KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i Dule redovno pljuje po igracima koji traze svoj novac, ja stvarno ne razumem gde vi vidite razliku?

Razlika je jedino u tome sto je Dule iskusni pokvarenjak, pa vrbuje mlade igrace koje je lakse folirati i prodavati im price o nekakvom 'Drugarskom', da bi ovi igrali za dzaba. Matorije igrace, koji su iskusni internacionalci ne mozes da farbas sa takvim pricama. Klince mozes.

Inace, ovo saopstenje Zvezde je presmesno, kada svi mi vrlo dobro znamo da oni isplacuju igrace kada moraju, i da uvek kasne; i da Braun nije isao na teninge i na put zato sto mu nisu davane redovne pare, nego su tek kasnije morali posle pod pritiskom da mu isplacuju plate. Ta bolest srpskih sportskih radnika po kojoj je njima normalno da plate kasne, i da stizu sa nekoliko meseci i godina zakasnjenja, je jedino i samo bolest, i jedan od glavnih razloga zasto parazite Zvezdu i Partizan treba ugasiti.

Matorije igrace, koji su iskusni internacionalci ne mozes da farbas sa takvim pricama. Klince mozes.

Pa eno Pavlovica farbao da igra za 10 hiljada dolara mesecno, a Tepic (vec je iskusan igrac i internacionalac) mu sam pritrcava da bi mu rekao da se stavlja na zadnje mesto za platu, jer je on dosta zaradio.
To sve ludo, bre, i staro i mlado, tako se ne postiže ideal "američkog sna", i zato to sve treba zatrti. :mrgreen:

Inače nemam pojma zašto si na ovoj temi sve ono ispisao, al ajde. :lol:

Đorđe Matić je pouzdan novinar:
http://novosti.rs/vesti/sport.295.html:503152-Milutinovic-stize-u-Partizan

Andreja Milutinović. :mrgreen:
Jedino što me teši u vezi ovoga je što ga je Dule navodno i pre želeo, valjda vidi nešto sa čime može da se radi. Inače, ja ga pamtim kao igrača loše psihe koji vredi možda samo malo više od našeg Andrića.

A za ovog malog Grka (krilo, rekao bih), već mi se sviđa, nadam se da je zaista dobar.

Nažalost, čini se da Zalizani nesrećnik pokušava da odvuče Gagija iz kluba, iako je plan da se oko njega sve gradi. Navodno, u pitanju je Alba.

Ukoliko mu to pođe za rukom, jedina uteha će mi biti da je Gagi zaslužio da se konačno obezbedi (tek se njemu duguje, kladim se), ali za ekipu će to biti težak udarac, ostati bez svog motora, igrača zarazne borbenosti i slike i prilike kako bi trebao da izgleda tim.

Zaboravio si gepekovanje. A što se cipiripi kupa tiče, bolje kupujte nigere da nam se ne bi prerano pridružili, al fala na brizi.

Procenat od ove sezone 27%, losiji od gore pomenute trojice.

Igrao rekreativno neku glupavu ligu, kiparsku valjda, to nije ozbiljna košarka. On je sada lošiji igrač od gore pomenute trojice, ali je nekada bio i potencijal kao i oni. Znači da može. Sve je pitanje toga da li će se dovesti u red ili neće. A o tome kako pojedini igrači izgledaju kod nas, a kako kod vas, pričali smo nedavno. A i videli na terenu... Loša stvar kod ovog Milutinovića je što se pokazao psihički slabo, što je lajtmotiv za FMP sve do danas. Ostalo se može popraviti i dovesti u red.

Poslednja izmena:
Milutinovic je igrac koji je vazio za prospekt igraca koji ima potencijal za vece domete ali se nije ocekivano razvijao . Tako da Vujosevic ce imati dosta posla oko njega i verujem da ce on biti bolji igrac po zavrsetku sezone. Pozicija mu je vise bek nego krilo, ima solidan sut i tehniku i ukoliko ostane Milosavljevic verujem da ce njih dvojica biti dobro resenje za poziciju beka.
Za Dangubica je velika steta sto nije dosao u Partizan jer je rec o igracu koji je polufabrikat. Ima fizikalije, odraz, solidna tehnika ali nema sut, jednostavno nije prirodno talentovani suter i to mu je najveci hendikep a na drugoj strani nema besprekornu tehniku i brzinu da bi bio sleser mada tu ima prostora za napredovanje. On bi se dobro snasao u Vujosevicevom sistemu gde bi se gradile akcije za njega i koristile prednosti koje ima u odnosu na protivnicke igrace. Za njega je neophodno strpljenje a mislim da se u Zvezdi nece snaci i vise ce biti opcija sa klupe.

Prženje. :cool:

Milutinovic je igrac koji je vazio za prospekt igraca koji ima potencijal za vece domete ali se nije ocekivano razvijao .
Ovo je bilo u maju 2012.
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca...ndreja-Milutinovic-produzio-ugovor-sa-Zvezdom

U junu je došao Vučić, stavio brata u klub, i krenule su da se ubacuju pare, pa je Milutinović odbačen sa još jednim igračem kada se shvatilo da se ima para za Rakoča, Brauna, itd. Kako dečko nije uspeo da posle toga igra nešto bolje od druge španske i kiparske, nije mi jasno.

PS:

I zvanično:
Bt8oktCIQAIM3Lp.jpg

Trebao je da dopiše na dres "Oprostite mi ružnu prošlost".

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back