KK Partizan

Bio sam na utakmici. Navijanje nije prestajao ni kad se gubilo sa minus 24.

Ono što se ne vidi na tv, vidi se uživo a to je da dosta faula nisu svirana za nas gde je očigledno bio kontakt.

Nadam se da je ovo prekretnica kao protiv Efesa od prošle godine.

Raduje me povratak Avramovića.

Trifunović defanzivno najbolji sinoć.

Kaboklo delio banane.

Naneli silovao.

Panter u teškom kanalu. Verujem da će i on uskoro da eksplodira.

Грејалице, шубаре шта је следеће.
Нанели.png

Тако је Жок спуштај ову необразовану боранију која је јуче почела да прати кошарку.
Жељко Обрадовић брутално одговорио новинарки: "Сад ћу да одем у канцеларију да се исплачем!"

Ono što se ne vidi na tv, vidi se uživo a to je da dosta faula nisu svirana za nas gde je očigledno bio kontakt.

Kaboklo delio banane.

Naneli silovao.

Зашто више нема оно Вучићу пеедеру са трибина?

Kaboklo delio banane.

Naneli silovao.

bio si na utakmici a ke njaš po Obradoviću.. da mi je znati ko si da te obesimo za jaja ispred Arene

Nemoj plakati, izadji, prosetaj (nije suvise hladno), evo diletant ugasio TV, tako je najbolje.

Osam minuta smo im dali da nas buse, ja mislim da cemo Ponitku gledati (posle onog performansa) otprilike krajem februara sledeci put. :mrgreen: Malo smo upristojili odbranu i igramo dosta lagano, al' mora to malo jace ako necemo da nas iznenade.

Nista, samo korektna odbrana vecim delom utakmice, kad su se na kraju uzjogunili i prisli na -4 resio je Kaboklo, kao i Trifunovic dobrom odbranom, i to je to. Slabi su ovi, naravno. I Mega, Igokea i Zadar su mogli biti reseni samo korektnom odbranom, mada, oni su i pogadjali bas svasta, ovi nisu.

Posto su Douzer i Naneli izneli ono protiv Makabija, sad je Panter morao da rilja ovu nizerazrednu utakmicu. :mrgreen:

Back