KK Partizan

Честитке Партизану на побједи. Оно што је важно, утакмица је добијена одличном, чврстом одбраном.
Овом побједом дошли су у одличну позицију и огромне шансе, па једно 99%, за пласман у 1/4Ф ЕК.
Наредни меч против Виртуса не би смјели изгубити са више од -29, у задњем колу дочекују на свом паркету Тренто који ће након вечерашњег меча у Болоњи (тренутно 73:53 за Виртус) имати 0-4 и ту побједа Партизана не би смјела доћи у питање.

Nije bilo lepo, ali smo odradili posao.

Ima da nsa oderu od kazne za ubacivanje upaljaca, samo se nadam da ne zatvore teren protiv Trenta. Ne razumem glave koje ih frustracije nekom izbiju tipa 5k evra.

O kakvih -17 i -29 pišete ljudi?
... -17 могу помињати неки који не знају како то иде.
-29 сам ја поменуо у посту, био сам јасан
...Наредни меч против Виртуса не би смјели изгубити са више од -29, у задњем колу дочекују на свом паркету Тренто који ће након вечерашњег меча у Болоњи ... имати 0-4 и ту побједа Партизана не би смјела доћи у питање.
да се подразумијева побједа против Трента у задњем колу који је и тако остао без шанси.
Теоретски је могуће да се створи круг 3 екипе, Партизана, Дарушафаке и Виртуса и да све екипе имају на крају скор 4-2 и у том случају одлучује кош количник у међусобним мечевима.
Партизан у могућем кругу та три тима (+18 ротив Виртуса, +12 против Дачке и -2 против истог ривала) има тренутно +28.
Морали би изгубити са -29 како би у том кругу ушли у - и како би постојала и теоретска, значи и теоретска шанса (да Виртус и Дачка у задњем мечу наштимају жељену разлику) да не буду међу прве двије.
То би било то. Ако си мислио када си написао "шта пишете" да није реалан пораз тима који игра тако добру одбрану толиком разликом, слажем се.

I ovako se moye reci da je bilo rutinski, kada se uzme u obzir da smo igrali protiv ne previse kvalitetne, ali organizovane i atletski jake ekipe koja igra tako da nam ponistava ono sto su nase prednosti u odnosu na ostale... Ali bi bilo i mnogo lakse da je Reding bio tu, ili da sudije nisu organizovano vracale Darusafaku u zivot. Ja ne znam kako ono opisati, ja ozbiljno mislim da su sudije dosle sa zadatkom da sviraju za Bolonju i da se ne odlepljujemo previse. Ebale ligu Virtusove sveze pare.

Nazalost, zbog panterskih igrica po Evroligi, igramo tek u ponedeljak protiv njih, a vec u sredu moramo sa Virtusom. Taj mec bi bio lepa prilika da iz rasterecenja pokusamo doci do pobede i tamo i na taj nacin i definitivno istaknemo da smo sposobni dogurati do kraja Evrokupa, ali tesko ce biti bilo sta ozbiljno spremiti za 48h. A posle toga, imamo Milove i njih moramo ugaziti, tu vec ocekujem pobedu.

Da, pomenuh Redinga. OK, imamo sirinu sastava, ali taj igrac je bio bitan zato sto ima iskustva, moze sam nesto da resi i iskreira, i vidno je povezao ekipu od kako je dosao. Bez njega do kraja sezone smo hendikepirani, i bojim se da njegovo iskustvo ne bude tas na vagi koji ce nam nedostajati u najbitnijim utakmicama.

Opet, verujem da se trener moze nekako snaci. Sad imamo situaciju da Trifunovic ulazi vise u igru, i ma koliko tesko bilo sta ocekivati od klinca, daje svoj doprinos. Kolika je samo razlika u glavi izmedju njega i Zagorca... Dok se Zagorac kanali, ovaj mali ne 'ebe zivu silu. Taj mentalitet je ovde prednost.

Ostoja zagolicao maštu ''Grobara'', Partizan pregovara sa igračem kog bi ''svaki klub poželeo''

Posle povrede Redžija Redinga i informacije da će pauza biti duža nego što se očekivalo, možda čak i do kraja sezone, počele su spekulacije da bi Partizan mogao da angažuje još jednog igrača.

Jedno ime u tim spekulacijama se već izdvojilo - u pitanju je bivši igrač Crvene zvezde i aktuelni košarkaš španskog Estudijantesa Nemanja Dangubić.

A da se ne radi samo o medijiskim nagažanjima, već da se nešto zaista i dešava po tom pitanju, potvrdio je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović u izjavi za ''Telegraf''.

Ipak, transfer neće biti lako realizovati.

''Mi sada imamo naših dvanaest igrača, koji su trenutno izborili vrhunske rezultate, kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu.

Dangubić je sjajan igrač, verujem da bi ga svaki klub poželeo, pa i Partizan.

Pričali smo sa njim, ali, daleko smo od realizacije'',
otkrio je Mijailović.

Nemanja Dangubić će u aprilu napuniti 27 godina, a tokom dosadašnje karijere nastupao je za Megu, Zvezdu i Bajern, pre dolaska u Estudijantes.

Kameni, koji bi bio koristan samo zbog fizikalija. I sta reci za lika koji satro navija za Partizan, a otisao je kod Coravog umesto u Partizan, i tamo bas onako uznapredovao.

Ako ga dovedu, gledacu ga tacno kao sto sam gledao Gagica, a tog sam jedva docekao da ga vise ne gledam.

Ne znam sta ce nam, fizikalac sklon povredama, od miskovog "talenta" dosao do epizodnih uloga da igra flastera. Mi odbranu vec dobro igramo, jedino ako ne planiramo da spustamo protivnika na 50p. Jedino sto je domaci, pa moze da posluzi kao baza za neke naredne sezone.

Fali nam kreacija, igrac sapotezom, kao sto je Zanis...bio u proslosti :mrgreen:

Ne znam kakve veze ima to za koga navija sa time gde je igrao? Ako dođe dobrodošao je.

Odlazak kod Covica i Rudonjica i njegova karijera, u momentu kada je mogao igrati i za Partizan kod Vujosevica koji je pravio igrace i od gorih debla od njega, ne upucuje bas na inteligenciju i dobar moralni sklop. Ne kazem da su svi ovi nasi kosarkasi preterano inteligentni, kao ni da ne mora on biti los samo zbog toga, ali bojim se gagicevskog priglupog mentaliteta u trenutku kada ovaj tim lici na nesto po svim osnovama, pa i po atmosferi.

Inace, citam da smo kaznjeni zbog publike, nista novo, ali staklena flasa bacena na parket, jbt. :eek: Ljudi su definitivno izlapeli.

I naravno, limarev damage control, umesto da neko nekad, sa redarima i policijom, uredi prostu stvar - da zvake mogu da se unesu, a staklene flase, barjaci, pirotehnika ne. :roll:

Odlazak kod Covica i Rudonjica i njegova karijera, u momentu kada je mogao igrati i za Partizan kod Vujosevica koji je pravio igrace i od gorih debla od njega, ne upucuje bas na inteligenciju i dobar moralni sklop. Ne kazem da su svi ovi nasi kosarkasi preterano inteligentni, kao ni da ne mora on biti los samo zbog toga, ali bojim se gagicevskog priglupog mentaliteta u trenutku kada ovaj tim lici na nesto po svim osnovama, pa i po atmosferi.

Inace, citam da smo kaznjeni zbog publike, nista novo, ali staklena flasa bacena na parket, jbt. :eek: Ljudi su definitivno izlapeli.

I naravno, limarev damage control, umesto da neko nekad, sa redarima i policijom, uredi prostu stvar - da zvake mogu da se unesu, a staklene flase, barjaci, pirotehnika ne. :roll:

Poceli su stvarno da zakeruju sa tim kaznama ; na kraju ima da kazne i ako neko pljune u pravcu terena

Ja sam mislio da je nego bacio punu casu. :eek: Jbt. to je puklo nadomak onih stolica gde su pocasni gosti, Gagi Milosavljevic je bio blizu.

Redari i oduzimaju zvake i zetone za pranje kola, ali pristojnim ljudima. Deblima kao sto je taj lik ne smeju ni da pridju.

Dvojica od trojice su na prethodnoj utakmici kada su sudili ovim timovima, satro dobili "neprelaznu ocenu" i sad ponovo sude, a klub naravno cuti, valjda se i dalje bore kroz institucije. Plus najveca ku.r.va regionalne kosarke Kreten Radovic. Nikolica sam inace, pre spektakla, jedinog cenio od domacih sudija.

Slabe su nam sanse u naredna dva meca, steta jer bismo pobedama gurnuli i jednog i drugog rivala da na jednu utakmicu odlucuju o prolazu dalje i to protiv direktnog konkurenta, Zvezdu na Mornar, Bolonju na Dacku.

Naravno, mi smo Partizan i veca je sansa da izgubimo tri u nizu u vaznom momentu i po ko zna koji put idemo tezim putem. :mrgreen:

Slazem se, nekako smo bez energije. Narocito u napadu, odbranu jos i peglamo.
Cigani nista posebno, mala razlika sobzirom da su dali 3 ili 4 trojke nerezonski preko ruke i da imaju instant kvaliteta.

Zagorac i dalje u kanalu i ne razmislja da iz njega izadje. Tomas, takodje. Od Nove godine ne postoji. Trebaju nam svi igraci u nastavku, ako mislimo da imamo sanse.

Sudjenje korektno za sad, osim tolerisanja Stimca. Ne znam sta je potrebno da uradi da mu dunu tehnicku. Cak ni opomenu nije dobio. :roll:

Back