KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
umaltili smo Vizuru nekih tridesetak razlike, ako se ne varam
za reprezentaciju uvek navijam (navijam i za Seselja u Hagu, iako mi je potpuno antipatican lik)
kako da ne navijam za repku kad su tu Tepic i Velickovic, Vujanic i Krstic ce da se vrate, mozda pozove Kecmana
ma navijao sam ja i za one Mokine, ali sam ih unapred prezalio, pa se nisam mnogo potresao kad smo ispali od Izraela

Svaka cast Partizanu,strpljenje se isplati...Ovde kod mene kosarka bas i nije popularna,ali se prica o Partizanu,sto je naravno odlicno...
A ti nordic warrior si verovatno neki iskompleksirani lik koji po ceo dan sedi za kompjuterom i gleda americke filmove,cime dolazis do zakljucka da je svuda bolje nego u Srbiji,te si odlucio da u fudbalu navijas za Brazil ili Italiju,u kosarci za USA,u tenisu za Federera ili slicno...Katastrofa...

Ti nick_the_quck dodji malo u Srbiju pa ces vrlo brzo doci i ti do tog zakljucka zato sto su svi ovde korumpirani i lopovi pocev od reprezentacije pa nadalje.
I zato smo mi ovde svi ISKOMPLEKSIRANI kako si sam rekao i volimo da gledamo americke filove i Federera

Ziveo sam u Srbiji do svoje sedamnaeste godine,znam situaciju vrlo dobro,ali to nije razlog da svi izgubimo osecaj za patriotizam...Necu vise da spamujem,vratite se pisanju o partizanu...

eto dobre strane kad nemas karticu za kladjenje a mrzi te da ides do kladionice... elem... slazem se da smo odigrali juce tacno onoliko koliko nam je trebalo... u ovakvim utakmicama treba proveravati mladje igrace... mada, ponekad bas mislim da bi trebali prodati Tripkovica, da ne zauzima mesto nekom mladjem i perspektivnom igracu koji moze vise da pruzi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back