Nema smisla više ovo, ostavit Mozlija samo a ovo sve drugo oterat
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koga onda da dovedes?Nema smisla više ovo, ostavit Mozlija samo a ovo sve drugo oterat
Tu si u pravu. Sto god ih Filipovski duze trenira to oni sve gori. Od ovoga ni Scepa nije mogao gore.Oni igraju kao ekipa koja je ostala bez vodje, a to nije Limar, nije Scepa, a bojim se da nije ni poludepresivni joga-Sasa (bez namere da ga pljujem, samo je takav). Nema tu 'leba vise, motivacija je nula. A sto se ostavki tice, ovi igraci sa par izuzetaka su OK, onaj drugi deo kluba je za ostavke.
Jer Vucic i ekipa navijaju za Partizan.
Izgubis od Borca 2 puta, od Krke, od Danila Andjusica 2 puta, bolje da ne ocekujemo nista.
Rekao nam Loncar da je sve ok, veruje u tim. Uprava dobra je. Obezbedili su sredstva da dovedu pojacanje, al ne postoji na trzistu igrac.
: doveli Glivicu koja se usinula na promaji i registrovali jos jednog klinca da popune broj. Napravili fiktivnu stranicu i zickaju pare od navijaca. :
Hm! Da mi ipak bacimo neku kintu na Trento veceras?
siguran je to 1 ja kao zvezdas to kazemHm! Da mi ipak bacimo neku kintu na Trento veceras?
Gledam, moze da se pazari @ 2,75 kod Bet365...
Bez pojacanja, bez Ogija, bez igre, bez ideje kako dalje...meni ovo ne uliva neki optimizam.
Hm! Da mi ipak bacimo neku kintu na Trento veceras?
Gledam, moze da se pazari @ 2,75 kod Bet365...
Bez pojacanja, bez Ogija, bez igre, bez ideje kako dalje...meni ovo ne uliva neki optimizam.
Svaka ti dala da Bog da...kao sto sam reko
Ebo te, ovaj Perkins je dve klase iznad Nemanje Gordica...
Ako samo neka nastavi.