KK Partizan

Ja mislim da ni jedni neredi nisu slucajni, jedino kada se ne ocekuju pa situacija eskalira. A zna policija mnogo bolje od nas da proceni bezbednosnu situaciju.

Uh, ala smo se stegli od samog pocetka. :zima2:

Poslednja izmena:
Igraci bukvalno rade sta im padne na pamet. Rasulo, sluzimo da se seoske ekipe pop.isaju po sampionu. Mozemo da dobijemo samo ako neko od nasih kvalitetno izdivlja, trenutno to najbolje ide Cvetkovicu. Vilson zaboravljen na klupi. Jones-u se ni ne ustaje sa klupe. Edo bolje da je na klupi.

"Varda je pretrcao Djumica.." :zimag:

Koja je ovo bruka od kosarke... Nije samo Pera kriv. Igraci su teski indijanci.

A indijanci su zato što nema ko da ih trenira i da ih vodi. Ovo je potpuna q.cobolja, najgori Partizan koji je možda ikada igrao, i to ne po igračima. Bez odbrane, bez ikakve akcije, samopoštovanja i poštovanja lopte i saigrača, bilo čega. Aranitović je dao 3 pa 2 i bili smo na -1, al meni se od same te trojke povraćalo, i od Cvetkovićeve i njegove igre. To je basket, i to loš, a ne košarka.

Ovo je 100%-ni igrački gubitak identiteta, i to je ono što je najtužnije.

Od ekipe koja može da bude u sredini tabele da se ne oznoji, u ovoj krš-ligi gde postoje 3 ekipe a Mega Frizura se standardno zeza, oni napraviše ekipu koja bi lagano ispala ukoliko Božić nastavi da izigrava trenera.

Ja umalo ne zaspah sve dok nisam morao da izbečim oči od 20 razlike z:D... a sad nas samo čudo izvlači.

Koja je ovo bruka od kosarke... Nije samo Pera kriv. Igraci su teski indijanci.

Ali nisu ovoliki indijanci. Samopouzdanje nam je tacno ovih -20, motivacija jos dublje. Bukvalno sam vise organizacije video na utakmici lokalnog juniorskog kluba.
Mozemo ili da zamenimo Bozica ili da dovedemo novih 5-6 igraca..pa nek izracunaju sta nam se vise isplati. Ako uopste ima svrhe sada raditi ista, Do pre 2 -3 kola je imalo, barem zbog borbe u KLS.

Poslednja izmena:
Ja ne znam jel se neko zeza sa nama kad pravi rekonstrukciju tima ili je ovo planirano unistenje ali ne sistematsko vec totalno. Ja nemam pojma koji su ovo indijanci Vrabac, Cvetkovic, Andric, Milutinovic...Pa to nisu igraci ni sa KLS. Pekovic dosao i koliko sam citao hoce da otplati dugove Partizana ali da klub pripadne njemu. Pa nije mu to dedovina. Ako hoces da pomognes pomogni a nemoj da gledas da se nalapas para. On je veliki Grobar ali je mnogo ogrezao u ulaganja u biznis koji ga izgleda sada najvise interesuje. Gleda da se ovajdi od ove njegove uloge u Partizanu. Ne kazem da treba da pljune svoje pare bespovratno ali ove drugarske kombinacije ja sam predsednik Mica me menja, Pera vodi tim... Kurta ce ovo Murta ce ono... daj bre dovedi ljude koji znaju sta rade a ne drugare. Lepo je to sto su Grobari u upravi ali ocigledno da jedni drugima cuvaju ledja iako se iz aviona vidi de se klub raspada umesto da se oporavlja. Stvarno ne razumem sta rade? Jel hoce da ga srozaju da bi ga otkupili ili su stvarno zatvorena vrata svim vecim sponzorima od strane drzave i niko ne sme da ulozi u Partizan? Gde su igraci iz SAD koje Pekovic poznaje. Zar ne moze svojim vezama i poznanstvima tamo da dovede nekog kvalitetnijeg igraca koji bi doneo potreban kvalitet Partizanu. Gde je skauting? Ko dovodi ove polutane u klub i daje im platu? Ovo je od pocetka do kraja strasno i za analizirati a kamoli pa doci do zakljucka. I tako cele sezone a kako sezona odmice gube se konci i tim se raspada sve vise i vise a treneru se daje poverenje...

Niti jedan igrač nije problem u ovakvoj situaciji, jedino što nemamo centra. U ovom kršu od lige ovo je tim za sredinu sa tendencijom na gore sa dobrim radom. Jedino je pitanje hoće li sportski sektor da nastavi da bude Vazura, ili će da priznaju grešku sa Božićem, Kecmanom i Avdalovićem, ili će naći nekoga ko će napraviti od ovog tima ono što on jeste, i koji će biti makar kakva perspektiva - makar za do kraja sezone. Ovo je totalno rasulo, Vazura koji drži Milinkovića sve dok se dovoljno ne upropastimo.

PS: Božić psuje Vanju na tajm-autu, i to ne ono vaspitno i da ga promrda, nego sebi u bradu, na kvarno, a sad ga ni nema, možda nije ni na klupi. Tako, nek nam rasteraju jedinog pravog talenta, ponajboljeg stranca, uskoro će ovako i publiku rasterati.

Poslednja izmena:
Ja ne znam jel se neko zeza sa nama kad pravi rekonstrukciju tima ili je ovo planirano unistenje ali ne sistematsko vec totalno. Ja nemam pojma koji su ovo indijanci Vrabac, Cvetkovic, Andric, Milutinovic...Pa to nisu igraci ni sa KLS. Pekovic dosao i koliko sam citao hoce da otplati dugove Partizana ali da klub pripadne njemu. Pa nije mu to dedovina. Ako hoces da pomognes pomogni a nemoj da gledas da se nalapas para. On je veliki Grobar ali je mnogo ogrezao u ulaganja u biznis koji ga izgleda sada najvise interesuje. Gleda da se ovajdi od ove njegove uloge u Partizanu. Ne kazem da treba da pljune svoje pare bespovratno ali ove drugarske kombinacije ja sam predsednik Mica me menja, Pera vodi tim... Kurta ce ovo Murta ce ono... daj bre dovedi ljude koji znaju sta rade a ne drugare. Lepo je to sto su Grobari u upravi ali ocigledno da jedni drugima cuvaju ledja iako se iz aviona vidi de se klub raspada umesto da se oporavlja. Stvarno ne razumem sta rade? Jel hoce da ga srozaju da bi ga otkupili ili su stvarno zatvorena vrata svim vecim sponzorima od strane drzave i niko ne sme da ulozi u Partizan? Gde su igraci iz SAD koje Pekovic poznaje. Zar ne moze svojim vezama i poznanstvima tamo da dovede nekog kvalitetnijeg igraca koji bi doneo potreban kvalitet Partizanu. Gde je skauting? Ko dovodi ove polutane u klub i daje im platu? Ovo je od pocetka do kraja strasno i za analizirati a kamoli pa doci do zakljucka. I tako cele sezone a kako sezona odmice gube se konci i tim se raspada sve vise i vise a treneru se daje poverenje...

Pa niko nije lud da baca pare u bure bez dna. ;) Koliko je sad, ne mogu više d aih gledam?

Koprivica je usao u igru posle x utakmica i opalio trojku. Sav nas aspurd u jednoj recenici. Jel to Vanja kaki ili mi se cini?

Samo mi se ucinilo. Bozo 5 licnih pre kraja trece. Ostacemo mi bez Jonesa vrlo uskoro, isplatice sam sebe samo da ode..

Pera ako ne da ostavku odmah posle utakmice, gubi sve kredite koje ima..Ej, 6 i slovima, sest, pobeda u ovakvoj ligi, pritom ni jedna na gostovanju. Realno jesmo za ispadanje, kako izgledamo na terenu.

Poslednja izmena:
Ne bi ni Dule pravio čuda sa očajnom selekcijom zvanom "nemamo para pa se krpimo" (kao što nije ni prošle sezone), ali ako bismo imali tim za 6. mesto borili bismo se za 4. i vrlo moguće uspeli na iskustvo. To je sve. I tu bismo završili priču.
Meni ništa nije problem, više poraza od pobeda i slično, osim ovoga što upravo gledam, a to nije Partizan.

Nekada se kukalo zbog Duletove tvrdoglavosti, "niko nije iznad Partizana", itd, a sada nas je ova tvrdoglavost dovela do komplikovane borbe za opstanak. Pa, mislim da smo dosta čekali, neka pitaju Grkovića (Nedića) da li smeju (ne ugrožavamo ono glavno u srpskoj košarci sada, zar ne), pa hajde.

Peri sut karta, a igracima anketa da se izjasne da li zele da ostanu ili ne. Pa da gledamo bar tim koji zeli da igra. Tesko da mi ostajemo u ovoj ligi, 8 kola do kraja, imamo najtezi raspored, a vec drzimo fenjer. Ako imamo para za igrace kls nivoa hajde da igramo taj kls. Ovako nemamo pare, oterali su nam trenera jer je uzneviravao vodju, a mi im dajemo kredibilitet..jos glumimo mazohiste iz nedelje u nedelju.

Da se nama ne sprema jeftina privatizacija ili FMP scenario? Opasno mi nesto smrdi, previse lici na Zvezdu pre svih onih egzibicija.

Poslednja izmena:
Na kraju će ispasti i ono što bismo imali sa Vujoševićevim tvrdoglavisanjem i 100%-om besparicom, samo uz još gomilu ponižavanja i traćenja svega što jesmo bili do juče.

Jbt, na putu su da za 3-4 meseca rasture i unište sve, pa ovo nam ni najgori neprijatelji ne bi uspeli prirediti.

NapreDNO, nema sta.

Da mi je neko pre svega cetiri meseca pricao da cu pocetkom januara da prizivam Muteta ili Vladu Jovanovica za trenera, ne znam sta bih mu rekao...

Ali, bitno je da mi gledamo samo sportsku pricu, da radna zajednica na vreme prima plate i da je Silobad ostao u klubu...

Božić o ostavci:

Bojan Brezovac @Breza89

-Nikada nisam razmišljao o takvim potezima ili bilo čemu sličnom. Ni tokom igračke karijere se nikada nisam predavao

:zblesav:

A čovek je pogubio sve konce, tim, svlačionicu, atmosferu, i ono malo dobro što je imao, sad više nema ništa, igrači (poneki) ga možda i namerno buše...

Back