- Poruka
- 30.502
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://sportklub.n1info.rs/kosarka...da-tri-godine-imamo-saopstenja-posle-derbija/Direktor ABA lige Milija Vojinović koji je za Sport klub dao izjavu naglasivši da mu nije jasno kako je Obradović preko noći promenio narativ, a sada je Obradović rešio da se oglasi povodom toga.
„Priznali su greške, to je evidentno. Ako se dogode tri greške u poslednjem minutu, onda se postavlja pitanje kako posle svake sezone idu saopštenja da je Partizan oštećen? Tri godine imamo utakmice sa Zvezdom gde posle toga idu saopštenja da smo oštećeni“, rekao je Obradović, a potom dodao:
„Verovatno je vreme onda da i odgovorim direktoru ABA lige koji je izjavio da sam preko noći promenio narativ da mi je najdraža titula ova što smo osvojili u ABA ligi. Pa, baš zbog toga mi je najdraža, jer zna šta je potrebno da bismo pobedili. Zato ponovo ponavljam da mi je najdraža titula baš iz tog razloga. Sve je jasno, ako nekome nije jasno, objasniću ponovo“, poručio je Obradović medijima.
Trener Partizana Željko Obradović, devetostruki prvak Evrope, podržao je studentske proteste u Srbiji u izjavi datoj ekskluzivno za Sport klub.
„U svakoj naciji su važni mladi ljudi. Znači studenti, đaci i ja nemam nikakve dileme da im dajem podršku. Oni žele da prave društvo kakvo oni misle i imaju svoje zahteve. Na kraju oni će biti ti koji će voditi ovu zemlju. Apsolutna podrška jer ako ne podržavaš mladost i mlade ljude, koga ćeš da podržiš? Oni imaju svoje ideale, bore se za njih i želim im na tom putu istraju. Da dođe do onoga kako bi oni želeli da bude sutra i da se svi osećaju prijatno. S moje strane apsolutna podrška svim mladim ljudima koji ispred sebe imaju te uzvišene ciljeve.“
Ko je još podržao proteste?
Za razliku od Borovčanina, podršku protestima iskazali su brojni poznati srpski protesti, a među njima su i Bogdan Bogdanović, Aleksa Avramović, Ivana Španović, Novak Đoković, Nemanja Vidić, Savo Milošević, Dejan Bodiroga, Saša Ilić, francuski centar Matijas Lesor
Сметају много рекламе.Mislim da je UA dobar, ali meni dizajn nasih dresova i nije nesto - ne znam ko je zaduzen za to.
.
.Ajde brate molim te mi daj odogovor na samo jedno pitanje.Zasto se tvoja navijacka grupa nije oglasila tim povodom i nije izbacila parolu bilo kakvu?Jel umes ti i slicni tebi da razlikujete sta je kada navijacka grupa kaze sta misli i sta je kad simpatizeri sami krenu svoje.To se kod vas desava da vam simpatizeri vicu protiv vrhovnog, i ta pesma krece od njih ne od grobara kao navijacke grupe to moras da shvatis.I nemojte vi da glumite imperiju kad to nikako niste
Kakve veze ima ovo tvoje psiho baljezganje sa činjenicom prikazanoj na fotografiji?.
А погледај молим те, овај новинарски шљам.
Када се држава ангажовала са све срамотним понашањем цркве да спречи Србина Миротића да игра кошарку у Србији, за српски клуб, спортски су , осим сувог преношења његове поруке у којој објашњава да је добио претње, све пдаље рећутали.
Није било овакве анализе догађаја
А сада сладострасно броје колико странаца има у Партизану, па и колико кошева (нити један) су Срби постигли у дербију.
Могу само да кажем, Боже, дај снаге и мудрости нашим студентима да савладају ову болест која се навадила на Србију.
.
.Kakve veze ima ovo tvoje psiho baljezganje sa činjenicom prikazanoj na fotografiji?
...
Nisu ti tatica i mamica rekli da vam je vođa nosio značku DB? Nisu ti rekli da ste davali podršku pandurima? Da ti pomognem 88 derbi je u pitanju, kada je Čegi izuo iz patika Todu na sred stadiona, pa ga na kraju izudarao korner zastavicom. O klicanju Slobi? Pogledaj čiju sliku tvoj predsednik drži u kancelariji, i čiji duh lebdi nad Marakanom. Najodvratniji ljudi, otpad, mulj, talog navijaju za vas. Lepo se kaže za vas.... režimska ku.čka odnosno udbaška podvala.Joj brate sta si ti napisao, meni je tebe zao ali onako stvarno.Ni na sta mi nisi odgovorio sto sam ti napisao i iskusno preskocio sve,ali si zato nastavio sa svojom "teorijom" koju pas s maslom ne bi pojeo.Ti pricas o tucama izmedju sebe?Pa nemoj da krenem da zatrpavam ovde koliko ste imali, malo je 3 stranice samo o tome.Ajde faco odgovori na bilo sta gore napisano moje,ali sa konkretnim argumentima ne ove tvoje informacije rekla kazala u koje vrtic ne bih poverovao.
.Довео га Вучић да буде стално против њега:
слушајте корејо северна шта вам каже ваш прецедник.............................дилеје једном речју.