KK Partizan

Dug put...

CtS4CbqUAAAtOPF.jpg

Tosa izjavio da vise ne postoji zainteresovanost Partizana za Rakicevica.

Mislim, mi smo do sada natrpali toliko polu-igraca da nam stvarno ne treba jos jedan, ako ima jos nesto para bolje sacekati pa dovesti igraca na poziciji gde je najpotrebniji. Ali kako su ga vec na pocetku leta videli kao zavrsen posao, mogao bi neko da prokomentarise sve sto se izdesavalo. Mada je verovatnije da ce nastaviti da glume dobre komsije i da se nece mesati, da ne remete trud Nebojse iz Zeleznika da im ne dozvoli ni jedan transfer koji zele.

Gotovo sigurno ce FMP dobiti jos dvojicu igraca na poziciji "bolje kod nas za svaki slucaj nego negde drugde", a Zvezda verovatno Petra "da nije u Partizanu" Rakicevica. Osim ako se kojim slucajem ne odluci da pobegne iz ove kaljave drzave, umesto da se menja sa Rebicem na mestu vodonose, sto bi mu verovatno bio najpametniji potez.

On bi bio sasvim solidan potpis da se sve nije oteglo, a mi za to vreme zatrpali tim igracima upitnog kvaliteta. Trenutno mislim da nam fali instant kvalitet da unese sigurnost.

Poslednja izmena:
Nemamo para da biramo previse tim, to je cinjenica. Stvar u o odluci da se ide kvantitetom, a ne kvalitetom. Sto ne mora da bude lose, samo sam ja uvek bio za drugaciji pristup.

Kad se saberu ugovori Pota, Kenana, Lukovica, Ratkovice, Robinsona koliko god mali bili mogli su da pokriju dvojicu ok igraca.

Mene sad zanima na koliko godina su dogovarali Petra, ako je na godinu dana da se svi kolektivno povuku.

Poslednja izmena:
Jel to ljudi hoce da kazu da, posto je Radonja izjavio da zeli Rakicevica, spasitelj srpske kosarke Sv Nebojsa Loptasti ne moze da pogazi jedan predugovorcic sa nebitnim timom, i to jos rusiteljem srpske kosarke? I to posto je pomogao istom tom Metalcu?

Ja tako prepoznajem dobre ljude, oni uvek prvo pomognu drugima, a sebi ako uspeju, na kraju...

Nemamo para da biramo previse tim, to je cinjenica. Stvar u o odluci da se ide kvantitetom, a ne kvalitetom. Sto ne mora da bude lose, samo sam ja uvek bio za drugaciji pristup.

To ti je poruka za onu anglomanijsku Srbiju, znaci igracemo visoki presing na njihovu zadnju liniju, bice rezultat 2:0, gorece Srbija, gorece Beograd.

Ko razbijena banda delujemo na pocetku, a tako smo izgledali i pre par nedelja na onim otvorenim prijateljskim. Ja ovde ne vidim da oni znaju ko sta treba da radi. Veci problem nego sto ovi ubacuju sve sto bace.

Svaka cast za navijace, ko da smo domacini.

Kakav je ovo cripple fight, takmice se ko ce gore.

Sta radi ovaj Pot, neverovatno glup decko na poziciji mozga ekipe. Dva faula na svojoj polovini. Gura loptu u ruke Vrapcu da organizuje. Inace, Vrabac sasvim ok igra, ali nije za organizatora.

Hacer isporucuje svoje poene, ali ne cini ostale igrace boljim. Imamo samo 3 timske asistencije, nijedna njegova. Robinson za sad beskoristan.

Majstorovic se bruka. Lukovic koji nema kapacitet pluca za vise od 15 minuta igre je tri puta korisniji veceras. Zanima me kako ce izgledati centarska linija sa Rotkvicom koji je ipak primarno asistent.

Poslednja izmena:
Da je Pot respektabilan evroligaski igrac kao Branko Lazinjo nista od toga ne bi bilo svirano kao faul. :mrgreen:

Jedino Hecer nesto igra i vidi se da ce nam biti bitan igrac, ostalo je sve ko pijano il drogirano.

- - - - - - - - - -

Majstorovic je neverovatan, 2x ne moze da resi centarske stvari u izglednim situacijama a onda opali trojku i pogodi.

Proslogodisnja ekipa je gubila od Sutjeske 30 razlike i svih zivih, a onda i pod Dzikicem drala cedevite i igrala skoro nereseno sa svim Pantersima+Ilija, Milija.

Sve je to do rada, a kako je to Vujosevic govorio, vreme rada i vreme rezultata se nekad ne poklapaju.

Nadam se da ce se poklopiti ove sezone. :whistling:

Sreca u nesreci, ne moze mnogo gore od ovoga. Bircevic i Majstorovic nisu isporucili svoje poene, a ocekujem oko 10 u proseku od njih. Novica ce raditi na spremi, trenutno je rekreativac. Rotkvica je povredjen..

Crni Majstorovicu, dva puta te spojili sa kosem, a ti dozvoljavas da ti izbiju cisto.

Back