KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajd' dok je poluvreme na Olimpijakos-Panatenaikos,da prokomentarisem nas Partizan.

Ovo sto je Partizan igrao sve 4 utakmice finala je......lose ,mnogo lose.
Ne zna se ko losije igra i vise gresi. Dal' Tepa,Novica,Tripko.......svi,bas svi. Kako ispadamo u odbrani ,to je strasno.

Napad........totalno van suta,retko koji postavljeni napad uspevamo da odigramo do kraja,da postavimo blokade kako treba.......
Mada se lepo kaze: igras onoliko koliko ti protivnik dozvoli. E mi igramo,odnosno ne igramo jer na to zvezda ne da. Cak i ono sto je u igri zvezde u napadu bio veliki problem,losi blokovi,sad funkcionise sasvim normalno.....
Po meni je Pesic u ove 4 utakmice u dobroj meri nadmudrio Duleta. I prve 2 utakmice smo lose odigrali,ali smo ih dobili pre svega zahvaljujuci greskama zvezdasa.....

Bas sam razocaran,pre svega losom igrom....ali nema veze. Idemo dalje. Do titule. Bice sladja sa 3:2.
U stvari njih ce vise da boli. tako blizu,a tako daleko....
E za ovo boldovano dobijaš reputaciju...moj post od pre par dana na Zvezdinoj temi.
Mi kad izgubimo to je njihova moć a oni kad izgube njihov nedostatak sreće i ostale gluposti.

n1557115747_30300166_4074696-1-1.jpg

Gde ste miševi...jaki ste samo kad pobeđujete...šta je bilo,usr.li ste se,misli ste "lako ćemo mi sa ciganima"..."titula nam je već u rukama"..."3 lagana treninga do pehara".
Ja ne veličam nas ali ste mi ogavno bili cele godine i znali ste samo da kenj.te...bolji ste kao kolektiv i tu vam skidam kapu ali ste kao navijači velike 0.
Samo u pobedama ste veliki,miševi.

Gde ste miševi...jaki ste samo kad pobeđujete...šta je bilo,usr.li ste se,misli ste "lako ćemo mi sa ciganima"..."titula nam je već u rukama"..."3 lagana treninga do pehara".
Ja ne veličam nas ali ste mi ogavno bili cele godine i znali ste samo da kenj.te...bolji ste kao kolektiv i tu vam skidam kapu ali ste kao navijači velike 0.

a po cemu si zakljucio MISU?
sto nismo dosli na krstaricu da pisemo ili?:roll:
PACOVI PAKOSNI CRKNITE U LJUBOMORI

Komentari sa B92:
Opa prpa bato,proradila Zvezdina mašina,proradila pa neće da stane.

Пуцајте, ја и даље држим час!
Професор Пешић

Zgazi ih Pesicu,pokazi ko je gazda

Jao Kari majstore!!! Koliko prija uplasena i unezverena faca Duletova!!!

Devedeset, ratovi, beda, tuga, nebo bez zvezda. Sve se nekako preguralo uz stalni osecaj da nesto fail, a onda je na mom nebu zasijala jedna I jedina, najlepsa… CRVENA ZVEZDA.

klecaju kolena grobari,Bjelica rastura.

Topalovici da li ste osetili,bilo je tvrdo!

Nismo vam mi PAO da igrate sa nama revijalnu utakmicu kao onomad u Areni...OVO JE OFFICIAL RED STAR PRODUCT !!!!!

Grobari jel vam frka,a?

Lijte kise ladne vode Dule ode Dule ode!!

Jao kako će da se ućute u subotu, nestaće sa etra u 22:00 :) Ovako će najviše boleti, daš detetu igračku pa mu je uzmeš :sad2:

opa dzhekile, teshke rechi :P

Slušaj vaše komentare:
U finalu ce da bude,sto bi Misa Tumbas rekao:SILOVANJE MUSAVACA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JOS JEDNA POBEDA...JEBI CIGANEEEEE ! ! !
xaaxaxaxax
OOoooOo partizanoleee JEBI JE.BI CIGANEEEEE
O JE>BI CIGANEEE OOOO JE** CIGANE..........
MALOO VAS PUSTAMOOO MALO VAS PUSTAMOOO MALO VAS PUSTAMO MALO VAS PUSTAMO MALO VAS JEEEBEMOOOOOO !
Cuti tu pacove iz udobne fotelje,sa prelepom tastaturom...ti nekom da kazes da je mis joj mamu ti jeebem!
To je samo deo vašeg baljezganja na koje vam mi nismo odgovarali...da ti ne pričam šta ste sr.li tokom čitave sezone :thumbdown:

Da yebe oca, nista ovo ne valja. Mi jesmo u padu forme jos od marta, ali uopste ne mogu da prepoznam ekipu. Dal' je zbog umora, ili zbog neceg drugog, tek, igraci ne mogu da se sastave na terenu. U petoj je sve moguce, mada nekako ocekujem da se konacno dignemo i pobedimo sa 15-ak razlike :cool:

Zvezda, s druge strane, izgleda odlicno. Narocito dobro deluje odbrana, koja je bila i kljuc njihove dobe igre. I nemoj neko da mi prica nesto, Pesic je TRENER, tacka. Ako njega zadrze napravili su veliki posao.

Samo da primetim da mi je bilo malo cudno sto je Vujosevic bio onoliko miran. Cak je u jednom trenutku, u nekoj raspravi sa Vojinovicem, rekao "...ali majke mi moje...", sto me je poprilicno iznenadilo, on obicno majke spominje u drugacijem kontekstu :D Nadam se samo da ce tako miran da bude i u petoj.

:hahaha:
E moj ti.....VAS NEMAAAA
NEMAA VAS......
Nije valjda da si se ponadao da uzmete titulu :rotf:
Znas kako.......
bolje je kad ste ovako napaljeni jer tada poraz mnooogo vise boli;)
SPUSTICEMO VAS NA ZEMLJU....dosta ste leteli......:D
a po cemu si zakljucio MISU?
sto nismo dosli na krstaricu da pisemo ili?:roll:
PACOVI PAKOSNI CRKNITE U LJUBOMORI
DOLE NA KOLENA JER DOLAZE BOGOVI
DA VAS SAHRANE KO POPOVI

:hahaha:
E moj ti.....VAS NEMAAAA
NEMAA VAS......
Nije valjda da si se ponadao da uzmete titulu :rotf:
Znas kako.......
bolje je kad ste ovako napaljeni jer tada poraz mnooogo vise boli;)
SPUSTICEMO VAS NA ZEMLJU....dosta ste leteli......:D

DOLE NA KOLENA JER DOLAZE BOGOVI
DA VAS SAHRANE KO POPOVI

Tu sam generale,tu sam...nikad nisam bežao...uvek sam vam čestitao na ovogodišnjim ervopskim uspesima koliko god da mi je bilo to teško i nikad nisam bežao kao neki vaši u mišju rupu.
Uredu,ako pobedite,svaka čast...već sam milon puta napisao koliko ste jaki i tu vam skidam kapu.....ALI...ŠTA AKO SUTRA IZGUBITE???!!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back