ом (које једино има логике) потом послали своје рукометаше да играју у Атини против тог истог АЕК-а по коме су пљували у међувремену, рукометаши им напраднути у Атини од стране Оригинал 21 а сад ово :rotf: 🤡

1735397584482.png

прво је било "браство" са атинским АЕК-ом па су доведени овде да играју под НАТО бомбама на ЈНА за време агресије, потом лизање са ПАОК-ом (које једино има логике) потом послали своје рукометаше да играју у Атини против тог истог АЕК-а по коме су пљували у међувремену, рукометаши им напраднути у Атини од стране Оригинал 21 а сад ово :rotf: 🤡

Pogledajte prilog 1663584
Не млати празну сламу и ти и Остоја.

Bratstvo sa Paokom je nadri prirode, kamoli sa Panatinaikosom. Jedino istinsko uslovno receno bratstvo je sa Cska Moskva i Cska Sofija posto su armijski klubovi kao i Partizan. Sa atinskim zelenim ce biti cisto biznis saradnja.

Nisu ti tatica i mamica rekli da vam je vođa nosio značku DB? Nisu ti rekli da ste davali podršku pandurima? Da ti pomognem 88 derbi je u pitanju, kada je Čegi izuo iz patika Todu na sred stadiona, pa ga na kraju izudarao korner zastavicom. O klicanju Slobi? Pogledaj čiju sliku tvoj predsednik drži u kancelariji, i čiji duh lebdi nad Marakanom. Najodvratniji ljudi, otpad, mulj, talog navijaju za vas. Lepo se kaže za vas.... režimska ku.čka odnosno udbaška podvala.
I opet nisi ni na sta odgovorio, i opet vrtis DB,88 derbi,predsednik...Sve isto pises brate bas se vidi nemas veze s vezom

Nespretno su formulisali tu najavu, mogli su upotrebiti izraz "prijateljski" ili "partnerski" klubovi, nepotrebno su napravili problem..
,,Kada sam rekao bratski, nemam obično želju da se pravdam, ali sam dužan da objasnim našim navijačima. Ako je Željko Obradović toliko dugo radio u Panatinaikosu, toliko toga je osvojio sa njima… Ima dobre odnose sa njima, sa druge strane, Panatinaikos je prvi klub koji smo posetili, Zoran Savić i ja, da nam daju podršku za vajld kartu, Dimitris nam je dao bezrezervnu podršku. Da kažem lobirao je da igramo Evroligu zajedno. Odnos koji ima Željko, a i ja koji imam sa njima, sigurno mogu da kažem da odnosi uprava na bratskom nivou. Znam da navijači imaju bratske odnose sa Paokom iz Soluna i sa ekipama iz Rusije. Cela ta moja izjava je malo izvučena iz konteksta.”
https://telesport.rs/2024/12/30/mij...obirao-za-nas-turniri-ce-biti-po-celom-svetu/

E jesmo ovo na guzove. Neka nam se vratilo ono sto su panteri pokrali u proslom kolu, ali ne treba previse opominjati da ne mozemo ovako da gubimo kod kuce. Bar da su igrali najmladji, ali ne, ljustili smo evroligasku postavu do kraja da bi izvukli nesto, ne znam ni sta smo dobili osim malo celicenja.

Mnogi su veceras upisali pobedu zaboravljajuci ko je Makabi. Nema unapred upisanih pobeda, mora se dobro oznojiti.
Наравно прошли пут смо их једва добили у празном Пиониру, и то јер су почели да брљају на крају утакмице што је типично за нас.

Kao i uvek, treba nam "meso" da se pobijemo i da budemo maksimalno ozbiljni jer EL nam ne prasta. Makabi je slab ove sezone, ali opasan ako ubrza, i to je sve. Ne moramo izgubiti bas od svake ekipe slabije rangirane od nas - Asvela, Virtusa, pa i Albu jedva dobili, bili pred porazom maltene.

Pominje se da Majk nije trenirao pa je upitan, sto je lose, ali na spisku povredjenih nije Lundberg? Svejedno, procitao sam da sigurno nece igrati Marinkovic i Bosnjakovic.

Back