KK Partizan

Ostoja u decembru: "Vujošević još nije tužio Partizan, sešćemo da razgovaramo". Isto Ostoja danas: "Ne pada mi na pamet da razgovaram sa Vujoševićem". Uvredio se Limar sto mu je Dule rekao da je limar. :mrgreen:

A on ustvari sirotan sto je sa 22 otvorio auto servis, a neku godinu kasnije avanzovao u uvoznika skupih automobila. Doduse sa istih tih 22 je usao u stranku na vlasti, pa je onda stranka preletela u drugi tabor kad je pala sa vlasti, a na kraju je nas junak promenio i stranku kad je izletela iz vladajuce koalicije. Sve u svemu, jedna topla ljudska prica o tome kako se trud isplati. :mrgreen:

PARTIZAN U BARU „JAČI“ ZA VUKOVIĆA

Partizan sutra kreće put Bara, na sedmodnevne pripreme, tokom kojih će odigrati i tri prijateljske utakmice – protiv Ulcinja, Lovćena i Mornara.

U Crnu Goru krenuće i Đoko Šalić koji je nedavno imao intervenciju na kolenu i još ne može da trenira sa ekipom, ali bi trebalo da bude spreman do Superlige. Zbog toga su u Partizanu rešili da angažuju centra da im pomogne na treninzima. To je Petar Vuković koji će trenirati sa crno-belima, dok Šalić ne bude bio spreman za rad sa ekipom.

U Bar neće putovati od ranije povređeni Obrad Tomić i Nikola Tanasković.

Ostoja u decembru: "Vujošević još nije tužio Partizan, sešćemo da razgovaramo". Isto Ostoja danas: "Ne pada mi na pamet da razgovaram sa Vujoševićem". Uvredio se Limar sto mu je Dule rekao da je limar. :mrgreen:

A on ustvari sirotan sto je sa 22 otvorio auto servis, a neku godinu kasnije avanzovao u uvoznika skupih automobila. Doduse sa istih tih 22 je usao u stranku na vlasti, pa je onda stranka preletela u drugi tabor kad je pala sa vlasti, a na kraju je nas junak promenio i stranku kad je izletela iz vladajuce koalicije. Sve u svemu, jedna topla ljudska prica o tome kako se trud isplati. :mrgreen:
Predsednik KKPtzn ima završenu SSS (bar tako vi tvrdite i vaš idol), bivši trener SSS (bez rominga a i kako bi kad nema intelektualnog kapaciteta da savlada strani jezik) a fingira intelektualca nekim citatima iz knjiga koje mu dodaje Božo jebeni Koprivica...
:hahaha:

Limar, bravar, vlasnik pecenjare,... ima jasnu konotaciju narocito u SNS-izmu (mada je to naravno kod nas jos poodavno pre), i to nije uvreda za njegovu strucnu spremu, vec za cinjenicu da se jedan limar preko politike (a ne radom i pamecu) uzdigao do bogatasa i vrlo bitnog faktora u mnogim stvarima. Isto tako, ima i vas Nebojsa diplomu doktora masinstva koja mu je sredjena, ali iako je u to vreme cak i kupovanje diplome zahtevalo izvesni kapacitet, i to je sramota.

Sa druge strane, Dulo bez rominga tvrdi da zna italijanski jezik, gde je radio godinama, bio trener godine sa manjim timom, i tako te stvari, ali ja mislim da zli Dulo laze.

Na kraju, ne znam sta se u pricu o intelektualnim kapacitetima petljaju ljudi koji jos nisu skopcali da FMP nije isto sto i Zvezda, cak iako to doktor Nebojsa tvrdi, i da su se malo za'ebali.

Limar, bravar, vlasnik pecenjare,... ima jasnu konotaciju narocito u SNS-izmu (mada je to naravno kod nas jos poodavno pre), i to nije uvreda za njegovu strucnu spremu, vec za cinjenicu da se jedan limar preko politike (a ne radom i pamecu) uzdigao do bogatasa i vrlo bitnog faktora u mnogim stvarima. Isto tako, ima i vas Nebojsa diplomu doktora masinstva koja mu je sredjena, ali iako je u to vreme cak i kupovanje diplome zahtevalo izvesni kapacitet, i to je sramota.

Sa druge strane, Dulo bez rominga tvrdi da zna italijanski jezik, gde je radio godinama, bio trener godine sa manjim timom, i tako te stvari, ali ja mislim da zli Dulo laze.

Na kraju, ne znam sta se u pricu o intelektualnim kapacitetima petljaju ljudi koji jos nisu skopcali da FMP nije isto sto i Zvezda, cak iako to doktor Nebojsa tvrdi, i da su se malo za'ebali.

Kada bi u toj sivoj masi našao kakav nabor možda bi i shvatio moj upis, međutim nisi bio ciljna grupa... nisam želo da bojankom nešto objašnjavam.

Rečnik nepoznatih reči:

Želo

01311403l.gif

Stize nam onaj crnja Amida. Sinoc osvojio titulu u razvojnoj ligi zajedno sa Perom Bozicem.

Prema ovome sto gledam lik ludacki trci i skace. Bondza Si centar version. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Sa vise mesta sam cuo da je sa opcijom produzenja, ista prica kao sa Bandzom. Mislim da ni tada nisu naglasili da opcija postoji.

Potpuno bi idiotski bilo dovoditi stranca samo da odigram ovu instant ligu bez briga.

Dobar potpis je Amida. Ovako nesto treba da radimo. Sad ako se pokaze produziti, a ako ne trazimo dalje. Mada mislim da ce fino da se uklopi, pre svega defanzivno da zakljuca reket. Ofanzivno je limitiran, po pricama, mada tako su pricali i za Bandzu pa ovaj sasvim lepo igra u napadu.

Serija protiv Makabija i ono slavlje posle u tunelu pa kod Konja mi je u srcu. Tad sam mrtav pijan u 8 ujutru dosao kuci. :mrgreen:

Novi igrač Partizana, Amida Brajma je danas izabran u najbolju defanzivnu petorku tamošnje G lige.

Amida je u G ligi beležio prosečno 2.6 blokada što je bilo najviše u takmičenju u kojem se takmice filijale NBA timova.

Gledao sam ovaj klip gde je Amida dao 40 poena. Nijedan kos sa distance. Bukvalno svaki poen je bio ili zakucavanje ili ispod samog kosa. Sve se svodi na alej up dobacivanja jer ima dugacke ruke i odlicnu atletiku pa mu je lako da zakuca na taj nacin. Za kosarku u toj ligi gde igra je dominantan centar ali da li ce tako biti i kod nas u seniorskoj kosarci? On i Bandza bi trebali da budu jako oruzje u reketu sto se tice skokova.

Poslednja izmena:
"Brejk" crno-belih u finalu košarkašica

Košarkašice Crvene zvezde, aktuelne šampionke, već na startu finala plej-ofa su ostale bez prednosti domaćeg terena.

Partizan je u dvorani u Železniku nadoknadio "minus osam" iz 23. minuta i slavio rezultatom 73:80 (15:22, 24:10, 15:24, 19:24)!

Titulu će osvojiti ekipa koja zabeleži tri pobede, a drugi meč biće odigran u petak (20.30) u dvorani "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Back