KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juče je Paunić pokidao FMP. Čudno za one koji ne prate ovog igrača. Inače je velika šteta što je on otišao za Tepića u Vojvodinu a ne Tripković. Paunić igra odličnu odbranu, a juče je šutirao iz igre 10/13 ( 7/8 za 2 i 3/5 za 3). Biće šteta ako se ne vrati u Partizan da igra euroleague.
Treba još da uzmemo Jorovića i Samardžiskog i može neki plej iskusan, ne mora da bude klasa, npr. Nemet ili Pavković da nije vezan ugovorom kao što jeste. Erceg bi nam isto bio po meri ako nije preskup (mislim da odlazi bez obeštećenja na kraju sezone).

Juče je Paunić pokidao FMP. Čudno za one koji ne prate ovog igrača. Inače je velika šteta što je on otišao za Tepića u Vojvodinu a ne Tripković. Paunić igra odličnu odbranu, a juče je šutirao iz igre 10/13 ( 7/8 za 2 i 3/5 za 3). Biće šteta ako se ne vrati u Partizan da igra euroleague.
Treba još da uzmemo Jorovića i Samardžiskog i može neki plej iskusan, ne mora da bude klasa, npr. Nemet ili Pavković da nije vezan ugovorom kao što jeste. Erceg bi nam isto bio po meri ako nije preskup (mislim da odlazi bez obeštećenja na kraju sezone).

Joooj brate, ne lupaj.
Koji Samardzijski, sta pricas gluposti. Pa njega su skartovali, doveli Pekovica i napravili pravi potez.
Jorovic moze da igra samo u prosjecnim klubovima.
Nemet - ne budi smijesan.
Pavkovic - kasno je za njega.
Erceg - HMMM, al ga ne bi FMP pustio nikad u Partizan, preskup je, ne vrijedi toliko.

ne dam Tripka, ako on ode igracemo potuno dosadno, svi ce igrati sjajno, sve ce da pogadjaju, igrace dobru odbranu
ovako je uvek interesantno, pitas se dal ce Tripko da promasi sut ili ce da izgubi loptu, da li ce da se izgubi u odbrani ili ce da napravi faul pri sutu za 3

zadivljen sam tvojim smislom za humor...inace,mislim da treba da se zapitas ko je jedini pogadjao protiv tau-a,ko je dao hrvatima 2 puta vise od 20,itd.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back