KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da yebe oca, nista ovo ne valja. Mi jesmo u padu forme jos od marta, ali uopste ne mogu da prepoznam ekipu. Dal' je zbog umora, ili zbog neceg drugog, tek, igraci ne mogu da se sastave na terenu. U petoj je sve moguce, mada nekako ocekujem da se konacno dignemo i pobedimo sa 15-ak razlike :cool:

Zvezda, s druge strane, izgleda odlicno. Narocito dobro deluje odbrana, koja je bila i kljuc njihove dobe igre. I nemoj neko da mi prica nesto, Pesic je TRENER, tacka. Ako njega zadrze napravili su veliki posao.

Samo da primetim da mi je bilo malo cudno sto je Vujosevic bio onoliko miran. Cak je u jednom trenutku, u nekoj raspravi sa Vojinovicem, rekao "...ali majke mi moje...", sto me je poprilicno iznenadilo, on obicno majke spominje u drugacijem kontekstu :D Nadam se samo da ce tako miran da bude i u petoj.

Hahaha, to sam mu i ja procitao sa usta...
Ocekujem u subotu prepun Pionir i atmosferu kakva je bila svih ovih godina u Evroligi... i konacno osvojenu titulu pred nasim navijacima!

Tu sam generale,tu sam...nikad nisam bežao...uvek sam vam čestitao na ovogodišnjim ervopskim uspesima koliko god da mi je bilo to teško i nikad nisam bežao kao neki vaši u mišju rupu.
Uredu,ako pobedite,svaka čast...već sam milon puta napisao koliko ste jaki i tu vam skidam kapu.....ALI...ŠTA AKO SUTRA IZGUBITE???!!!!!!!!!!!!!!!!

Pazi ovako.......ako veceras pobedite onda cu vam lepo cestitati titulu ,ALI
PARTIZAN VECERAS MORA UCI RASTEERECENO I HLADNE GLAVE U MEC ,setimo se kad je Paartizan igrao rastereceno u evroligi,moramo se osloboditi ogromnog pritiska i da konacno pokazemo pravu snagu PARTIZANA uz huk GROBARA sa tribina i da Dule osvoji osmu titulu,naravno i PARTIZAN...
Mislim da se Zvezda dosta ispucala i istrosila prethodna dva meca,ali nismu izgubili zbog vase odlicne igre nego zbog nase ocajne....ZVEZDA JE U ZADNJA DVA MECA DALA SVOJ MAXIMUM A PARTIZAN minimum,u tome je razlika.....
Kakvu ce taktiku Dule veceras primeniti videcemo,samo se nadam da ce dati vecu minutazu Bozicu a da ce Vranes ipak malo vise grejati klupu.....COVEK NIJE IMAO POJMA.......

Al prvo da proslavimo titulu u Fudbalu pa onda dolazimo na basket :D

Trener koji je sa Partizanom osvojio poslednjih sedam titula prvaka Srbije kritikovao je i "mlade igrače koji odlaze" za nedostatak borbenosti.

"Ovi igrači koji odlaze na kraju sezone nisu izneli utakmicu kako treba. Upravo zato što im je sutra poslednja utakmica u Partizanu, treba da je odigraju kao da je poslednja. Očekujem potpuno buđenje tima i veliku borbu. Siguran sam da ćemo naći energije i da ćemo želeti pobedu više od rivala, što nije bio slučaj u poslednje dve utakmice", rekao je Vujošević.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2009&mm=05&dd=22&nav_id=362007

mislio je na TNT i u pravu je, ove dve utakmice ne zna se ko je od njih bio gori

Tu sam generale,tu sam...nikad nisam bežao...uvek sam vam čestitao na ovogodišnjim ervopskim uspesima koliko god da mi je bilo to teško i nikad nisam bežao kao neki vaši u mišju rupu.
Uredu,ako pobedite,svaka čast...već sam milon puta napisao koliko ste jaki i tu vam skidam kapu.....ALI...ŠTA AKO SUTRA IZGUBITE???!!!!!!!!!!!!!!!!

nista nece biti samo necemo osvojiti 8 titulu za redom...;)

Pazi ovako.......ako veceras pobedite onda cu vam lepo cestitati titulu ,ALI
PARTIZAN VECERAS MORA UCI RASTEERECENO I HLADNE GLAVE U MEC ,setimo se kad je Paartizan igrao rastereceno u evroligi,moramo se osloboditi ogromnog pritiska i da konacno pokazemo pravu snagu PARTIZANA uz huk GROBARA sa tribina i da Dule osvoji osmu titulu,naravno i PARTIZAN...
Mislim da se Zvezda dosta ispucala i istrosila prethodna dva meca,ali nismu izgubili zbog vase odlicne igre nego zbog nase ocajne....ZVEZDA JE U ZADNJA DVA MECA DALA SVOJ MAXIMUM A PARTIZAN minimum,u tome je razlika.....
Kakvu ce taktiku Dule veceras primeniti videcemo,samo se nadam da ce dati vecu minutazu Bozicu a da ce Vranes ipak malo vise grejati klupu.....COVEK NIJE IMAO POJMA.......

Al prvo da proslavimo titulu u Fudbalu pa onda dolazimo na basket :D

Kako će te ući vi večeras u meč,zabole me ona stvar...ja jedino znam da me je Zvezda iskreno iznenadila i sa ove dve pobede jer ste više nego superiorni bili dosad uopšte u svim takmičenjima...možemo sa vama da se nadigravamo ako mi igramo kao i dosad ove dve zadnje i u svakom slučaju šta bude večeras (mada titula je titula i to posle toliko godina) ja sam zadovoljan šta je ova mlada ekipa uradila do sada...uz 2 pojačanja + ostanak većine igrača možemo biti dosta jaki i uigraniji za sledeću sezonu.
Ja sam posle utamice tu.

Hvala bogu da ste imali sudije da vas poguraju, kao i uvek kada zagusti. Bem ti ligu kada partizan protiv ovakve zvezde, skrpljenje i sa gomilom povredjenih igraca, jedva dobija. Zao mi je sto se slicne stvari desavaju i u fudbalu (ne mislim direktno na partizan, vec na sve klubove).

Vicete Dule je trener, Dule je najbolji. Kada je vec tako dobar trener zasto ne vodi veliki evropski klub? Ne partizan nije veliki evropski klub, kao ni zvezda.

Koliko ste grobari jadni kada pljujete Pesica koji nikada lose nista nije rekao za partizan. Stvarno ste jadni i pateticni.

AAA BREEEEE...CIGANI JEEE*EM VAM MATEEER........
PARTIZANE TI SI NASA SVETINJA,HVALA DULU I EKIPI ZA OVAKVE SRECNE TRENUTKE<KROZ CELU SEZONU SU BILO MOJ PONOS

VOLM PARTIZAN BREEEE

Mrzzziim zvezdu ofk raaad,olimpijakos juventus,BAS ME BRIGA ZA NJIH SVE JER JA ZIVIM ZA TEBE PARTIZANE VOOOLIM TEEEEEEE

Duletu svaka cast,a i igracima,pokazali su ko je glavni...

Iako je ostala još jedna četvrtina ja ću još sada da vam čestitam na osvojenoj tituli.....vidimo se sledeće sezone sa ja se nadam totalno ravnopravnom Zvezdom.

aj prvo tebi da se zahvalim na cestitakma pa cu dalje da citam sta su ljudi pisali
ovo za sledecu sezonu je vrlo diskutabilno, vi ste bili pre sezone pred gasenjem, pa ste se uzdigli, videcemo

Hvala bogu da ste imali sudije da vas poguraju, kao i uvek kada zagusti. Bem ti ligu kada partizan protiv ovakve zvezde, skrpljenje i sa gomilom povredjenih igraca, jedva dobija. Zao mi je sto se slicne stvari desavaju i u fudbalu (ne mislim direktno na partizan, vec na sve klubove).

Vicete Dule je trener, Dule je najbolji. Kada je vec tako dobar trener zasto ne vodi veliki evropski klub? Ne partizan nije veliki evropski klub, kao ni zvezda.

Koliko ste grobari jadni kada pljujete Pesica koji nikada lose nista nije rekao za partizan. Stvarno ste jadni i pateticni.

i evo ga mali debeli Zezelj, sto bi rekao Divac "Koji je ovo indijanac?"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back