pa koji sui ih k.... dobio onda.Veruj mi nećeš se pokajati ako odeš.
Večeras ljudi!NAPRED PARTIZAN!
Večeras ljudi!NAPRED PARTIZAN!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ja uopste ne sumnjam u pobedu,kao sto nisam ni protiv bivesg prvaka Evrope... mene samo pojede cinjenica da smo veceras mogli imati 2-0 i krate za put na final four
Sijenu, PAO i TAU ne može da ponovi nijedna navijačka grupa na svetu.атмосфера која се ту прави нешто посебно, без обзира да ли је праве Делије или мишеви (мада је Делије ипак боље праве......иако у задње време нису имале прилике за то)...али сигурно нису очекивали овакво )
razbili smo ih ko beba zvecku
@deki_pfc, da ti prepricam ukratko
utakmicu smo otvorili sjajno, imali smo ih na 24-11, serija je bila nekih 13-2
onda dolazi do pada u igri i prva cetvrtina se zavrsava sa 10 razlike za nas, druga cetvrtina za zaborav, los napad, malo nasa nervoza malo sudije, njihova trojka na kraju poluvremena i prednost je pala na 5
u trecoj su se razmenjivale serije od po 5 ili 6-0, izjednacena igra, mnogo dobra cetvrtina, 6 razlike za nas na kraju trece
u cetvrtoj Tripkovic daje odlucujuci kos iz odbojke, oni pocinju da se indijanisu (Partizan je najdisciplinovanija ekipa u Evroligi), sutiraju trojke sa 7,8 metara i tu se mi odvajamo i razvaljujemo ih do kraja, lupamo banane na +24, maksimalna posvecenost igri, na kraju Planinic pogadja za 3 sa 8metara za pristojnih +21
e sad posto smo ih zgazili ko glistu, vazno je da se spustimo na zemlju, da povratimo snagu i da budemo maksimalno opusteni jer zbog stegnutosti opet lose pucamo slobodnjake
sto se tice navijanja, kao i obicno sjajno, zamislite da mi imamo one zastrasujuce ruzne babe ko oni, to bi bilo jos jace