KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sinoć smo potvrdili ono što smo i pre toga znali. Partizan je veliki klub za evropske uslove. Pokušavam ovo da napišem koliko mogu objektivno posle onakve pobede. Ljudi kada je klub veliki, čak i prosečni igrači u dobroj organizaciji postaju nezaustavljivi. Poraz od Efesa, istina je sad još više boli, ali ova pobeda opet mi je po ko zna koji put ulila poverenje u novi tim.
Ovaj fenomen mogu da objasnim samo činjenicom da klub nije isto što i takmičarski tim - Klub i boje kluba su iznad svega. To navijači Partizana znaju zato su i u porazu i u pobedi veliliki.
Ovome u prilog govori i činjenica da su iz Partizana odlazili i veći igrači od Pekovića, ali je Partizan i posle toga bio najveći.

ps. Probajte da nabrojite sve igrače kojima je Dule Vujošević desetostruko uvećao cenu.:klap:

Sram vas bilo Grobari !

Gledao sam utakmicu protiv Reala i navijao za vas, sve dok nisam uočio da ste za melodiju jedne navijačke pesme iskoristili podlogu ''Dok palme njišu grane'' od Dubrovačkih trubadura !!??

Po tome ćemo se zauvek razlikovati !!!

Vi komunjare i jugonostalgičari, a mi četnici i pre svega SRBI !

P.S. čestitam na igri i pobedi, ali ovo ne da je sramotno, nego pre svega BOLESNO !

Sram vas bilo Grobari !

Gledao sam utakmicu protiv Reala i navijao za vas, sve dok nisam uočio da ste za melodiju jedne navijačke pesme iskoristili podlogu ''Dok palme njišu grane'' od Dubrovačkih trubadura !!??

P.S. čestitam na igri i pobedi, ali ovo ne da je sramotno, nego pre svega BOLESNO !

Nisam bio u hali a nisam ni cuo tu pesmu na prenosu,ZA NAVIJANJE MOGU SAMO DA KAZEM DA SMO NAJBOLJI NAVIJACI NA SVETU!!!
Lepo je sto cestias i sto si jednim delom navijao za Partizan

Sram vas bilo Grobari !

a ja mislio da imamo najbolje kosarkaske navijace u Evropi....

tu melodiju im zaista nikada necu oprostiti (grohotan smeh!!!)

Poslednja izmena:
Utakmica posle koje je teško nekog izdvojiti. Pre svih izdvojio bih navijače, a zatim je teško odlučiti se između Tepića (svaka čast, trojka definitivno rešila meč), Rašića, Veličkovića, Viitkovca, Lazmea, Rakočevića, Vraneša (pokazao da nije potrebno postići poene da bi bio junak meča :) ), Tripkovića, Miloševića i ostalih...
Protiv Milana ulazimo kao favoriti, i još u Pioniru nemaju šta da traže.

Utakmica posle koje je teško nekog izdvojiti. Pre svih izdvojio bih navijače, a zatim je teško odlučiti se između Tepića (svaka čast, trojka definitivno rešila meč), Rašića, Veličkovića, Viitkovca, Lazmea, Rakočevića, Vraneša (pokazao da nije potrebno postići poene da bi bio junak meča :) ), Tripkovića, Miloševića i ostalih...
Protiv Milana ulazimo kao favoriti, i još u Pioniru nemaju šta da traže.

novi test
da li mozemo da se izborimo sa tim bremenom?

@sch
dobro vi ste najveci Cetnici i Srbi,a ovo za melodiju ti se verovatno ucinilo.
U pioniru ce naravno da padne Armani!
I sve u ku*ac,PARTIZAN je sampion!

DA,DA, nešto mi se mnogo pričinjava u zadnje vreme .....
Sreća da postoje mediji, pa ne možete da lažete !

U pitanju je hrvatska narodna pesma, a pesmu je proslavio Đevalhudin Jusić, inače svedok u Hagu protiv generala Strugara ......Inače, ta melodija je himna navijača Šibenke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back