KK Partizan

U principu sami pali sami se ubili...namestili nas na foru i sad sta je tu je. Da probamo da se docepamo F4...ali muke ce sad biti i ta kakve. Ne bi me cudilo da se cetvrta ,ako do nje dodje, igra pred praznim tribinama. Tesko je nase kontrolisati ..a provocirace i dalje.

U principu sami pali sami se ubili...namestili nas na foru i sad sta je tu je. Da probamo da se docepamo F4...ali muke ce sad biti i ta kakve. Ne bi me cudilo da se cetvrta ,ako do nje dodje, igra pred praznim tribinama. Tesko je nase kontrolisati ..a provocirace i dalje.
Danak neiskustvu, dobijenu utakmicu ste imali a izgubili ste dva igrača u dva naredna meča. Neće to na brzinu. Ne postaje se šampion preko noći.

Toga se i ja plašim...a plašim se i da će ......... ubaciti provokatore

Poslednja izmena od moderatora:
Danak neiskustvu, dobijenu utakmicu ste imali a izgubili ste dva igrača u dva naredna meča. Neće to na brzinu. Ne postaje se šampion preko noći.
mi smo bili sampioni

vase noci ce da se nastave dugo predugo do toga...

partizan je uradio sto niko nije do sada u plejofu u madridu. da im uzme obe utakmice, da ih u drugoj oduci od kosarke... ej i to u drugoj posle vec jedne pobede...

PATI

Nemojte biti pesimisti toliki. Jeste sve moguce, ali hocu da verujem u to da ce nasi navijaci ispratiti svaki trenutak ovih smecara u BG-u nevidjenom bukom i zvizducima, a ne flasicama i upaljacima. A limar nek odradi posao sa obezbedjenjem. Bice apela i generalno je svest u Areni ove sezone na dobrom nivou, nije kao u Pioniru nekad. Ali da, pojedinci i cinjenica da su ljudi isfrustrirani i generalno i posle ovoga sto su smecari napravili jeste zabrinjavajuca.

Nemojte biti pesimisti toliki. Jeste sve moguce, ali hocu da verujem u to da ce nasi navijaci ispratiti svaki trenutak ovih smecara u BG-u nevidjenom bukom i zvizducima, a ne flasicama i upaljacima. A limar nek odradi posao sa obezbedjenjem. Bice apela i generalno je svest u Areni ove sezone na dobrom nivou, nije kao u Pioniru nekad. Ali da, pojedinci i cinjenica da su ljudi isfrustrirani i generalno i posle ovoga sto su smecari napravili jeste zabrinjavajuca.
neka nasi budu lukavi.

ako se bude islo na cetvrtyu utakmicu, sto ima razloga s obzirom na polifinale da budemo kompletni...

onda , recimo nek za cetvrtu onesposobe po kojeg ...

imamo prilike od njih da ucimo

Panter veliki igrač sa mudima bez mozga reaguje na klasičnu provokaciju!
U starom sistemu ne odreagujes pa mu igri slučajno polomiš zube u skoku i rebro polomiš i isfoliras se da te on tukao.A ne ovako.Ja se secam yugo lige pre 90 ih i utakmica u Zadru npr.Sve fer i pošteno ali onaj Petranović,Obad,Skroče ubiše boga u protivniku.Na kraju 1 lična a oni polomljeni muda u jazinama.A ne ovo!Seljačko nasedanje na istoriske provokatore iz Madrida.I šta sad Panter 2 ne igra!! Taman će izjednačit goveda.Oni mogu bez ona 2 magarca ali Partizan ne može bez pantera.
Da. se pitam i da sam trener **** bi im majku čim u reket uđu govna na patos ih redom.
Lakat u rebra pod cenu da prekinu tekmu i isprazne tribine.Ne ide to laganica.Samo lakat u bubreg i vilicu.Koji bre fer plej????
Nema Pantera i Lesora?Ok ima ovih drugih i da ih prebiju igra nebitna.***** kosarku.Sa Ljuljom nema igre.
U Zadru se bre nije moglo.Sve pamtili boce lete,laktovi....i zastrasujuce pesme ko se seti toga.Mi smo Zadrovi Zadar je naš.Niko ih nije mogao dobiti.
E tako u utorak neprijateljski meč i sve će biti ok.Mora se tako ako hoće Pattizan dalje.

Poslednja izmena:
Oh, secamo se onih kvota pre nedelju dana. :mrgreen:

Mnogo zavisi od toga da li ce u utorak nastupiti Eksum, odnosno Tavares. Real ce bez njega imati pustinju pod kosem, a Jabusele i Dek su im uzasno bitni igraci. Imaju masu picopevaca spolja gde jedino Hanga i Rudi igraju u oba pravca. Sa Egzumom a bez Tavaresa, eksploatisemo livadu pod kosem, dok se defanziva mora potruditi da sto vise limitira njihove picopevce.

Pusto je i nama pod kosem bez Lesora, Smailagic nije u stanju da igra vise od 15min. Sudijski kriterijum tu moze da nas unisti. Zelimir je vec napisao jos jednu doktorsku disertaciju u Madridu, a sad ce morati da smisli jos nesto jer su nam potrebni minuti Vukcevica, Andjusica, nespremnog Koprivice...

Naravno, ukoliko Eksum ne bude igrao, a bude igrao Tavares, to okrece stvari na njihovu vodenicu znatno. Onda moramo da se pobijemo i sacekamo povratak Lesora i Eksuma.

Djubrad su zbog pantera.

Dve je previše u odnosu da je jabusele dobio samo pet. Dek je pesnicio egzuma prvi i dobio jednu utakmicu a panter dve...

Ako prodjemo u utorak protiv Barse bez njega. To su namerno uradili da se zaštite favoriti.

Od danasnjih vesti izdvajamo:

- Pregovara se o novom visegodisnjem ugovoru za Lesora, pojacana plata;
- Real Madrid trazio od nas sigurnosne garancije: da ih ceka autobus kod aviona, policijska pratnja do hotela, 24h obezbedjenje u hotelu. Sto je napisao colovic, a bili su mnogo hrabri dok su napadali nase igrace;
- Vujosevic prognozirao metlu;
- Najmanje bitno, Tavares se danas zagrevao, sto moze biti i finta - manje je bitno jer, uprkos teskoj igrackoj situaciji bar za trecu utakmicu, moramo nastupati kao da sve zavisi samo od nas.

Back