KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Према ономе што сам одгледао до сада ово ће бити убедљиво најшугавија кошаркашка сезона од свих предходних.
Судије свирају све и свашта и ако се побуниш бар мало следе неспортске и техничке грешке.
Кошарке нема нигде, одбрану ти не допуштају да играш, а одгледао сам Партизана са Солноком, Звезду са Цибоном и ово вечерас.
Жалосно, не верујем да ћу пратити више ову комедију од лиге.

Komedija od lige?

Svetsko prvenstvo u kosarci, finalna utakmica:
od 24 igraca
13 igraca NBA liga
5 igraca ABA liga

6 igraca SVI OSTALI.

Malo li je?

A da ,sad sam tek shvatio.
Kada sudije daju ocigledne tehnicke greske, ne dozvoljavaju psovanje i stipanje na terenu, i kada sude po kosarkaskim pravilima, onda je to komedija od lige?

Vujosevic i ne pominje ostavku?

Tako treba!!!!!!!:ok:

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=08&nav_id=909264

Bas steta sto nije pogodio......
Da je bio tajmaut(verovatno ga Obradovic nije ni imao vise) ne bi sigurno radili akciju za njega.
Lopta dosla do njega, stisnuo i sutnuo.....j.b.g.
Da je pogodio, odmah bi u karijeri napravio kvalitativan skok napred.
Ovako, Obradovic ce i dalje praviti akcije za druge, a njemu davati minute na kasicicu......

Jesam pljuvao sam ga mnogo puta(vreme ce pokazati d ali s pravom), ali ovo je bas steta za njega sto nije uslo.........

Glupo izgubljena utakmica. Cim mi gubimo kuci i pored +9 protiv ekipe kao sto je Krka cemu se nadati?

Mi jednostavno, u ovom sastavu, nismo favoriti protiv vecine ekipa iz ABA lige.

Izuzev Murica, tu nema igraca koji ce da preuzme odgovornost i da kos.
Tepic, Dalo, Andric, sve su to vodonose, igraci koji ce da budu korisni igraci u timu, koji ce da imaju neku dobru minijaturu, ali nikako igraci na koje mozes da se oslonis u napadu.

Takodje, nemamo potreban kvalitet na 4-ci i 5-ci. Docekali smo da nam igra u reketu zavisi od Gagule, koji je tu najkonstantniji.

Milutinov i Gagić sasvim solidni večeras, ali su imali po jedan užasan period promašaja (Milutinov) odnosno glupiranja (Gagić). Dosta je lopti uhvaćeno pod njihovim košem.

Izgleda da je Luka i definitivno dogovoren... nadam se da će on i Milutinović moći u Zagreb. Svaki igrač nam je bitan u ovoj situaciji, makar kakav.

Da Gagic nije dobio u trecoj cetvrtini 4 licnu, mislim da bi imali vece sanse da ih dobijemo na kraju.
Po meni, Milutinov i dalje igra ispod ocekivanja. Danas se bas ispromasivao, a dosta je lopti islo na njega.

Ja se uzdam mnogo u Milutinovica. Ako bude igrao na onom nivou, kao protiv Zvezde, bice to odlicno.
Sa Lukom nisam zadovoljan, jer je covek fizicki limitiran, a i onako nemamo bas fizicki i defanzivno jaku ekipu.

Komedija od lige?
Svetsko prvenstvo u kosarci, finalna utakmica:
od 24 igraca
13 igraca NBA liga
5 igraca ABA liga
6 igraca SVI OSTALI.
Malo li je?
A da ,sad sam tek shvatio.
Kada sudije daju ocigledne tehnicke greske, ne dozvoljavaju psovanje i stipanje na terenu, i kada sude po kosarkaskim pravilima, onda je to komedija od lige?
Vujosevic i ne pominje ostavku?
Tako treba!!!!!!!:ok:
То није никакав параметар, па играли су Срби и Амери, и Срби се провели ко боси по трњу.
Комедија су та кошаркашка правила која уништавају кошарку, више не смеш ни да прођеш поред противничког играча, а како да га чуваш на даљину.
Вујошевић да да оставку, јеси читав ти, због чега?

То није никакав параметар, па играли су Срби и Амери, и Срби се провели ко боси по трњу.
Комедија су та кошаркашка правила која уништавају кошарку, више не смеш ни да прођеш поред противничког играча, а како да га чуваш на даљину.
Вујошевић да да оставку, јеси читав ти, због чега?

Sve si u pravu.:ok:

Nadam se da ćemo rasti tokom godine, inače ćemo teško do F4...
Tepić svaku sezonu počinje očajno, ali ovo je stvarno bilo užasno. Gagić će igrati promenljivo, Milutinov će valjda biti sve bolji kako bude odmicala sezona, a od Bezbradice i Šalića stvarno ne znam šta da očekujem... Bojim se da su nam linitirani "klinci". :roll:

Ovi mladići imaju limite, nije kao pre dve sezone kad je visilo u vazduhu da će ekipa "porasti". Bezbradica ima jedan kvalitet, borbenost, ali ne može zicer da pospremi. Andrić zna jednu stvar, da šutira. Dalo je još tehnički neobučen, prelošeg šuta, mada se vidi kakav će igrač biti. Vanja je prosto suviše mlad, on nema ni 18 godina, a evo već mora da igra 20 minuta, sinoć je uzeo 2 šuta u finišu i jedva ih dobacio. Da je Bogdan tu, sa ta dva šuta bi prelomio utakmicu i završili bismo priču. Ebiga, mi nismo nečiji državni ili privatni projekat pa da kupujemo Roko Leni Ukiće i Vilijamse, mi takve igrače moramo napraviti.

Ovo je ekipa kojoj fale 5 igrača... Milosavljević, Milutinović, Bogdanović, i dva normalna pojačanja, ne Kuzeloglu i ta čuda. Pošto se radi o ekstremnoj štednji kod nas, kad nam 3 meseca treba da potpišemo poluraspalog Luku, verovatno ćemo se još mesecima ganjati da kompletiramo ekipu.

Jbt, rebnuli Duleta mečom suspenzije. Ono kako je sinoć isključen i ova suspenzija su prestrogi, ali realno, sve je to ceh njegovog prethodnog ponašanja i novog pooštravanja pravila. Sad će Gaša opet da se zeza sa svojim vođenjem ekipe u Zagrebu, a brljava i oslabljena Cedevita nam nije loša šansa da probamo da napravimo brejk.

Čujem da će nas Arena prenositi u EC (ne mogu naći zvaničnu potvrdu), izgleda da samo nacionalni projekti mogu na nacionalnu frekvenciju dok igraju nižerazredno cipiripi-takmičenje... No, srećan sam što bar neću morati da slušam one pantere sa B92 koji nemaju blage veze sa košarkom, ali totalno.

Lepo bi bilo da prenosi Arena, meni Edin i Kole najbolje prennose, pored mozda Sarenca. Sigurno su bolji od svih sa B92 ili SK.

Mada bilo bi interesantno da vidimo da li bi strucni konsultant Jakovljevic izdrzao da izgovori Bogdanovic, a da se ne osvrne da je on stvorio Bogdana :mrgreen:

Poslednja izmena:
Na svu sreću ne bi ni zvali stručnog Jakovljevića već nekog "našeg". Jakovljević može da ide na SK da sa onim "bombaaa" komentatorom čini najkretenskiji komentatorski tandem u istoriji. Ionako su komentatori B92 dovoljni sami po sebi...

I meni je Edin super komentator, samo, nisam ga nešto čuo ove sezone kako je krenulo da je prenosio bilo šta...

Izgleda da sam ja jedan od retkih kome su Kole i Edin izuzetno antipaticni, dok Srdjana i Darka sa SK-a neverovatno gotivim. Cak i Kovacica jer me njegov glas podseca na srpske Sakramento Kingse :)
Edin i Srđan su trenutno komentatori koji najbolje poznaju košarku kod nas, Kole mu tu dođe kao podrška, a i taj Darko nije loš. Kovačić je... boooomba. :mrgreen: Meni je nešto kao Aca Informacija, čim mu čujem glas, nije mi dobro. No, to je već stvar ličnog ukusa, kao što Edin ne mora biti svakom smešan i zanimljiv (meni jeste). A B92 komentatori su dno dna (to je ta generacija Ace Stojanovića, niko živi nema blage veze), dok su RTS-ovi "samo" dno - Šarenac i izgubljeni Denda ("on je iz prave košarkaške porodice, otac mu je stonoteniser a majka odbojkašica").

I ovako smo tanki, a Cedevita je izvukla Repešu iz kreveta jer su morali da pobede... al ovo je jedna od najgorih utakmica koje smo odigrali u skorije vreme. :eek: :mrgreen:
Skok u oba pravca, trojke, slobodna bacanja... ne zna se šta je gore. Prave se akcije da Bezbradica šutira trojke, Gagić i Murić isterani faulovima, Bogdanović je promašio sve što je probao dalje od 20cm od koša...

Ocekivan rezultat, bolje je sto je ovo gostovanje sada doslo jer mislim da Partizan u ovom sastavu bi izgubio od vecine timova u ABA ligi na strani dok poraz od Cedevite svakako nije kiks. Treba vremena da se tim konsoliduje i pojaca, pre svega je potreban jedan krilni centar koji ume da igra u reketu, snazniji i da pre svega donese stabilnost u defanzivi i skokovima. Takav profil je potreban buduci da sve tri petice su dosta nesigurni igraci u reketu, na koje se ne moze ekipa osloniti, potrebna im je pomoc. Prosle godine je to bio Lovernj, sada je neko slican potreban. Spolja kada se prikljuce Milutinovic i Milosavljevic ce biti bolje ali ostaje problem pleja ali to se moze resiti u toku sezone, ima vremena jer ekipa ne igra EL.
Bogdanovic ne verujem da ce se dugo zadrzati, prvo takav tip igraca koji vise igra licem ka kosu nije potreban a drugo izgubio je sut pa je potpuno bezopasan po kos.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back