KK Partizan

Meni je posle dovodjenja Kenana, Novica postao potpuno nerealna opcija. Voleo bih da ga zadrze, ali Novica, Bircevic i Kenan na 4, a na centru Majstorovic, Lukovic i Koprivica. Jedini koji ovde moze da pokrije 2 pozicije je Majstorovic. Ovde treba jedan slican Dzonsu ili Darelu.

Poslednja izmena:
Sve izvesnije nam fale 2 igraca, i to ne epizodista koji ce uzimati po 10 min, jedan na 2/3 i jedan na 4/5. Dobro je da je brat iz Komptona napokon zaigrao i to solidnih 20 minuta i 9p.

Jesmo mi uvek bili domacinska ekipa, al mucenje sa onim nesrecnim Poljacima juce i danas poraz ne ulivaju poverenje. Ovo su ekipe koje su druga liga u odnosu na one koje igraju LS. Da se nadamo ili pojacanjima ili da je trenutno stanje posledica treninga.

Sad kad se Vrabac vrati, to nam je glavno pojacanje. Sa Bosnom se bas proslavio.:D

Napokon otvorene utakmice! Sledece nedelje u utorak i petak protiv Antverpena i Lukoila. Da vide vec nalozeni crnci (i ostali koji se tako osecaju) gde su dosli. Optimisticno ocekujem punu Halu sportova. :mrgreen:

Nije ovo loša ekipa za ovu sezonu, čak smo pod košem možemo da se nosimo sa Zvezdom i Budućnošću. Spolja nemam pojma kakvi su ovi. Pot je dosta obećavao, ali ništa nije uradio do sad, ova dvojica Amera su mi nepoznati, a Vanja je prošle godine sagoreo, Andrić je limitiran, a Vrabac je promašio sport... Bićemo možda 4. u ABA ligi, nije ni važno to toliko koliko je problem što ovaj tim nema budučnost. Partizan mora da izmisli dve mlade igračine kako bi se vratio na staze uspeha.

Znaju to i Covic i kompanija, pa zato u Partizan ne mogu ni talenti sumnjivog dometa poput Novaka ili Rakicevica, a kamoli ozbiljniji. Klub bi iz bule izvadile neke dobre prodaje, i oni to dobro znaju...

Nadam se samo ne napredne :P

Sve treba uzimati sa skepsom, radovali smo se i Pekovicu a onda nas mazu sa vnago na mesecnoj bazi.

Tesko je u ovoj reklamnoj vucicevoj diktaturi da bude nesto osim Naprednog.

Sad je opet aktuelan Teriko Vajt u pricama, izgleda da nam se isplacuje prelazak na FIBA ?

Novica iskace vrlo verovatno iz ove maximalne plate od 100,000 godisnje, a Teriko Vajt svakako...

Poslednja izmena:
Uplaseni ne pobedjuju!
http://www.zurnal.rs/kosarka/partizan/39118/novica-velickovic-uplaseni-ne-pobedjuju

Партизан ће у овој сезони играти ФИБА лигу шампиона. Потпуно ново такмичење.

- Ново је за све, па и за мене. Ту се свашта издешавало, са том Евролигом и ФИБА. Али, шта год да се игра, ми ћемо бити на максимуму. Волео бих да сви момци то схвате, да преовладају њихове амбиције, да желе да се такмиче са свима. То је нешто најлепше, нема ничег бољег од тога – поручио је Величковић.

Novica nije bebi-puder.
-A. Dzikic

Nije Sale samo jedan, ima i jos jedan:

25-370x208.jpg

To sam i mislio, nije mu se previse igralo ni poslednje sezone kod nas al kao hoce, hoce. Ovo sa PAO-om je cista sljaka, a i verovatno ga zvao Djordjevic da ima jos kog naseg uz sebe.
Vreme za penziju izgleda.

Nije ovo loša ekipa za ovu sezonu, čak smo pod košem možemo da se nosimo sa Zvezdom i Budućnošću. Spolja nemam pojma kakvi su ovi. Pot je dosta obećavao, ali ništa nije uradio do sad, ova dvojica Amera su mi nepoznati, a Vanja je prošle godine sagoreo, Andrić je limitiran, a Vrabac je promašio sport... Bićemo možda 4. u ABA ligi, nije ni važno to toliko koliko je problem što ovaj tim nema budučnost. Partizan mora da izmisli dve mlade igračine kako bi se vratio na staze uspeha.

Ја бих рекао:борићемо се за прво-друго место,(ако не буде "ветра у леђа" појединима),тим је прилично добар (у односу како је могло бити) ,тренер је одличан,има будућност јер имамо и млађе играче,Врабац и Андрић сигурно нису промашени-ограничени ,али зависи ,можда више од њих а не тренера,како ће одиграти ову сезону...
Све у свему:ако нас пусте да играмо:бићемо ЈАКИ !

Back