KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ipak prelomljeno tek na kraju...
Kontrolisali smo utakmicu maltene od prvog do poslednjeg minuta, osim onog dela u trecoj cetvrtini. Pored dobre igre bilo je i par kriticnih momenata kad je koncetracija ravna nuli (Tepicev zicer, Lazmeu kad je ispala lopta nekako izmedju nogu...). U sustini mislim da mozemo biti zadovoljni. Ne verujem da cemo izgubiti vise od jedne utakmice.

Veseli dobar (6/6 iz igre), a Vranes opet previse prica.
Ne znam da li sam se utripovao, ali mi se ucinilo da je Vujosevic ladno gadjao nekoga na klupi sa flasom vode... Rasica ili Bozica.... To je vec previse.
RTS i Denda - najniza ocena!

Ipak prelomljeno tek na kraju...
Kontrolisali smo utakmicu maltene od prvog do poslednjeg minuta, osim onog dela u trecoj cetvrtini. Pored dobre igre bilo je i par kriticnih momenata kad je koncetracija ravna nuli (Tepicev zicer, Lazmeu kad je ispala lopta nekako izmedju nogu...). U sustini mislim da mozemo biti zadovoljni. Ne verujem da cemo izgubiti vise od jedne utakmice.

Veseli dobar (6/6 iz igre), a Vranes opet previse prica.
Ne znam da li sam se utripovao, ali mi se ucinilo da je Vujosevic ladno gadjao nekoga na klupi sa flasom vode... Rasica ili Bozica.... To je vec previse.
RTS i Denda - najniza ocena!

to nisam video, iskreno se nadam da nije, dosta nam je silidzijskog ponasanja
ono sto smo svi videli i sto Denda nije prokomentarisao je pljuvanja Keselja, Zvezda bez Gurovica ne moze
http://www.kls.rs/
ako nekog interesuje statistika, Novica napokon na nivou, protiv Vrcana je bio los
Veseli i Vrnes jako korisni
ali 15 promasenih slobodnih bacanja i onaj zicer Tepica, da smo tako igrali u evroligi ne bi prosli grupu

Uzasna utakmica. Imam utisak da nasi samo cekaju da se zavrsi ova duuuuuga sezona pa da zapale negde na odmor. Jadan Tepic, usi mu se provide koliko je iscedjen, te i ne cudi njegova kriminalna igra od veceras.
Druga utakmica bi mogla biti dosta teza ako im se vrati Roberts, videlo se veceras koliko im fali u skoku i zagradjivanju reketa. Ipak, ni mi ne mozemo da opet sutiramo bacanja ovako katastrofalno, pa ocekujem jos jednu rutinsku pobedu :cool:

Dakle, svaka cast Tepicu. Covek je toliko iscrpljen da jedva ide. Jeste, odigrao je slabije nego sto moze, ali je na kraju koliko-toliko izvukao stvar. Po mom misljenju, utakmicu smo morali mnogo ranije da prelomimo. A to bi i uradili, da smo bolje sutirali slobodna bacanja i pogadjali ciste zicere. Medjutim, umor i dekoncentracija su ucinili svoje. Nista, zasluzena pobeda, i idemo dalje. Sutra ce cigani biti napaljeni, pred svojim navijacima, i pokusace da s evrate u seriju i izjednace rezultat. Nadam se da im to necemo dopustiti, i da cemo se pobedom pribliziti osmoj uzastopnoj tituli.

Za kraj, Keselj je sabancina na kvadrat. Nadam se da ce biti adekvatno kaznjen za ono dripacko ponasanje.

Ti verovatno ne pratis kosarku cim pricas da je Tripkovic igracina.......

Ajde kazi nam kakva mu je igra u odbrani??/
Odbrana 0,pritisak na loptu 0.............ne svodi se kosarka na sut za 3 poena.....

Ne moze neko da bude igracina,ako mu se igra u odbrani svodi na to da malo ostrije pogleda onoga koga cuva....to nije samo moje misljenje,to ti je misljenje mase trenera i svi se slazu da mora znatno da popravi igru u odbrani ako hoce da postane odlican igrac....

Pazi ne kazem da je Tripko los igrac,ali nije ni igracina.......negde izmedju je....solidan je.....

Poceli ste da Tripkovica pravite igraca svetske klase,isto kao gani od njegovog kuma Stradije........

I sto je najvaznije,nekako bi se i moglo preci preko te lose igre u odbrani,da ima kontinuitet u napadu. Ali Tripko jednu odigra fenomenalno,da 5-6 trojki uz procenat 60-70%,a onda sledece tri daje po 5 poena uz sut od 20-30%......

odbrana se lako nauchi... al se shut i taj osecaj kad najvishe treba nel.... tako da ... ima vremena.... nauchicje njega dule...

Pa Vranes je znaci neveroatno visok...znaci mogla bi mu stojecki da...:per: i jos da stojim na prstima ....ali je kao klada znaci malo levo malo desno eventualno koji skok i eventualno nekad potrci.Dzabe sto je tako visok kad je trom sto nije i neka prednost u kosarci gledajuci da neki timovi imaju jako brzu igru a Vranes definitivno nije i bas neki brz igrac,mozda za neko vreme ali ne i za celu utakmicu.
da se vrati pekovic bilo bi divno :)
takav centar nam treba ...

Pa razmisli malo.Vrši pritisak na sudije,dobije tehničku,i odmah se kriterijum promeni u korist govnara.
Tako je bilo i protiv PAO-a,Lasmeu sviraju dva faula u napadu,prase se dere,dobije tehničku,i posle suđenje bude normalno,ako ne i u korist Partizana.

HAHAHAHAHAHHAHAHAhahahhahahaHAHAHAHAHhahah....
sudjenje u korist partizana nemoj da si smeshan... to mislim da ni u bajci ne moze da se desi...

kako ide ona pjesma -Zastani sunce ne sijaj mu-???
Molim te danas ne prijaj mu
lijte kise hladne vode, zvezda ode, zvezda ode :D

Elem, posprdali smo se sa musavima, i na terenu i na tribinama. Zvezda ima milionsku armiju navijaca :lol:
Klasicno razvaljivanje, odlican sut za 3, mnostvo blokada, obelezili su ovu utakmicu. U poslednjoj utakmici, u ponedeljak, prognoziram, vise od 20 razlike za nas, onako lagano rutinski. I za kraj:
Malo vas pustamo
malo vas pustamo
pa vas jebbemo

Molim te danas ne prijaj mu
lijte kise hladne vode, zvezda ode, zvezda ode :D

Elem, posprdali smo se sa musavima, i na terenu i na tribinama. Zvezda ima milionsku armiju navijaca :lol:
Klasicno razvaljivanje, odlican sut za 3, mnostvo blokada, obelezili su ovu utakmicu. U poslednjoj utakmici, u ponedeljak, prognoziram, vise od 20 razlike za nas, onako lagano rutinski. I za kraj:
Malo vas pustamo
malo vas pustamo
pa vas jebbemo

ne znam bas, tako je bilo i pre dve godine, pa smo u trecoj stali
sad jeste prilika da ih nokautiramo dok se teturaju, ali i ovo protiv Hemofarma je opomena
http://www.kls.rs/
ako nekog interesuje statistika, TNT je odradio posao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back