KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Njega sere vec cetvrtu utakmicu zaredom. Mislim da je krajnje vreme da mu se stane na put. Pavlovic ce imati - index na kraju utakmice jer sve sto radi radi pogresno. Izgubio je bezbroj lopti i promasio sve suteve.

Jebbe mi se za index....SAM MORA DA RESI UTAKMICU. Sve drugo ne dolazi u obzir. Nema ga nigde, izgubljen totalno.

- - - - - - - - - -

Opet ti, jesi našao novog Tepića?

Jesam.

3 slobodna ubacio car za tri cetvrtine, hahahahaha....ucinak do jaja. NBA zvezda, ludilo.... :worth: :rotf:

- - - - - - - - - -

To smo znali odavno. Ono sto nije dobro sto se svira i najmanji dodir. Sve zivo sviraju.

Sudije nam nisu ni najmanje krive. Naprotiv. Ona tehnicka protiv Kalinica je smehotresna, hahaha.

Zadnja cetvrtina....do or die. Da vidimo jel iko od nasih ima muda(Edo ih je pokazao, ostali za sad nista)

To smo znali odavno. Ono sto nije dobro sto se svira i najmanji dodir. Sve zivo sviraju.

Akojonu nisu hteli da sviraju kontakt na šutu, Vilijamsu odma za 3 bacanja. Sličan princip kao juče, samo daleko normalnije, pa se može igrati.
Al jako smo jalovi, padamo fizički... Jalovost se ogleda u greškicama, ispadanje loptu iz ruku po 10x...
Zasad nas drži Murić, al to nije igra.

Ebote nije dosta što panteri luduju ovde, sad ćemo i mi da seremo po našim? Aj lakše malo.

- - - - - - - - - -

Peti faul Gagija flop Lazinja.

- - - - - - - - - -

Akojon upropastio zadnji voz. Odradiše nas na kraju, niko nije uspeo da povuče. Rutinski su nas odradili u drugom poluvremenu, kad smo imali još koliko-toliko šansi.

Au ovo je gotovo. Izasao Milosavljevic a niko ne moze da pogodi nista. Samo duza klupa resava ovu utakmicu. Nemamo kvalitetne igrace na klupi koji mogu da odmene prvu petorku. Jos im se raspucao ovaj drugi crnac. Kad ne usere prvog onda usere drugog crnca.

Zato nas crnja ni slobodna bacanja ne ume da ubaci. Kraljski stil, LOL. :rotf:

Pavlovic je objasnio veceras. :lol:

Sise obicne. Zasluzeno dobija FMP, nema price. Cestitam! :ok:

Ma necemo dirati nase, jok....divni su i ne sme niko da ih kritikuje, hahahaha.

Akojon je potpuni promašaj. Tu i tamo nešto pogodi, ali je pogubljen. Mnogo smo promašili time što smo ga uzeli.
Treba videti ko nam ne treba u našoj ligi, a da Marinković igra više. Mislim da možemo da se zahvalimo Akojonu i Pavloviću. Ovaj prvi ne zna, a drugi u poslednje dve utakmice je teret. Murić se vratio i biće dovovljan na trojci za našu ligu.

Pa posteno. Ova utakmica je bila korektna. Nije bilo nesportskih stvari a kriterijum sudjenja je bio potpuno drugaciji nego u ostale tri utakmice jer se sviralo bukvalno sve. Pred kraj nismo imali igraca koji bi pogurao trojkama. Marinkovica uveo da sutira trojke a sve je promasio. Kad je Milosavljevic izasao video sam da ne mozemo, jednostavno klupa je kratka. Ne moze Marinkovic da ga menja to je smesno. Pavlovic u kanalu obe utakmice znaci igrac manje. Muric se kasno setio da igra kosarku. Cele sezone prosecan pa cak i ispod proseka a sad nasao da igra. E pa kasno si se setio. Daleko od toga da ih kritikujem. Kakva je sezona bila cudna od samog pocetka krpljenje tima do prakticne pola sezone bolje mozda nije ni moglo. U stvari moglo je da je u Podgorici utakmica bila normalna i da Srbija uzme oba ucesca u EL.
Sta se desilo u tunelu? Igraci Partizana su na parketu.

Ma necemo dirati nase, jok....divni su i ne sme niko da ih kritikuje, hahahaha.
Ma naravno da se smeju kritikovati, al je ružno ponašati se kao panter, ebote. Uvrede bez ičega.

Jučerašnje sra*e je presudilo, iscrpli smo se, odradiše nas

Jbt, vidim da se Dule potuko s nekim, sačekao je kraj da pošizi. Il je njega neko napao...

Poslednja izmena:
Ma naravno da se smeju kritikovati, al je ružno ponašati se kao panter, ebote. Uvrede bez ičega.

Jučerašnje sra*e je presudilo, iscrpli smo se, odradiše nas

Jbt, vidim da se Dule potuko s nekim, sačekao je kraj da pošizi. Il je njega neko napao...

Uvrede bez icega? Hoces reci da nema razloga i osnova?? Nemoj me zasmejavati.
Igrali kao p*cke najvece i treba da budu prozvani (izuzetke sam naveo).

E vidiš, prijatelju. Kada sam ja ovo juče rekao za istog grobar moderator me je odma kaznio.
Iskreno, Pavlović je maestralno odigrao za nas.

Cuti samo, iako je Grobar vise je izbrisao mojih komentarar nego vasih ovde. Ne sme covek vise ni da vas napusi, onako navijacki. :mrgreen:
Ja cu nastaviti i dalje da kritikujem kada treba, necemo ovde bajke da pricamo. Kada smo g*vna - ja cu prvi reci da smo g*vna. Nemam problem sa tim. ;)

- - - - - - - - - -

Како блиц јавља насрнуо је на Павловића...

Nadam se da mu je glavu odsarafio. :pivce:

3 slobodna bacanja za celu utakmicu, inace nista.....hahahahhaa.....mislim, nema potrebe da dalje pricamo. Mars u p*cku materinu. :bye:

Uvrede bez icega? Hoces reci da nema razloga i osnova?? Nemoj me zasmejavati.
Igrali kao p*cke najvece i treba da budu prozvani (izuzetke sam naveo).

Nisu igrali kao p*cke nego su se borili muški, do kraja. ;) Uradili su svoj posao bolje nego što ćeš ti ikada. Svoj.
Nije bilo dovoljno, i to je to.

Mirko Pavlović... dobro, to je prava osoba, ja se uplašio da je nekog nevinog napao. Al ako ga je neisprovociran napao bez razloga, onda bolje da ide sam, nije ovo više za njega.

Stvarno bi trebalo videti bez koga se može u našoj ligi. Šteta bi bilo zadržavati Akojona, a i Pavlovića. Megu i Metalac možemo da dobijemo i bez njih.

Pavlovic verujem da ce sam otici. Ionako je bio blizu odlasku pre nekih mesec dana ako se dobro secam.

Akojon je potpuno promasena investicija. Pod jedan, sramota dovesti plejmejkera pri samom kraju regularnog dela lige a pod dva toliko promasiti u izboru. Ne gradi se kuca od krova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back