KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde je kompletan intervju: http://novosti.rs/vesti/sport.295.h...iju-Sto-nas-jace-pritiskaju-mi-vise-odskocimo

Ne razumem se u bolest koju ima, niti u njegovo stanje (i nije mi pristojno da se ja bavim time), al' ako će da se ponaša kao ove sezone - neće biti dobro. Ionako je bio lud i potpuno zdrav, a ne još sa bolešću koja utiče i na ponašanje, reakciju, itd. No, nadam se da je zaista dobro. U drugom slučaju, voleo bih da sprema naslednika, mada je to teško izvodljivo, ako bi to bili recimo Džile ili Miloje, oni imaju svoje klubove i ne trebaju da sede kod nas na klupi.

Ne verujem u Dangubu, al' ako ga on pominje ovako javno - ima neke vatre i nade. Raduje me veliko poverenje koje ima u Milutinova i Daloa, red je da neko od njih eksplodira. Šuška se da postoji mogućnost da dođe jedan dobar bivši igrač, ali niko neće ni da zucne o tome. U svakom slučaju, ima nade za dobar tim, naravno, trebaju da napreduju momci koji su bili u drugom i trećem planu.

ZAHVALNOST PAVLOVIĆU
KADA nabraja igrače, Vujošević zastaje kod jednog.
- Hvala Saši Pavloviću koji je došao u teškom momentu. Ne poznavajući ga dobro kao ličnost, u startu nisam insistirao na njegovom angažovanju. Znao sam koliki je partizanovac, ali nisam znao koliko je kvalitativan čovek. Veliko je, u pozitivnom smislu, dete koje voli Partizan. Došao je kod nas za mali novac, koji mu još u većem delu nije isplaćen. Samim svojim dolaskom je "častio" Ligu, koja to nije znala da prepozna, već je bio maltretiriran kroz način suđenja, kazne.

Segment o Pavloviću govori kolika je Dule bio stipsa sa pojačanjima, koliko težak čovek... u onoj bednoj situaciji, sa celim povređenim timom, on se premišlja oko Pavlovića, dal' će biti dobar čovek. :mrgreen: Znam da mu je to suštinski bitno, ali...

Inače, priznao je samo da je kamen spoticanja sa Danilovićem ono prozivanje Čovića i vlasti. A u intervjuu se dotakao kritike kluba, da je dug napravljen dok on nije bio tu, i u vezi lošeg ugovora sa Bogdanovićem. Tako da, sukob je dublji, ali šta da se radi, oko takvih stvari i treba da postoji. Samo ne sme biti previše sujete, što je, ipak, kod njih dvojice malo teže. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Kada sam se vratio, iznenadio sam se koliki su problemi nastali u te dve godine?

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Pa zar treba dalje citati?
Cuj vratio se POSLE dve godine?
Pa nije sacekao cela tri meseca dok nije dobio nogu u CSKA, pa se brze bolje vratio, i postavljen za nekog tamo direktora, iz senke da void KK Partizan.
Da ne pricam kako je kredit od MARFIN banke uzet jos mnogo pre te 2010.godine.........

Sve u svemu jos jedna manipulacija vernicima......Sto i nije tesko jer se pokazalo da vernici nemaju bas neko pamcenje.

PS: Samo 10% ostalo od obestecenja Bogdanovicu?
Pa nije valjda??
A ja kada sam to govorio(mogu i da nadjem gde na ovoj temi), sta ste odgovarali?
Treba da citiram?
A intelektualcu navodno nije jasno odakle ti ugovori o konstaltingu, pa se pravi nevest, sto ce se tim ugovorima oprati pare(na taj novac koji se knjizi kao troskovi ne placa se ni porez niti dazbine) od obestecenja........
Cist naivac.............:rotf:

PS1 izraz "KVALITATIVAN covek" NE ZNACI NISTA u srpskom jeziku..............To opet idol svojim vernicima potura neke nerazumljive reci, da se vidi kako je nacitan.
Zna on sta pali kod raje.

Poslednja izmena:
Dal se nekad umoriš od silne mržnje? Ostalo je 10% od prve rate obeštećenja, čitaj malo tekst. Mene iznenađuje to što smo tim novcem uspeli da pomirimo dovoljno igrača, to je uspeh. Verovatno će nam biti potrebna i druga rata u narednim mesecima da se podmire preostali igrači i struka, ali da se nadamo da će se strpiti za toliko, sad se klubu ipak može verovati. Samo me plaši sabotaža državnih institucija, zna se da smo mi uvek prvi na udaru kad se trenira fiskalna strogoća.

Ostalo je 10% od ukupnog obeštećenja, kad se oduzme harač za menadžera :mrgreen:, dug prema Bogdanu i pošto se isplati BAT, tj. gorući problemi. Tako je rekao.
E sad, Dule preuveličava često, pa je pričao cele sezone da su igrači dobili po jednu platu, a nisu, bar ne svi, i tu ne mislim samo na Kinzija. Sigurno je da nam nije ostalo puno da se trošimo u budućnosti, al' šta da se radi, treba isplatiti stare igrače pa makar igrali sa juniorima, ja sam za to.

To tek vidim sad u originalnom tekstu, ostale novine prenose samo delić pa se izgubi smisao. Dakle, to je računica unapred, ko sad može da kaže da KKP ne gleda u budućnost :)

Sve u svemu, Bogdanov transfer je poslužio za skidanje dosta omči oko vrata kluba, ovaj Duletov intervju meni deluje iznenađujuće optimistično.

Ne treba se zanositi, ima nade, al mi smo samo ugasili požar, kuća se nije srušila, al' je svejedno još malo trošnija nego pre. Ništa se u suštini ne menja zasad. Voleo bih da vidim da se Dule samo bavim terenom i igračima a ne politikom, a Danilović radi svoj posao, okuplja neke ljude, nalazi dobre igrače kao što ih je nalazio pre uz pomoć svojih kontakata, namakne neki novac, itd. Kad bi se to desilo iz ovog njihovog sukoba, da jedan probudi drugog, a drugi vrati prvog u njegove (trenerske) okvire, bilo bi super.

Poslednja izmena:
Dal se nekad umoriš od silne mržnje? Ostalo je 10% od prve rate obeštećenja, čitaj malo tekst. Mene iznenađuje to što smo tim novcem uspeli da pomirimo dovoljno igrača, to je uspeh. Verovatno će nam biti potrebna i druga rata u narednim mesecima da se podmire preostali igrači i struka, ali da se nadamo da će se strpiti za toliko, sad se klubu ipak može verovati. Samo me plaši sabotaža državnih institucija, zna se da smo mi uvek prvi na udaru kad se trenira fiskalna strogoća.

Gde ti u mom komentaru vidis mrznju?
Ja sam izneo CINJENICE iz njegovog intervjua.....
Cinjenice koje govore o tome da Vujosevic OPET LAZE....
A ako je mrznja nazvati lazova njegovim pravim imenom, onda ok, u pravu si.........

Ne znam, nekako mi miriše da su se osvestili i da se nešto veliko valja iza brda (a tu ne mislim na Vujačića ;)). Prvi korak ka rešavanju problema je da shvatiš da ga imaš i da nešto moraš da promeniš. Za kvalitetnu privatizaciju i dalje ne postoje dovoljno kvalitetni pravni okviri, ali se moraju uključiti pravi Partizanovci u klub, treba im omogućiti da ulože u klub bez utiska da bacaju pare u bunar. Pre svega se moramo otrgnuti iz kandži menadžera koji su nam je6li mater u proteklim godinama, što će biti nezgodno. Za razliku od svih ostalih velikana koji su žestoko tresnuli, mi se i dalje snalazimo, a sad se ipak kreće u oporavak iz bolje pozicije. Verovatno će nam u narednim godinama Evrokup biti sudbina, ali bolje i to nego frižider. Ako se Evroliga zatvori za većinu istočnoevropskih klubova porašće značajno kvalitet Evrokupa.

Kada sam se vratio, iznenadio sam se koliki su problemi nastali u te dve godine?

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Pa zar treba dalje citati?
Cuj vratio se POSLE dve godine?
Pa nije sacekao cela tri meseca dok nije dobio nogu u CSKA, pa se brze bolje vratio, i postavljen za nekog tamo direktora, iz senke da void KK Partizan.
Da ne pricam kako je kredit od MARFIN banke uzet jos mnogo pre te 2010.godine.........

Sve u svemu jos jedna manipulacija vernicima......Sto i nije tesko jer se pokazalo da vernici nemaju bas neko pamcenje.

PS: Samo 10% ostalo od obestecenja Bogdanovicu?
Pa nije valjda??
A ja kada sam to govorio(mogu i da nadjem gde na ovoj temi), sta ste odgovarali?
Treba da citiram?
A intelektualcu navodno nije jasno odakle ti ugovori o konstaltingu, pa se pravi nevest, sto ce se tim ugovorima oprati pare(na taj novac koji se knjizi kao troskovi ne placa se ni porez niti dazbine) od obestecenja........
Cist naivac.............:rotf:

PS1 izraz "KVALITATIVAN covek" NE ZNACI NISTA u srpskom jeziku..............To opet idol svojim vernicima potura neke nerazumljive reci, da se vidi kako je nacitan.
Zna on sta pali kod raje.

E ti onda PLACENICE izvoli objasni lepo i sa odgovarajucim DOKAZIMA da je zaista tako bilo, da se vratio u KKP posle samo 3 meseca, da nije dato menadzeru, BAT-u (igracima kojima se dugovalo) i da je ostalo 10% klubu za poslovanje, aj sad?

Malo podsecanje na Harisa Brkica, koji bi danas napunio 40. godina...

haris-big.jpg

Svasta se pricalo na tribini tada, bile su verzije da je nekome dugovao pare koje nije vracao ili da je navodno udario neko dete kolima u Podgorici koje je kasnije podleglo povredama, pa da je u pitanju krvna osveta.
Sve je to potkrepljivano cinjenicom da se on prilicno nenadano i iznenada vratio u KKP cini mi se u novembru, kada je sezona vec uveliko krenula...

Ne treba se zanositi, ima nade, al mi smo samo ugasili požar, kuća se nije srušila, al' je svejedno još malo trošnija nego pre. Ništa se u suštini ne menja zasad. Voleo bih da vidim da se Dule samo bavim terenom i igračima a ne politikom, a Danilović radi svoj posao, okuplja neke ljude, nalazi dobre igrače kao što ih je nalazio pre uz pomoć svojih kontakata, namakne neki novac, itd. Kad bi se to desilo iz ovog njihovog sukoba, da jedan probudi drugog, a drugi vrati prvog u njegove (trenerske) okvire, bilo bi super.

Исто тако.
Додао бих и оно о Павловићу,што је рекао Вујошевић је права истина.Шта се том човеку радило (судије) овде :eek:

Јанковић: Вујошевић невероватан стручњак, то је за свако поштовање и дивљење
Јанковић је са великим поштовањем говорио и о тренеру Партизана Душку Вујошевићу. Многи су то видели као најаву потенцијалног доласка међу црно-беле.
- Питали су ме, а ја сам рекао да је невероватан стручњак за развој младих играча и да би свако волео да ради са њим због метода и резултате. То је за свако поштовање и дивљење – остао је загонетан Јанковић.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back