KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
razbili smo ih ko beba zvecku
@deki_pfc, da ti prepricam ukratko
utakmicu smo otvorili sjajno, imali smo ih na 24-11, serija je bila nekih 13-2
onda dolazi do pada u igri i prva cetvrtina se zavrsava sa 10 razlike za nas, druga cetvrtina za zaborav, los napad, malo nasa nervoza malo sudije, njihova trojka na kraju poluvremena i prednost je pala na 5
u trecoj su se razmenjivale serije od po 5 ili 6-0, izjednacena igra, mnogo dobra cetvrtina, 6 razlike za nas na kraju trece
u cetvrtoj Tripkovic daje odlucujuci kos iz odbojke, oni pocinju da se indijanisu (Partizan je najdisciplinovanija ekipa u Evroligi), sutiraju trojke sa 7,8 metara i tu se mi odvajamo i razvaljujemo ih do kraja, lupamo banane na +24, maksimalna posvecenost igri, na kraju Planinic pogadja za 3 sa 8metara za pristojnih +21

e sad posto smo ih zgazili ko glistu, vazno je da se spustimo na zemlju, da povratimo snagu i da budemo maksimalno opusteni jer zbog stegnutosti opet lose pucamo slobodnjake
sto se tice navijanja, kao i obicno sjajno, zamislite da mi imamo one zastrasujuce ruzne babe ko oni, to bi bilo jos jace

Честитам од срца стварно :D...драго ми је због овога, пре свега због српске кошарке. Најбитније је да су момци скунули тај комплекс од Евролиге и да капирају да могу да се носе са јаким тимовима. Ово је сигурно шок за њих, не верујем да су очекивали да ће им бити лако овде...поготово знајући да је Пионир храм кошарке и да је атмосфера која се ту прави нешто посебно, без обзира да ли је праве Делије или мишеви (мада је Делије ипак боље праве...:mrgreen:...иако у задње време нису имале прилике за то)...али сигурно нису очекивали овакво разваљивање. Сад се треба спустити на земљу и без нервозе, са пуно жеље, без комплекса изаћи у Виторији и покушати да се обезбеди final 4. Верујем да можете, шансе су 50:50.

Још само да превазиђете комплекс Звезде у фудбалу, јер колико год да је Звезда јадна (као ове године нпр)...некако нам увек окрећете леђа за своју порцију...:lol:;)

атмосфера која се ту прави нешто посебно, без обзира да ли је праве Делије или мишеви (мада је Делије ипак боље праве...:mrgreen:...иако у задње време нису имале прилике за то)...али сигурно нису очекивали овакво )
Sijenu, PAO i TAU ne može da ponovi nijedna navijačka grupa na svetu.

razbili smo ih ko beba zvecku
@deki_pfc, da ti prepricam ukratko
utakmicu smo otvorili sjajno, imali smo ih na 24-11, serija je bila nekih 13-2
onda dolazi do pada u igri i prva cetvrtina se zavrsava sa 10 razlike za nas, druga cetvrtina za zaborav, los napad, malo nasa nervoza malo sudije, njihova trojka na kraju poluvremena i prednost je pala na 5
u trecoj su se razmenjivale serije od po 5 ili 6-0, izjednacena igra, mnogo dobra cetvrtina, 6 razlike za nas na kraju trece
u cetvrtoj Tripkovic daje odlucujuci kos iz odbojke, oni pocinju da se indijanisu (Partizan je najdisciplinovanija ekipa u Evroligi), sutiraju trojke sa 7,8 metara i tu se mi odvajamo i razvaljujemo ih do kraja, lupamo banane na +24, maksimalna posvecenost igri, na kraju Planinic pogadja za 3 sa 8metara za pristojnih +21

e sad posto smo ih zgazili ko glistu, vazno je da se spustimo na zemlju, da povratimo snagu i da budemo maksimalno opusteni jer zbog stegnutosti opet lose pucamo slobodnjake
sto se tice navijanja, kao i obicno sjajno, zamislite da mi imamo one zastrasujuce ruzne babe ko oni, to bi bilo jos jace

E hvala ti crni, al uspiio sam pogledati snimak. Pustila turska stoka tek u u ponoc, jos nas zakinuli za prvu cetvrtinu. A kad Tele dadne kos, hoce onaj idiot svrsiti od srece.

Recu vam samo jednu stvar. Ova pobjeda vrijedi za dvije!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back