Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.247
Hocemo li dobiti onda Ideu sa kockicom na dresu kao sponzora? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mi se ponosimo svojim navijačima iz drugih država, navijačima drugih veroispovesti, pa i drugih seksualnih orijentacija.Birajte - matična Hrvatska ili uvek prijateljska Crna Gora.Navijački bi vam možda najviše odgovarala Albanija
Podržavam odluku, kamo sreće da se CZ sad pridruži i da se zaista krene u rešavanje problema sa navijačima.
Nažalost, mislim da ne postoji volja ni snaga za to u Srbiji.
Mi se ponosimo svojim navijačima iz drugih država, navijačima drugih veroispovesti, pa i drugih seksualnih orijentacija.
Partizan je iznad tih podela, verovatno to ne možeš da razumeš, ali to je samo tvoj problem.
Javi se kad se izlečiš od dulofobije, možda ćeš onda umeti da diskutuješ kao normalna osoba.Наравни, познати сте по толеранцији. Иде уз раме са поштењем.
Ево, јављам се. Дискутујем нормално. Али то су моје реакције када читам будалаштине.Javi se kad se izlečiš od dulofobije, možda ćeš onda umeti da diskutuješ kao normalna osoba.
Daleko si ti od normalnog. Svetlosnim godinama.Ево, јављам се. Дискутујем нормално. Али то су моје реакције када читам будалаштине.
Наравно, као неко ко пише такве будалаштине какве ти и твоји другари пишете, који сте опседнути теоријама завере да се читав свет уротио против вас, ви не бисте препознали нормалну изјави ни када би вас ошамарила. Ви сте апсолутно имауни на нормалност, тако да вам и остаје параноја, илузија и кукњава.Daleko si ti od normalnog. Svetlosnim godinama.
Mi se ponosimo svojim navijačima iz drugih država, navijačima drugih veroispovesti, pa i drugih seksualnih orijentacija.
Partizan je iznad tih podela, verovatno to ne možeš da razumeš, ali to je samo tvoj problem.

Може, све је боље од овдашњих циганских лоповских гована.Birajte - matična Hrvatska ili uvek prijateljska Crna Gora.Navijački bi vam možda najviše odgovarala Albanija
Našao navijač KK Idea da spominje Hrvatsku. Kome je bratska Cibona ono ustupila mesto u EL 2014? Zaboravili su to cigani iz Anadolije. I ko ono sedi na klupi KK Idea? Beše osvedočeni *********? Eh tugo jesenja...Birajte - matična Hrvatska ili uvek prijateljska Crna Gora.Navijački bi vam možda najviše odgovarala Albanija
Jeste sendvičaru botovski. Jeste.Наравно, као неко ко пише такве будалаштине какве ти и твоји другари пишете, који сте опседнути теоријама завере да се читав свет уротио против вас, ви не бисте препознали нормалну изјави ни када би вас ошамарила. Ви сте апсолутно имауни на нормалност, тако да вам и остаје параноја, илузија и кукњава.
Опа, престали лекови да делују па нова рунда безумља након још једног силовања којег сте од нас доживели. Плачите и кукајте нарикаче, то сте и заслужили. И наравно да треба да се сами склањате са терена. Довољно је што смо се усра-ли по фаци Руменом и другарима прво у купу, а онда у АБА лиги, ко још може трећи пут да истрпи да га овако усер.емо. Па после нека цмиздри како је тешко бити Србин који прима два милиона годишње у Турској, док кука како га вређају навијачи Звезде.Našao navijač KK Idea da spominje Hrvatsku. Kome je bratska Cibona ono ustupila mesto u EL 2014? Zaboravili su to cigani iz Anadolije. I ko ono sedi na klupi KK Idea? Beše osvedočeni *********? Eh tugo jesenja...
Jeste sendvičaru botovski. Jeste.
Podrška od mene uz želju da se još dugo decenija držite za ruke zajedno jer ste isti šljam i stoka.Може, све је боље од овдашњих циганских лоповских гована.
Ništa nije toliko bitno nego kada vaš idol marva Svinjošević kaže da su Srbi krivi za ratove na ovim prostorima a vi ga naredni sledeći put pozdravite gromoglasnim aplauzom ili kada vas u sred Zagreba dočekuju kao najrođeniju braću i odigrate prijateljsku utakmicu u prijateljskoj atmosferi uz želju svih da se vratite matičnom jatu na Trgu Bana Jelačića.Da ne pričamo kakav tek sada imate bratski odnos sa šiptarskim ogrankom u Podgorici i Bokanom i da vas dočekuju na kao najbolje saveznike u borbi protiv "srpskog zla".Našao navijač KK Idea da spominje Hrvatsku. Kome je bratska Cibona ono ustupila mesto u EL 2014? Zaboravili su to cigani iz Anadolije. I ko ono sedi na klupi KK Idea? Beše osvedočeni *********? Eh tugo jesenja...
Jeste sendvičaru botovski. Jeste.
Не брини, слушам ја неке гробаре, па и овде на форуму, који сматрају да су играчи у неко давно време играли само из љубави према тренеру, како су остављали последњу кап зноја за шаку кикирикија, како су све радили само за тренеров загрљај, како су научили да читају и одлазе у библиотеку и музеј на студентску књижицу, јер су такорећи били стипендисти.На страну све, али слушам неке цигане које познајем, који су искрено убеђени да је финална серија намештана од Партизана, судија и незнам све кога, све против Звезде, а они су упркос томе успели да узму титулу. Заиста не знам шта је у њиховим главама. Или им Ћоки и Терза квалитетно испирају мозак. Обзиром да их лично познајем, знам да нису ретарди и будале, али кад се прича о Звезди, учини ми се да нису сасвим своји...