KK Partizan

On nema mase ni kondicije da bi isparirao. Lupice Bjelici ili Kuzmicu moguce koju rampu, ali ce ga unositi.

Meni su Bircevic i Majstorovic razocarenja, ovaj Bircevic me je iznervirao zbog neceg na kraju, pokusavao onog klinca sto promasuje bacanja da tres-tokuje posle nekog smesnog faula koji mu je sviran, sve se nesto nervira, breca, kuka na sudije a time samo sebe ukopava. Ajde, decko, ti si kao reprezentativac sa 2 srebra, nije da je aktivno ucestvovao ali nisu ni Stimac ni Simonovic, pa doprinose svojim ekipama takvi kakvi su.

A na ta dva kilavca nam otislo blizu, ako ne i celih, 200,000eu, dok jedan Lukovic koji je klasicna lobanja ostavi sebe na parketu i doprinese, a sa svojom reputacijom igra za "vrecu kikirikija".

nie zoki veverica pa da se napali na alibi trenera, debelog dukljanskog yugoslovena. dugo je borba trajala, ali videh ledja najvecoj stetocini kkp. having said that, dzikicu je mesto vcrs bilo na centru. sa sve stipanjem ovog slovenackog gomna, koga bih tukao... mnogo. kao sto je ona dzukela bio alibi trener u kosarkaskom smislu, dzile je alibi trener u fajterskom. sta si ti ? neka gospoda, ***** materine ? hoces da budes gospoda ili hoces da gines za partizan ? izadji na centar ! napravi sranje !

nie zoki veverica da se pali na histericne, sizofrene tipove ( i gazdu) sa avangarde, ali sada, i ja moram da kazem: MRS PEKOVICU U 3 PM. ako tebi 3 slo majmuna, se qrce u sred BG, da pokazu ciganu bartomeu (to je jedini motiv) kako mogu da odole pritisku i ispisaju se po tebi... cemu ti sluzis? koja je tvoja uloga? ja cu ti kazem. jedini covek koji nije smeo da sudi vcrs, je ovaj slo majmun koji se bori da bude novi lamonika. morao si da sprecis da on svira. ako su te prejebali da svira, morao si da mu posaljes 3 te tvoje crnogorcine da mu objasne da je zivot 1. idiot je, tesko bi islo, ali bi islo.

umesto toga, zato sto si picketina od 210cm, 130kg, i sa svim kumovim prijateljima, po partizanu, u beogradu, se ispisase 3 slo debila, cisto zato sto ih nista ne kosta. boli ih ****. moze im se. pisaj po raspaloj qrvi koja vice mlako je.

naravno, ima i to da je ekipa s konca i konopca, klasicka polovnjaca, muka coveku i da pogleda. da smo dali 14p za 16m u drugom pol, da smo pre-fulll losi. sve vidjeno, ali ovo gore je br1, kad to resimo, mozemo o ovom br2.

Jbg, znamo od početka sezone da nam je ekipa sastavljena od prosečnih igrača + Novica u stanju raspadanja, jedan dobar crnac i jedan najeverovatnije večiti talenat.
Objektivno je da budemo 4. i najverovantije ćemo to i biti, ali nije to problem. Problem je što je ovo bačena sezona. Svi ovi igrači neće Partizan načiniti većim, niti je moguće da ti igrači napreduju u Partizanu.

To znamo vec godinama, od Vesterman-Bogdanovic-Bertans-Lovernj generacije, nema tu nista za buducnost. Cak i da dobijemo Marinkovica kao iole ozbiljnog igraca, jedna lasta ne cini prolece. Upravo zato se Partizanu ni ne da da dovede makar osrednjeg talenta, vec se svaki pokusaj minira - klub moze iz krize izvaditi ili da uleti pijani Rus, ili da se skupi generacija koja ce se rasprodati u ovo doba kad jedan Cipser (rezerva u neozbiljnom Bajernu) ide u NBA, ili kad se u Evropi za jednog Kalinica placa milion obestecenja.

Nismo sigurno ni objektivno ni 4. jer se Cibona uzdigla i dovela jos jednog Amerikanca. Imaju lepo slozenu ekipu i pristojno igraju. Bice borbe za to 4. mesto, zato utakmicu protiv Cedevite vidim kao prvu "utakmicu sezone" - treba se distancirati od Sokica, pregurati ovu seriju protiv jacih ekipa, i onda riljati protiv ovih slabih uz minimalni minimum kikseva.

Poslednja izmena:
ne ljutim se ja sto su i ove godine sastavili tim TESKIH polovnjaka i pre svega (osim noleta) zescih luzera. kol`ko para tol`ko muzike. neke godine ubodes pristojno, kao npr prosle, gde je tim vredeo vise nego kao skup pojedinaca, neke promasis, kao ove, gde je taj odnos tim<pojedinci. dobar je dzile, ali ne treba ni njega precenjivati, nije ni on madjionicar.

ali pekovic... koji si se qracc skidao kad neces da plivas. ne radis nista da postavis zdrave osnove za buducnost (biducnost kao lepse sutra, ne kao buducnost-voli, za njih je uradio u subotu), ne branis ovu saku jada od pisanja po njoj sada... pa sta koji moj radis. jeste pretesko, ali nije da si ti bas totalno nemocan.

do subote sam ga cekao. ne trosim ja tek tako lako ljude. a imalo je bas dosta da se proguta.

onda se u subotu jasno videlo sta misle da smo, a jos gore mi smo to njihovo misljenje potvrdili.

dzaba mu pojacanja koja ce dovesti, a dovesce, ide serija sa ekipama koje nisu bas lose, kao one koje su dale laznu sliku za 7:0 start. pickamaa pojacanja ne trebaju.

srce imamo, no nam znanje malo zaostaje.

u jednom trenutku sam poceo da se smejem. toliko lose sa obe strane da se iz tuga utakmice uslo u smehotres. tipa: vidi ga sta radi. a vidi ga ovaj. dize se dzivdzan za 3; sace je odvali (tablu naravno) - DIIIING :D ite upm. :)

dobro. momci na terenu ginu. i to e to. nisu oni krivi sto su tu.

brao nole!

"Ово" вечерас.
Дакле овако: Џикић је на добром путу да настави рад ДушкаВ. (читај:АВрабац.) Еби-га ...разумем га,и ја сам потрошио много живаца због Партизана,али :rumenko:
оваква утакмица је за НЕЗАБОРАВ ! Овако скоро нећемо видети нешто.Надам се:think:
хвала овом ђетићу што је врљнуо шут за 3 поена,
Ратковицу бих оставио један ЦЕО дан да тренира додавања (асистенције ? ) СА гледањем ....
И ја бих похвалио Луковића и Новицу...
Има још пуно,и то о сваком играчу,али нека...боре се ...и глупирају...па опет боре...и тако.
И још:
- Ја имам утисак да нас судије МИНИМАЛНО,али јесте ,помажу против оних (финанс)слабијих,а одмажу,не баш минимално против "јаких"( и турци,и *********)...Можда сам субјективан.:think:
Закључите против следећег противника шта ће бити.
И најважније:Да ли се неко наш званично захвалио Ђорду за онакве "жеље" и поруку?
Ја бих то овако некако срочио:"Док је кошарка била спорт,и док су се ту такмичили они који знају да играју кошарку (а не да "играју игре " ) КК Партизан је био у врху европе,
дао је десетине екстра играча,освајао трофеје,пунио туђе хале,за своју да не причамо,...једноставно појам за кошарку на овим просторима.
А где си био ТИ Ђорде ?

nije fora protiv jakih i slabijih, nego u ligama, tj. ko bira sudije.

ovo danas je bilo domacinsko sudjenje. k`o sto i treba da bude. ne ljutim se kad u gostima mi imamo ovako protiv nas. ako je gost bolji, moz dobije., samo mora se potrudi :D

ono u subotu je bilo kao da se igralo u titogradu, a da sude legenda, ********* i hasim taci. jbli su nam majku. a veci problem je sto je mi branili nismo. tako da... ponovo ce. i ruznije.

Bio hrkljus, mi pobedili. :mrgreen:

Batinasi se izgleda ustalili i na kosarci, razbacani su po celoj hali. Neki su cak sedeli ispod partera, na nekoj klupi, njih desetak. Simptomaticno je to sto se odatle teren uopste ne vidi.

Ne kapiram zasto ljudi zvizde maskotama onog ViaTruckera ili kako vec i zasto ih gadjaju majicama koje ovi bacaju u publiku. Cinjenica je da nemamo para i ne znam cemu nezadovoljstvo prema nekome ko nam ih daje. Da sam vlasnik firme, razmislio bih sledeci put.
Naravno, govorim uopsteno, da su okolnosti normalne, da sponzori nisu uslovljeni itd.

Poslednja izmena:
Nezadovoljstvo se onda pokazuje prema premijeru. Malo mi je jadno sto zezaju nesrecnike kojima je posao da u kostimu veverice setaju po terenu.

Inace, na ulazu kod obezbedjenja, pun sto SNS upaljaca. Ja sam da se tim likovima zabrani ulaz, nek biraju ili ili. Ne moze i Partizan i namesteno radno mesto. Pionir je za mazohiste :mrgreen:

Nezadovoljstvo se onda pokazuje prema premijeru. Malo mi je jadno sto zezaju nesrecnike kojima je posao da u kostimu veverice setaju po terenu.

Inace, na ulazu kod obezbedjenja, pun sto SNS upaljaca. Ja sam da se tim likovima zabrani ulaz, nek biraju ili ili. Ne moze i Partizan i namesteno radno mesto. Pionir je za mazohiste :mrgreen:

Па ти батинаши које си спомињао сви раде за СНС. Пионир и јесте њихов.

Daje crkavicu, fala premijeru sto nam je omogucio!

Dok je bio Vujošević tu, bilo je i ponosa i inata. Sad su tu SNS pudlice, SNS moralni gmizavci, i seka perse u vidu predsednika i njegove bolumente. Iskreno, bolje da nam je ostao Vujošević i da smo otišli u stečaj ili gde god, pa sve ispočetka, nego što je tu Peković. I treba da bude prazan Pionir. Pa neka se za to zahvaljuje premijeru. Neka budu tu on i Janjičari. Za bolje i nisu.

Poslednja izmena od moderatora:
Ја сам то ,нажалост,приметио одмах.И писао горе о томе( 01.11.2016., 21:26).И не треба ми новинари да бих знао да је то глуп,ружан потез...
И да имам 22 године и ја бих можда истрпео.Једном.Сада не бих.

Back