KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba ovu zemlju ocistiti......Kako od pionkovih zvezda, informera,grand parade, pa do parazita koji decenijama zive na grbaci drzave, otvoreno lazuci, otimajuci i saradjujuci sa kriminalcima od vodja "navijaca".......
Sto se pinkovih zvezda i zvezda granda tice, postoji dlajinski upravljac, sto se informera tice, ne kupujem ga na trafici.............Zato mi je veoma vazno sto je rasciscavanje krenulo od ovih lopova i parazita.

PS: Zvezde granda i pinkove zvezde zive od sponzora, reklama, gledanosti, SAMI SE IZDRZAVAJU.....Iako je to dno dna "kulturnog" nasledja devedesetih, ipak su nezavisni od drzavnih para, za razliku od......................

Kakvo licemerstvo, sve ako je ovaj problem KKP naznaka boljih vremena za ovu Doris Bizetić državu. Raščišćavanje kreće od vrha, što je trenutno nemoguće. Kad bi se od vrha krenulo, neki krimosi uvek bliski vrhu bi među prvima bili "rasčišćeni". Znate na koga mislim.

Problem je što je država pod diktaturom jednog kriminalca iz grupe "vođe navijača".

Mene bas briga za drzavu .........Mene prevashodno interesuje da lopovi i paraziti koji su doveli Partizan na ove grane(a JA sam o ovome govorio jos pre nekoliko godina), nafatirani i punih dzepova, sa arogancijom i bezobrazlukom, PLATE za sve ono sto su radili i pokrali od Partizana.
Sve to su oni direktno ukrali od Partizana, koji bi samo se delom tih ukradenih para imao i svoju halu, i termine u njoj gde bi stasali novi narastaji i nove kosarkaseke zvezde.
Ali vaznije je bilo praviti duple ugovore sa igracima, na placati poreze drzavi, sedeti i cekati da sponzori sami dodju.

A evo , intelektualac u intervju javno priznao da krsi zakon.....

Према томе, на поклон – донацију у новцу плаћа се порез на поклон уколико појединачна тржишна, односно номинална вредност предмета опорезивања, односно његов појединачни износ није мањи од 9.000 динара, осим у случајевима за које је Законом прописано или међународним уговором уговорено, право на пореско ослобођење.
Напомињемо да код другог и сваког следећег поклона учињеног од стране истог поклонодавца пореском обвезнику – поклонопримцу, основицу пореза на поклон представља збир тржишних вредности текућег и претходних поклона

U novoj verziji zakona izmenjena je suma, pa umesto 9 000 sada stoji 30 000 dinara, ali je sve drugo isto.

Nasa situacija je klasican primer stanja u drzavi. Neko npr. duguje za komunalije 20k dinara, stigne mu racun sa penalima na 30k, jure ga kao gonici da izmiri dugovanje. I treba da ga izmiri. Ali za isto to vreme neko ukrade 30k evra i drzava (pod drzava ne mislim na ljude koji su trenutno na vlasti) ide u debeli minus. To nije ciscenje!

Ne gledam TV jer je sve pink, ne citam novine jer su sve informer..voleo bih barem Partizan na miru da pratim, makar u beton ligi. A narodnjaci nek uzivaju dok mogu, jer kad padnu debelo ce se olupati, previse su bahati da bi prosli tek tako.

Ma odakle ti to da je KKPu poklonjeno tih 60.000, jel piše negde to? Zapenio si o porezu i kršenju zakona a da nemaš nimalo osnove za to, jel to ne može da bude pozajmica? Tebi dokazi ne trebaju naravno, sve je najcrnje...

Juče smo uplatili 60.000 evra zahvaljujući prijatelju kluba Tomislavu Glavčovu, vlasniku Kožuva iz Đevđelije.

Ovo su Vujoseviceve reci iz teksta.
Za odredjene svrhe postoji poresko oslobodjenje kod davanja poklona(u sta po zakonu NE SPADA ovaj poklon).
Ukoliko pak to NIJE poklon, nego je uplata po nekom ugovoru, bilo koje vrste, onda se i ne postavlja pitanje da li se na to treba platiti porez.
A posto Vujosevic kaze da je suma od 60 000 evra UPLACENA, to ce znaciti da je neto suma koju je makedonac poklonio(platio) veca od toga da bi se izmirio porez?
Nesto sumnjam u to, a ti?

Strani drzavljanin pozajmljuje novac firmi koje je udruzenje gradjana?
O tome zakon kaze ovo

Pozajmica novčanih sredstava koju preduzetnik – zajmoprimac, u skladu sa propisima kojima se uređuju računovodstvo i revizija, u svojim poslovnim knjigama evidentira (sa računa 42) na račun 67 – Ostali prihodi, predstavlja prihod koji ulazi u oporezivu dobit kao osnovicu za obračun poreza na dohodak građana – na prihode od samostalne delatnosti i oporezuje se u skladu sa Zakonom o porezu na dohodak građana („Sl. glasnik RS“, br. 24/2001, 80/2002, 80/2002 – dr. zakon, 135/2004, 62/2006, 65/2006 – ispr., 31/2009, 44/2009 i 18/2010- dalje: ZPDG). S obzirom da se na taj prihod plaća porez na dohodak građana, ne plaća se porez na poklon.

- - - - - - - - - -

Ja tebi upravo dokazujem...........
A sta ti radis?
Trazis neki treci modus?:D

A posto Vujosevic kaze da je suma od 60 000 evra UPLACENA, to ce znaciti da je neto suma koju je makedonac poklonio(platio) veca od toga da bi se izmirio porez?
Nesto sumnjam u to, a ti?

Ja tebi upravo dokazujem...........
A sta ti radis?
Trazis neki treci modus?:D

Ti brajko lupaš bez osnova, prvo sumnjaš a posle dokazuješ. Prvo sumnjaš da je porez plaćen, a onda tu sumnju predstavljaš kao dokaz da porez nije plaćen.

Jedina istina je da je Dule naveo uz pomoć koga je deo duga izmiren, dakle nije krio odakle su i kolike su pare za namirivanje duga Klobučaru. Iz toga se jedino može pretpostaviti da je sve odrađeno čisto, jer u suprotnom ne bi to iznosio u novine. To što ti pričaš je maliciozno nagađanje, drugim rečima lupetanje.

Što se mene tiče to me ne interesuje. Mi živimo u državi koja treba to da reguliše, nije posao navijača da se time bave. Ako ima dokaza o malverzacijama kod nas, nek idu u zatvor. A ti sanjari i dalje.

Ti brajko lupaš bez osnova, prvo sumnjaš a posle dokazuješ. Prvo sumnjaš da je porez plaćen, a onda tu sumnju predstavljaš kao dokaz da porez nije plaćen.

Jedina istina je da je Dule naveo uz pomoć koga je deo duga izmiren, dakle nije krio odakle su i kolike su pare za namirivanje duga Klobučaru. Iz toga se jedino može pretpostaviti da je sve odrađeno čisto, jer u suprotnom ne bi to iznosio u novine. To što ti pričaš je maliciozno nagađanje, drugim rečima lupetanje.

Što se mene tiče to me ne interesuje. Mi živimo u državi koja treba to da reguliše, nije posao navijača da se time bave. Ako ima dokaza o malverzacijama kod nas, nek idu u zatvor. A ti sanjari i dalje.

A da zaboravio sam , Vujosevic ne laze........
On je idol, uvek govori istinu i samo istinu..

Ili da ponoov citiram MARFIN banku, ili mozda da nadjem izjevu kako je donacijom placen put u Siroki Breg, a onda se to volsebno pojavilo kao stavka u rashodima?
Nije otvorio usta zadnjih godina, a da nije slagao............

Poslednja izmena od moderatora:
Dosta sam brisao poruke! Da vas podsetim da je vredjanje javnih licnosti kaznjivo po pravilima foruma. Vidim da se rasprava krece u pogresnom pravcu pa bih vam skrenuo paznju na to iako nam je sugerisano da ne upozoravamo nego da odmah kaznjavamo bez pardona.

Najmanji problem je što se vređaju javne ličnosti, ovde se lagano prozivaju i ponižavaju forumaši samo zato što se ne slažu sa pojedinima, to je najjači argument.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=02&nav_id=906589

I tako gospodin intelektualac, prvo kaze d aje greska Partizana to sot se nije prijavio z areprogram poreskog duga, da bi posle 15 dana trazio da se i to dozvoli Partizanu iako se NIJE prijavio na vreme.
A onda se danas iscudjava zasto placa kamatu na kamatu na poreski dug.
Svakom ko ima bar jendu mozdanu cleiju je sasvim jasno da ako ne zelis da ti dug raste, onda dug moras pod hitno da vracas, po bilo koju cneu, makar ne isplacivao igrace ili trenere.
Partizan je ove godine zaradio na obestecenju za Bogdanovica i Lovernja........Zasto tim parama nije vratio kamatu i deo osnovnog duga?
Na sta su te pare potrosene?
Gospodin intelektualac zatim, jasno i nedvosmisleno kaze kako je prijatelj kluba, POMOGAO da se plati 60 000 evra duga prema Klobucaru(opet je u pitnaju dug prema igracu a za poreski dug ko ga je.be, neka drzava otpise), iako ne posojti modus pod kojim bi iblo ko mogao d ada Partizanu 60 000 evra a da s ena to ne racuna neki oblik poreza(opet izgleda ko je.be porez).
Onda se gospodin intelektualac poziva recenicom da citiram:
Ako će ova država da se spasi tim parama koje bi trebalo da dobijemo od Telekoma, onda u redu, neka mi propadnemo.

Kudikamo bi u ovoj zmelji bila bolja situacija da drzava svih ovih godina nije davala i sakom i kapom kriminalcima u Partizanu i Zvezdi.......
Sad bi od tih kriminalaca trebalo sve oduzeti.Nadam se da ce neko imati mu.da i to d aobavi, a njih d aposlaje tmao gde zasluzuju.
Ja znam da istina mnogo boli vernika...............
Toliko godina u zabludi, toliko godina gluposti.........
Pravi duple ugovore sa igracima ,mesetari kao posrednik u transferima, davi igrace na tajmautu, stipa sudije na ocigled celokupne javnosti.
I oni mu opet veruju.............To je prava stvar!:hahaha:

Treba ovu zemlju ocistiti......Kako od pionkovih zvezda, informera,grand parade, pa do parazita koji decenijama zive na grbaci drzave, otvoreno lazuci, otimajuci i saradjujuci sa kriminalcima od vodja "navijaca".......
Sto se pinkovih zvezda i zvezda granda tice, postoji dlajinski upravljac, sto se informera tice, ne kupujem ga na trafici.............Zato mi je veoma vazno sto je rasciscavanje krenulo od ovih lopova i parazita.

PS: Zvezde granda i pinkove zvezde zive od sponzora, reklama, gledanosti, SAMI SE IZDRZAVAJU.....Iako je to dno dna "kulturnog" nasledja devedesetih, ipak su nezavisni od drzavnih para, za razliku od......................

Ето ово је за мене најјачи утисак.Не бих веровао да ћу да "браним" Пинк или Гранд,али ето.Чисто због правде.Зашто неко не помене ову срамну параду која нас је све мнооого коштала,
или рецимо онај фестивал (скуп наркомана и секташа на тврђави ),и много шта друго.. на шта се троши наш новац.Него удри по народњацима.То је кул.:roll:
Што се тиче овог текста са б92 најјача је ова изјава:
"..."Svako se bori na svoj način, ja stalno pričam, a možda bi trebalo pitati ostale zašto ne pričaju više", rekao je Vujošević...."
Слажем се са његовом изјавом,али и њега и те његове кукњаве ми је доста више.

Ето ово је за мене најјачи утисак.Не бих веровао да ћу да "браним" Пинк или Гранд,али ето.Чисто због правде.Зашто неко не помене ову срамну параду која нас је све мнооого коштала,
или рецимо онај фестивал (скуп наркомана и секташа на тврђави ),и много шта друго.. на шта се троши наш новац.Него удри по народњацима.То је кул.:roll:
Што се тиче овог текста са б92 најјача је ова изјава:
"..."Svako se bori na svoj način, ja stalno pričam, a možda bi trebalo pitati ostale zašto ne pričaju više", rekao je Vujošević...."
Слажем се са његовом изјавом,али и њега и те његове кукњаве ми је доста више.

Mnoge stvari u ovoj zemlji stoje potpuno natraske.
Od negativne selekcije u politici, koja vise zavisi od poltronskih sposobnosti nego drugih, do bevidjene razmere korupcije i kradje na svim nivoima.
Gledajuci s te strane, meni sasvim PRISTOJNO i POSTENO deluju zvezde Granda, pinkove zvezde, koje opstaju zahvaljujuci POSTENOM glasanju publike, sto je u nasoj zemlji i vise nego retko.
Ono sto mene licno posebno boli, je odnos prema sportu.
Ja jesam za to da sportovi moraju da budu delom finansirani od strane drzave.
Ali, ako drzava daje pare za to, onda svaki dinar od toga MORA da bude potrosen svrsishodno, sa ciljem, bez muljanja i kradje, i izvestaj o tome mora da bude javno dostupan..
To mora da bude u samom temelju svakog kluba, jer je sportski klub, olicenje sporta, olicenje sportske POSTENE borbe, koja treba da mladima pruzi jos jedan put, POSTEN put u zivotu.
Olicenje svega loseg u nasoj kosarci u poslednjih 10 godina je danasnja uprava Partizana, drustvo skupljeno oko zajednicke ideje, da iz drzave isisava novac, da sa njim radi sta zeli, i da nikome nizasta ne polaze racune..
U tome bezobrazlukom prednjaci Vujosevic, i ON je taj, koji je strmoglavio srpsku kosarku.
Godinama su i drugi pokusali da budu kao on, jrer su vidlei da bezobrazluk , drskost i arogancija uspevaju na ovim prostorima.
A u tome mu sasvim nekriticki pomazu njegovi vernici.
Venrici koje je ubedio da nekoga na svetu briga za Partizan, da je Partizan ime u svetu, i da svi samo cekaju kada ce da mu poture nogu.
Eto, posle toliko godina ceo svet boli kur.ac za to sto Partizan ne igra Evroligu, cak ih boli i da li ce da igra bilo sta uopste.
Kada god neko navede neki krajnji bezobrazluk ili ukaze na drskost i aroganciju, ili kriminal, jeidni odgovor vernika je da kazu : A kako oni tamo mogu.......

Time postaju samo orudje u rukama intelektualca , koji vec godinama parazitira na grbaci ove drzave, us put jos kukajuci sto mu je svake godine sve manja apanaza.

Mene zanima Partizan cistih racuna, makar u beton ligi, sa klincima koji ce da igraju zbog svoje vrednosti, a ne zbog toga sto mora da im se nabije cena , da bi neki menadzer zaradio.
Mozda taj Partizan nece moci da se nosi sa najvecim evropskim klubovima.....Ali i ne treba da se nosi sa njima.
Treba da stvori pravu armiju navijaca, PRAVIH navijaca.
Partizan je prvu titulu osvojio potkraj sedamdesetih tek........A vec tada je imao veliku armiju navijaca, koji nisu brojali titule, nego su uzivali u onome sto Partizna predstavlja u kosarci.
Danas je jedna od vodja "navijaca" Partizana do pre koju godinu bio vodja"navijaca" Zvezde.......zar to ne govori dovoljno o samoj prirodi "navijaca" koje je stvorila BAS ova uprava kluba.

Poslednja izmena:
Gomila budalaština. Ako je neko hteo da kopira Duleta trebalo je da to uradi u radu, tu mu niko nije prismrdeo. Na terenu je bila osvojena svaka titula a našu košarku su srozali ovi sto su bežali u tuđe lige po "pravdu", palili navijače pričama o kradjama i gepekovanjima koje su odmah polizali, bavili se megalomanskim "evropskim" projektima itd. Ali zaslepljeni to ne vide, po njihovoj logici tim koji igra f4 Evrolige i tamo gubi na jednu loptu mora da pravi "zločinačko udruzenje" sa sudijama i savezom da bi nekom slepačkom timu koji je pogubio sve utakmice koje je igrao "oteo" titulu. Smešna logika, ali frustracije su čudo.

Zalizani tvrdi da je Luka Bogdanović daleko od kluba, mada nije isključeno. Dule očito računa na njega samo kao na back-up, s obzirom da je pričao o "plati koja treba da prati njegovu ulogu".

Čini se da će ostatak duga za BAT biti plaćen sutra. No, prekasno da bi se registrovao Murić za subotu, tako da nas čeka veliki problem u Mađarskoj. Spekuliše se i da drugi čekaju u redu da tuže, a to bi najverovatnije bili oni igrači koji nisu ni plaćeni do kraja niti su dobili od kluba ono što su očekivali, pa da opraštaju: Anđušić, Čakarević, Gordić...

Bilo kako bilo, to što ćemo prvu utakmicu u ABA igrati sa ovako osakaćenim timom je sramota dovoljna je za momentalnu smenu uprave, ali mi ne funkcionišemo tako. Tačnije trenutno ne funkcionišemo nikako. Nek registruju Murića u pauzi između blokada i nek popune pozicije decom pa šta bude. Lično bih voleo da se sve tužbe pokrenu odmah, da bar vidimo na čemu smo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back