Wade 94
Primećen član
- Poruka
- 837
MISLIM STA RECI,OSIM,NEKA ONI KOJI SU GA PLJUVALI POGLEDAJU MALO BOLJE STATISTIKU MECA SA HEMOFARMOM.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MISLIM STA RECI,OSIM,NEKA ONI KOJI SU GA PLJUVALI POGLEDAJU MALO BOLJE STATISTIKU MECA SA HEMOFARMOM.
i...ste se smuvali vas dvojica?xD
koji je djavo vama dvojici,ovde zaista nema potrebe za svadjom jer nam klub igra sjajno
koji je djavo vama dvojici,ovde zaista nema potrebe za svadjom jer nam klub igra sjajno
teze je bilo proci polufinale...ovo je bilo laganica...Svaka cast!
Sto se tice Tripkovica...to je igrac koji samo pogadja trojke i najcesce samo kad je sam ili tokom polukontre...po meni bi on bio bolji sakupljac lopti na stadionu JNA ili brisac parketa u Pioniru nego kosarkas velikog sampiona!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
``otvoren je konkurs za stolara u KK Partizan, treba napraviti vitrine za silne trofeje``![]()
Da znas da imas pravo crni...ziva istina!![]()
Drži se ti dečko fudbala, to je za tebe (ali ne stručni komentari, nego kvarno podbadanje). Pogledaj samo statistiku Samardžijskog i odnos minuta u igri sa brojem indexnih poena. Jorović je bio povređen skoro dve sezone, a inače igra odbrano dobro kolko i napad. Za Pavkovića nije kasno da menja prvog pleja u Partizanu. Ti mora da si lično bolji od Nemeta, kad tako samouvereno pljuješ. Ercegu ističe ugovor.Joooj brate, ne lupaj.
Koji Samardzijski, sta pricas gluposti. Pa njega su skartovali, doveli Pekovica i napravili pravi potez.
Jorovic moze da igra samo u prosjecnim klubovima.
Nemet - ne budi smijesan.
Pavkovic - kasno je za njega.
Erceg - HMMM, al ga ne bi FMP pustio nikad u Partizan, preskup je, ne vrijedi toliko.