KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lakši trening za instituciju u Mađarskoj. :cool: Sa timom u proseku ispod 20 godina, bez jednog jedinog pojačanja... Dalo izbriljirao, Andrić odličan u jednoj jedinoj stvari koju ume da radi, Vanja probio led u prvoj seniorskoj utakmici, Milutinov solidan, Milenko vođa, Gagić ludovao... Rudarska košarka, odlična timska odbrana, dobra priprema... kol'ko je bila kvota na nas jutros na kladionicama, 2.8 ?

Do juče je bilo u novinama:

Partizanu preti poniženje u Solnoku!

Poslednja izmena:
Tako negde, mislim da sam negde video i preko 3 kvotu.

Sve u svemu nije bilo lepo, ali odlicno odradjeno. Da nisu svaku cetvrtinu zavrsavali sa vezanim trojkama ubedjen sam da ne bi imali ni priliku da dodju do neizvesne zavrsnice. Milenko na nivou ceo mec, Gagic i Milutinov dobri kad se lomilo, serije Daloa i Andrica :cool: Lepo su proslavili rodjendan.

Murić i Kuzeloglu registrovani. Sad protiv Krke, isto dosta oslabljeni ali jači za ovu dvojicu - tj. Murića. I na domaćem parketu. Ne znam dal će biti dovoljno, Krka je dobila Cedevitu, uvek su sredina tabele al nikad nisu naivni. Nadam se da će Džile povući ručnu ako zatreba, a i mama mu sedi u prvom redu i navija za nas. :mrgreen:

Aranitović - dvokorak kao Brkić.

56d0197559ed46b44193e4e0428bb8f8.gif

Luka je pristao na projektovanu ulogu i minutažu (sigurno kao rezerva), a sutra bi Zalizani trebao da pristane na finansije koje bi to pratile (malo novca), i to bi bio samo otvoreni ugovor.

Pavlović je navodno dobio i definitivno poziv i ponudu od nas, i narednih dana bi valjda trebao da odluči šta će...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back