Kad sam usao stvarno nisam mogao da verujem koliko se ljudi skupilo, cini mi se vise nego protiv Cedevite onomad. Bukvalno su ljudi stajali po stepenicama. Mada je pocetna atmosfera brzo pala, jbg. bas losa utakmica.
Evidentno Dziletu nije bio bitan rezultat i sigurno nece svi dobijati minute kada pocne liga. Ali, koja god da nam je postava bila na terenu delovalo je ko da su se tek sastali. Bukvalno se nije znalo ko sta zna da radi i ko je za sta zaduzen. Jos uvek imam utisak da tim ima 2 druge postave, a ni jednu prvu.
Sto se tice novih igraca. Hacer je dao sigurno preko 20 poena, a cini mi se da je napravio vise stete nego koristi. Potrosio je brdo lopti, kada igra mislim da ni ne zna sa kime je na terenu. Ima sut zaista dobar, al sut je kur.va. Moze da zakopa i nas i protivnika.
Robinson je solidan, nije neko ko pravi razliku ali igra mirno i retko gresi. Susta suprotnost Haceru, od njega ocekujem izmedju 5-10 poena po utakmici uz dobru odbranu ako ga koleno ispostuje. U par navrata se videlo da ga jos muci.
Bircevic mi je izgledao najsolidnije na terenu, vidi se da je u formi. Majstorovic nista specijalno, ovakve partije je imao i u Metalcu. Videcemo kako ce izgledati kad krenu takmicarske. Evedentno je da nemamo igru pod kosem, skok moze da nam bude problem. Majstorovic bi najradije igrao spolja, a Lukovic ne ume.
E Lukovic, bukvalno su blokade i ona kucanja kada mu neko nabaci jedino sta zna. Ne zna gde se nalazi ni u napadu ni u odbrani. Posle 5 minuta je ispustio dusu pa je poceo da se krije iza igraca da ne primi loptu. Potpuno nerezonski igra. Jos je beskoristan kada protivnik izadje iz bonusa, mogu da ga tuku koliko hoce, nece prebaciti 30-40 posto u najboljem slucaju.
Pot nit smrdi nit mirise, nije bio ne znam koliko los (a ni dobar), jednostavno ne zna koji ce nam..
I na kraju Novica. Ja ne znam koje je on visoke ugovore jurio sa ovakvom formom. Izgleda kao rekreativac..kao da se od poslednje utakmice u kls pre 3 meseca samo izlezavao i jeo. Trenutno je igrac za maksimalno 10-15 minuta. Nosio je i neko cudo oko struka, prvo sam mislio da je za ledja, ali nije. Mozda je za mrsavljenje.

Njegove partije ocekujem tek za mesec-dva.
Miha je i dalje Miha, Vanja je i dalje Vanja. Mali Tanaskovic deluje ok. Sobzirom na njegove godine to sto nije izgledao kao igrac manje je za pohvalu.