KK Partizan

Prva četvrtina dobra, druga loša..
Imaš plus 17 i utišanu publiku i umesto da ih ugaziš i odeš na 25 oni prave seriju 7:0 za dva min i vraćaju se na 10
Trifke opet sam u hali umesto da pogodi za plus 10 on promašuje i primamo koš i eto 5
Teško ćemo ovo da izvučemo..

Prva četvrtina dobra, druga loša..
Imaš plus 17 i utišanu publiku i umesto da ih ugaziš i odeš na 25 oni prave seriju 7:0 za dva min i vraćaju se na 10
Trifke opet sam u hali umesto da pogodi za plus 10 on promašuje i primamo koš i eto 5
Teško ćemo ovo da izvučemo..
psihologu

neobjašnjivo je to kada igraš kidaš protivnik na kolenima i pomisliš lako ćemo... potom se blokiraš i voda u uši...

jbg...

ili kada u startu cekamo da proradimo pa protivnik ode daleko...pa jurimo posle.... ti padovi su nešto neobjašnjivo... psiha...

kad će da melju do kraja, da konstantno igraju čvrsto kao na početku kada se odlepiše...

to kada savladaju biće rame uz realu

Ne krizirajte, ne moze se igrati protiv ovakvog tima kome je toliko stalo pod duplim kriterijumom. Hajde sto smo se u trecoj sami ispalili i ispali sonje, ali sve ostalo je smehotres od kriterijuma koji nije za igru. Naravno, ko je nama kriv sto mi sa klupe mozemo izvuci Jaramaza i Andjusica da sutaju trojke, a oni Dorsija, Gudurica, Vilbekina, dobro smo i izdrzali skoro 3 cetvrtine ovako.

Bojao sam se krize kad je dosao Smit, sad nam se setaju igraci iz povrede na klupu i obratno, nismo u formi, nismo uopste poslozili stvari. Imamo poveci tim, a koristimo ga 60%. Ja se nadam da cemo izvuci Makabi u petak kod kuce i opet probati na nista laksem gostovanju, ali verujem da uz ovaj pristup negde cemo probiti i zaigrati kako treba. Pa makar u Barseloni ili u Bolonji. :mrgreen:

Ovo je najbezmudija i najpičkastija utakmica KKP koju sam u životu gledao a gledam ih preko 30 godina.

Zaslužuju žestoko kažnjavanje, trening u 6 ujutru, vatanje za gušu i sve ostalo. Pričajte šta hoćete o Jaramazu, Koprivici, Anđušiću i Smailagiću ali oni nikad ne bi ovako predali utakmicu, pobili bi se i skupo bi prodali kožu makar znali da će izgubiti.

Sramota!

Pričajte šta hoćete o Jaramazu, Koprivici, Anđušiću i Smailagiću ali oni nikad ne bi ovako predali utakmicu, pobili bi se i skupo bi prodali kožu makar znali da će izgubiti.

Sramota!
Nije fer prozivati ljude koji igraju po 30min zasto nisu izdrzali i 40. Nije problem u Panteru, Smitu, Naneliju, Ledeju, Kaboklu, problem je sto nismo uspeli da koristimo vise od svog tima. Iza toga stoje neke Zocove zelje, ja bih rado iskritikovao al' verujem da iza toga stoji neka poenta. :mrgreen:

Inace mi je zapalo za oko kako smo pred kraj trece iznudili cetvrtu licnu Motliju i poceli da ih pratimo sa nizom postavom, umesto da se namecemo.

Nije fer prozivati ljude koji igraju po 30min zasto nisu izdrzali i 40. Nije problem u Panteru, Smitu, Naneliju, Ledeju, Kaboklu
Daj ne kenjaj, kao da oni jedini igraju 30+ minuta na svetu. Naravno da jeste problem u njima, odigrali su kao sisice, predali utakmicu bez da se pošteno pošibaju, sa jednocifrenim brojem faulova, sa nula zakucavanja u tri četvrtine, sa odbijanjem od igrača pod košem, Ledej ostao sam pod obručem sa igračem za glavu nižim i izbacuje loptu napolje.

Da sam trener, palo bi teško kažnjavanje, možda bi i Panter ostao bez kapitenske trake večeras. Svakako bi se dobrano gledao snimak i ne bi mi bili isti starteri na sledećoj.

Ljudi, ne znam. Treba da se dobiju još 10 meča od 14 utakmica da bi bili kao prošle godine, tako nešto.

Sada nam je cilj da budemo u top 10.

Dešavalo se istoriji da poslednje mesto uzme titulu.

Tako da ono, sezona nije gotova ali nije ni sjajna.

Mozes igrati i 60min, ali ne istim intenzitetom, na kraju ce da te pregazi veci broj jednako kvalitetnih igraca koji je prethodno igrao 10min i to je sve sto se desilo veceras.
Nisu ih pregazili na kraju već u drugoj četvrtini i prvoj polovini treće. Posle su se samo iživljavali nad zbunjenim devojčicama. Ne razumem zašto ih braniš, jel su ti i ovaj put sudije krive?

Ovo je najbezmudija i najpičkastija utakmica KKP koju sam u životu gledao a gledam ih preko 30 godina.

Zaslužuju žestoko kažnjavanje, trening u 6 ujutru, vatanje za gušu i sve ostalo. Pričajte šta hoćete o Jaramazu, Koprivici, Anđušiću i Smailagiću ali oni nikad ne bi ovako predali utakmicu, pobili bi se i skupo bi prodali kožu makar znali da će izgubiti.

Sramota!
imo si to i u petoj utkamici sa realom

na kraju trece plus 16

potom -9

Back