KK Partizan

Ходамо на ивици провалије и за ову и за следећу сезону, овај наш Психо најавио кандидатуру Београда за Финал фоур и као и Звезда и Партизан ће бити конкуретни, мало морген, очигледно је да психо спрема следећих година велика улагања у Звезду и покушај напада тог Београд финал турнира, ми ћемо ту бити само неми посматрачи који ће на крају онако братски честитати можда тај неки велики успех српске кошарке.

цркли мајци сви..... :mrgreen:

Ne razumem zašto ih braniš,
Zato sto su najbolji koje imamo. Svaka cast Andjusicu, Koprivici i Jaramazu, ali si se dobro izlupetao i za njih, ne znam jesi li samo besan, ili si i ti razmazena devojcica od navijaca. ;)

PS: Naravno da su i sudije krive, direktan vetar u ledja Fenjeru. Opet, ostaje da se ne namecemo pristupom, ali Zelimirova filozofija je da se ne bavimo takvim stvarima, za razliku od Vujosevica recimo.

PS2: I ozbiljno se mislim da se "Bodiroga" poceo prati od onog sto se desavalo sa Realom prosle sezone, tu ne mislim na pravog Bodirogu nego na EL. :mrgreen: Nit' je bilo tako prosle sezone, nit' pocetkom ove (minus Olimpijakos).

Ti probaj da citas, vec sam ti odgovorio gde su nam tehnicke - Zelimir se ne bavi takvim stvarima, za razliku od Vujosevica.

Sudjenje cu pominjati sve dok mislim da ima objektivne potrebe. Naravno, vodeci racuna o distinkciji i valorizaciji svega toga, kao npr: protiv Virtusa mi podjednako krivo, protiv pantera ne uopste, veceras na kraju ne, ali lomili su nas njime u drugoj, itd. Nisam imao problem govoriti ni da nam je nesto islo u korist, prosle sezone je bilo utakmica gde smo i mi imali domacinsko sudjenje, itd. I naravno, kao navijac sam malo i neobjektivan sigurno, ali to je za raspravu, a ne za glupavo spustanje.

To sto ti hoces da se smejes sagovorniku na tom nivou jbg govori o tebi, verovatno si se izucio na "politici" i slicnim temama, ne pamtim te bas takvog.

Nama je problem veliki što ne umemo da pravimo pametne faulove. I kad već pravimo faul, dozvolimo da daju 2+1.

Ledej je ove sezone Eurokup igrač, u kanalu je.

Panter previše drži loptu u rukama. Previše i sam sebe forsira. Celo poluvreme odigrao bez pauze.

Smučilo mi se da čitam tvoje jadikovke o suđenju, sve češće i patetičnije. Nekad smo se smejali ciganima za to, uspeo si da ih nadmašiš.

Partizan nikad nije imao sjajno suđenje u Evroligi ali smo imali igrače koji su grizli i nisu bežali od kontakta, nisu davali da im protivnik uzme dvocifren broj skokova u napadu niti da se dodaju na trojci dok vreme ne istekne.

Tokom cele treće nas oni biju, preokreću a na minut i po do kraja iste mi imamo jedan faul! Ceo tim ima jedan hebeni faul!!! Oni su iz bonusa izašli za tri minuta! Mora da su sudije navlačile za nas?

Poslednja izmena:
Pišeš gluposti, probaj nekad da iskomentarišeš neku utakmicu bez da pomeneš sudije, ko zna možda ti se dopadne.

Čak i da jesu sudije mnogo pokrale, gde su nam tehničke?
Ruku na srce, fener je suvise loše ušao u tekmu.

No to nas ne pravda za stoti put kad vodimo pa veliki minus...

Mislim da povratkom avrama i smailagic u fulu uz konja ledeja koji ce se popraviti konacno mi cemo imati jak roszet i energiju za 40 min odbrane...

Od Makabija sve krece mnogo bolje

Ово је неки коментар са нета....." Prvo, Fener je sjajna ekipa sa dugom klupom i bilo je pitanje kad ce proigrati. Partizan realno placa cenu loseg skautinga. Jaramaz, Ponitka, Smit, pa i Kaminski....Tanka klupa. Zeljko los pedagog. Ubija u pojam ove mladje igrace. Kod njih je evidentan strah od greske. Nemaju slobodu....Drugo poluvreme je kriticno jer se nema snage. Malo igraca u rotaciji..umor...".... Као лаик (али сам се бавио спортом ђудо око 10г.) много неких ствари се види голим оком да не штима, кад ми видимо виде и Обрадовић и помоћници, али опет они су ту да исправе те грешке, стварно је голим оком видљиво да нам је вероватно главни проблем слаба ротација, стварно не разумем да не могу две године да се пронађу неке адекватне замене за Балшу Анђушића и сличне и сад и још лош скаутинг ми вероватно немамо право на лош скаутинг морамо да убодемо што више кошаркаша из прве, кукаш на повреде па човече то је саставни део спорта ваљда не мислиш да ћеш целе године имати цео тим на располагању и онда треба мислити на ширу ротацију, или нам је прошла сезона помало помела реално гледање на ствари, па и прошла па смо уз дозу и среће и домаћи терен једва освојили АБА, Лесор скоро целу евролигу вуко ко мазга и Данте и још неко мало било неког ентузијазма, куп изгубили, нисам оптимиста, и ово што сам писо доста је, ћу да пратим ако добијамо, ако губимо ћу да кулирам, доста је било нервирања.

Smučilo mi se da čitam tvoje jadikovke o suđenju, sve češće i patetičnije. Nekad smo se smejali ciganima za to, uspeo si da ih nadmašiš.

Partizan nikad nije imao sjajno suđenje u Evroligi ali smo imali igrače koji su grizli i nisu bežali od kontakta, nisu davali da im protivnik uzme dvocifren broj skokova u napadu niti da se dodaju na trojci dok vreme ne istekne.

Tokom cele treće nas oni biju, preokreću a na minut i po do kraja iste mi imamo jedan faul! Ceo tim ima jedan hebeni faul!!! Oni su iz bonusa izašli za tri minuta! Mora da su sudije navlačile za nas?

Pa i ja sam iskritikovao nasu selekciju faulova u trecoj cetvrtini, samo nisam besan i ne bih vesao kao ti. :D

A to sto se tebi smucilo da citas moje misljenje o sudjenju, jbg. Najbolje da ja ne komentarisem nesto samo zato sto se neko smejao ciganima za to - postoji samo jedna stvar, a to je da li je nesto istina ili nije, o tome mozemo da raspravljamo. Za cigane me boli dupe, sto ti kazes.

Konkurenti za sta? Za 6. ili 10. mesto? :mrgreen: Jer ako gledamo ove jace ekipe koje ce da se bore za domaci teren, svi pobedjuju, dok izgubi Baskonija, i mozda bi nam bilo OK da Valensija izgubi, ali jos nije.

Dzaba sve ako se mi ne otreznimo protiv Makabija i pocnemo kako treba, ukljucimo sve igrace. Sad se vracam na one utakmice protiv Zalgirisa i Valensije koje smo odradili muski. A onda ocekivan poraz od Reala, al' tu je Zadar bio bas problem, ne poraz nego sto su nas razvalili. Mada mislim se, posle duplog kola gubi i Barselona od Unikahe 20 razlike lagano. Ali nesto je pocelo jako da ne stima.

@Bokiforum

Smit je tek došao. Više pokazao od Jaramaza za par treniga i par utakmica. Polako sa njim.

Meni krivo što Balša ne igra. Jeste da puno greši ponekad ali zna da udari bananu, ima bolje kretanje od KAMENSKOG.

Možda Željko cilja 10 mesto. Da predje igricu na ultra hard.

Konkurenti za sta? Za 6. ili 10. mesto? :mrgreen: Jer ako gledamo ove jace ekipe koje ce da se bore za domaci teren, svi pobedjuju, dok izgubi Baskonija, i mozda bi nam bilo OK da Valensija izgubi, ali jos nije.

Dzaba sve ako se mi ne otreznimo protiv Makabija i pocnemo kako treba, ukljucimo sve igrace. Sad se vracam na one utakmice protiv Zalgirisa i Valensije koje smo odradili muski. A onda ocekivan poraz od Reala, al' tu je Zadar bio bas problem, ne poraz nego sto su nas razvalili. Mada mislim se, posle duplog kola gubi i Barselona od Unikahe 20 razlike lagano. Ali nesto je pocelo jako da ne stima.
po meni, iako je prošlo tek pola sezone dosta toga se iskristalisalo..

ovih prvih 5 će 90 % biti i u 6

dakle Real Barsa Virtus Pao i Fener.. imaju lepu poziciju na tabeli, dobre ekipe i ne vidim da mogu da padnu.. sve njihove pobede nam odgovaraju..takođe nam odgovaraju i pobede Asvela, Albe, Žalgirisa, Efesa pa i Zvezde

e sad realno ako gledamo šesto mesto jbg ostaje ta jedna pozicija šesta a imaš 7 ekipa .. Olimpijakos, Makabi, Monako, Valesniju, Baskoniju, Partizan, Milano
dakle mi bi trebali u toj mini tabeli od 7 izjednačenih timova biti prvi .. po meni jako teško.. ali naravno vredi se boriti
sa druge strane , šanse za top 10 su nam gotovo izvesne.. u ovoj mini tabeli samo da ne budemo u poslednja dva..

jbg do pre neku nedelju smo bili na pragu trećeg mesta ali ova tri poraza ( Virtus, Zvezda i Fener ) su nas vratila u neku realnost a to je da se borimo za top 10..

Poslednja izmena:
Makabi, PAO, Zalgiris, Monako, Virtus, Bajern, Efes, Milano, Barselona, Baskonija, Real, Olimpijakos, Alba, Valensija.

Boldovano su domace utakmice koje ne smeju da se izgube. Sa svim domacim pobedama, imamo 18 pobeda. Na strani mozemo ocekivati samo Albu. Realno je za ocekivati da cemo uvaljati jos nesto sa strane, mozda jos dve uz Albu, ali i da cemo izgubiti jednu kuci. Real recimo, ali kontam da dotad moramo uci u onu formu iz prosle sezone kada je i Real rutinski padao.

Na kratke staze mozemo da se slozimo da u petak Makabi mora pasti, da cemo tesko dobiti PAO i Monako na strani u ovoj formi, da moramo sacekati povratak energetskih manijaka Smajlija i Avramovica, i da cemo prvom vecom pauzom (februar) morati ozbiljno raditi i ukljuciti sve igrace, posto smo trenutno zbog novih igraca (Kaboklo, Smit) i povredjenih (Avramovic) ispali iz voza i verovatno igramo za trecinu manje akcija no sto bismo zeleli.

Brukate samo tako. Spominješ ligu šampiona??!!! Pa kako te nije sramota? Klub koji služi svima za nabadnje, za mazanje gomnima. Zapišava vas ko god je hteo. Evo tvoj Terza s.rao kako je Bahar oprostio dugove. Hahahahahha, još vas i on zapišao,sada ćete da platite i ono što niste trebali. Spominješ EL? Who the **** are you tim?????Za tih 10 godina igrali ste 7 puta TOP 15, 2 puta TOP 13 i jednom TOP 8. Gde vas je CSK zapišao bez da su se oznojili. Vama dati pare je isto kao i spaliti ih. Toliko ste sposobni. Izvini što sam ti dirao vojvodu iz Čačka. Učestvovao je u jednoj humanitarnoj akciji, verujem da ste ga podržali. A pročitaj šta je tvoj vojvoda rekao za Tuđmana. Jel treba slika kako se grli sa istim? Pošto se nisi čkolovao i slušaš svoju krezavu tribinu, čisto da znaš da je boje dao Artur Takač.
Samo cu te pitati gde ste vi svih tih godina dok mi "brukamo" Srbiju?Bolje cuti bre

Back