General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Samo za njega znaaaam i svee cu da muu dam,zaliti necu ni zivot svoj Partizane ti si moj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tepic je kraljina od igracha
a pobeda se nije dovodila u pitanje![]()
Samo jedno ime znam.. PARTIZAN BEOGRAD
Sram vas bilo Grobari !
Gledao sam utakmicu protiv Reala i navijao za vas, sve dok nisam uočio da ste za melodiju jedne navijačke pesme iskoristili podlogu ''Dok palme njišu grane'' od Dubrovačkih trubadura !!??
Po tome ćemo se zauvek razlikovati !!!
Vi komunjare i jugonostalgičari, a mi četnici i pre svega SRBI !
P.S. čestitam na igri i pobedi, ali ovo ne da je sramotno, nego pre svega BOLESNO !
Sram vas bilo Grobari !
Gledao sam utakmicu protiv Reala i navijao za vas, sve dok nisam uočio da ste za melodiju jedne navijačke pesme iskoristili podlogu ''Dok palme njišu grane'' od Dubrovačkih trubadura !!??
Po tome ćemo se zauvek razlikovati !!!
Vi komunjare i jugonostalgičari, a mi četnici i pre svega SRBI !
P.S. čestitam na igri i pobedi, ali ovo ne da je sramotno, nego pre svega BOLESNO !
Utakmica posle koje je teško nekog izdvojiti. Pre svih izdvojio bih navijače, a zatim je teško odlučiti se između Tepića (svaka čast, trojka definitivno rešila meč), Rašića, Veličkovića, Viitkovca, Lazmea, Rakočevića, Vraneša (pokazao da nije potrebno postići poene da bi bio junak meča), Tripkovića, Miloševića i ostalih...
Protiv Milana ulazimo kao favoriti, i još u Pioniru nemaju šta da traže.
@sch
dobro vi ste najveci Cetnici i Srbi,a ovo za melodiju ti se verovatno ucinilo.
U pioniru ce naravno da padne Armani!
I sve u ku*ac,PARTIZAN je sampion!
aman bre ljudi.. pobedili smo najveci klub Evrope
ignorisite i radujte se![]()