KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Klobucar, Marinkovic, talenti koji su placeni solidno a nista nisu uradili, baceno obestecenje za Miljenovica koje smo na srecu resili, i bezvezno dovodjenje Raduljice koji ionako nista nije uradio, a treba ga platiti.

Obratiti se VJ da refundira te gubitke posto je on za njih najzasluzniji.
A upravu takodje pitati kakav je svrha bila dovoditi toliko "talenata" i obecavati im tolike pare, kada ne bi imali minutazu ni da sedmorica igraju non stop na terenu.

E, kad bi se od igrača i trenera uzimalo ono što su izgubili, posredno ili neposredno, niko se ne bi bavio profi sportom jer bi svi bili dužni, a direktori i predsednici klubova najbogatiji. :mrgreen:
Vladu je neko doveo takvog kakav je, i držao ga dve godine, dovodio mu te igrače. Vlada je bio trener-početnik koji je uspeo da makar napravi rezultat, dok za produkciju nije bio u stanju.

Vlada je bio trener-početnik koji je uspeo da makar napravi rezultat

Koji rezultat?
Da je ekipa koja je igrala kao domacin u Zelezniku imala nekog iole normalnog trenera, pitanje je da li bi uzeo i to domace prvenstvo kako je "maestralno" bio vodio ekipu (verovatno nas najskuplji sastav u proteklih 10 godina)
O produkciji tek ne treba trositi reci, cedio Kecmana i Bozica po 20 minuta po utakmici, a Bogdana eventualno pustao svaku petu na 50 sec do kraja, pod uslovom da vodimo +20...

Pa, ta ekipa iz Železnika je imala Pešića za trenera, teško da je mogla dobiti boljeg.
A sad, što ljudi misle da bi "i moja baba" sa "onakvim" timovima uzela to što je on uzeo (1 ABA, 2 duple krune, 1 TOP16), to je stvar nas navijača. Uostalom, možete pitati Vladine kolege, približnih godina, koji su vodili ekipu iz Železnika koliko je lako osvojiti bilo šta i kad imaš najskuplji sastav (Lazić, Vukoičić, Radonjić), a možemo pitati i ove evropske bogatune zašto im tri godine autsajderi uzimaju titulu prvaka Evrope. Eto, toliko je lako postići bilo šta. ;)

Pesic je odavno prolupao, a dovoljno je reci da mu je tada jedan Nedovic glancao klupu da bi Filip "Must Play" Covic bio konstantan na terenu.

Te dve sezone izvorna Zvezda je bila u totalnom kanalu, te 2012. su se i zamrzli, a mi smo nakupovali bukvalno sve sto je iole bilo vredno i to ne za male pare, komotno smo za domacu ligu mogli da imamo dve sasvim solidne ekipe.

Nikad ne bih pravio od trenerskih veličina bogove, pa tako neću ni od Pešića, Željka, Dude, pa onda i Duleta iako je naš, al' teško da će ti proći da je Pešić prolupao. :) Ovi u Bajernu ne misle tako, a nije ni da im loše ide.
A to što je čovek slušao svog gazdu i forsirao njegovog sina ne znači da je lud, već da je oportunista, što je sasvim uobičajena pojava u svakodnevnom životu, iako ne baš omiljena po pitanju morala.

- Са Драганом је у принципу све договорено око останка. Још чекамо да се врати са мора па да седнемо.

Миленко Тепић има још годину дана уговора...

- Остаје – кратак је био популарни Тоша.

Draganče i Tepke. :cool: Niko ne spominje Sašu, al' kad bi on ostao uz ovu dvojicu, to bi bio haos. Kakav bi on i Dragan bili bekovski dvojac, neprelazan.

Leo: Dragi moji, hvala za sve! 18.07.2014.

I Leo Vestreman je izrazio želju da se oprosti pismom od Partizana, saigrača, Beograda, navijača… Dirljive reči momka koji je dve godine nosio crno-beli dres prenosimo u celosti:

“Dragi moji,
Nisam mogao da odem, a da vam ne kažem jedno veliko HVALA!
Nije se sve odvijalo kao što je bilo planirano, bilo je i uspona i padova, ali pre svega, dve neverovatne godine koje sam proveo u Srbiji!
Hvala mojim saigračima, na svoj podršci koju su mi dali u teškim trenucima i što su mi doneli toliko radosti!
Hvala Partizanu! Igrao sam dve godine pred najboljim navijačima na svetu, koji su mi pomogli da shvatim da Partizan nije samo klub, nego jedna institucija.‎ Veliko hvala što ste mi priuštili da igram sa svojim najboljim prijateljem, Žofreom, za mene je to bila velika sreća i radost.
Dule, hvala ti što si me gurao u vis, što si toliko radio sa mnom, što si mi omogućio da budem bolji igrač i pre svega čovek. Za sve nas, ti si kao otac.
Hvala Toši i njegovoj porodici, celom stručnom štabu i zaposlenima u klubu, ‎posebno Zlatku Tešiću i Fizio Centru, koji su se toliko brinuli oko mene pre i posle moje povrede.
Hvala vama, navijačima, što ste stalno bili uz nas i što ste nam omogućili da igramo u najluđem ambijentu na svetu! Fantastični ste! Hvala vam za sve francuske zastave na tribinama i grobarsku pesmu u ritmu 'Marseljeze' - osetili smo se posebno zbog toga! Hvala predsedniku Danilovicu, trenutak kada je u jednom intervjuu rekao da kada me vidi, on ne vidi stranca, nego jednog od naših, jednog Srbina, je trenutak najvećeg priznanja za mene.
Najviše sam ponosan, posle svih titula, kada sam vas prvi put čuo kako pevate: 'Ooo Leo Grobare..' i na taj neverovatni osećaj da pripadas jednoj porodici. Ja sam porodičan covek, i sada imam još jednu porodicu.
Partizan je besmrtan i živece sa još jednim Grobarom!
Hvala Srbijo! Partizane, hvala ti!!!
Léo Westermann”
Sve najbolje ovom momku, nadam se da će ga prokleti ACL poštedeti u nastavku karijere.
Koliko god ga neki "stručnjaci" među Grobarima podcenjivali, doguraće on daleko.

Navodno, iz medija dugujemo milion evra bivsim igracima. Velickovic 150, Katic 130, Klobucar 150, Macvan 100, Raduljica 80, Rasic 40, Kecman 76. Toj listi treba pridodati i sigurno jos neke igrace, kao sto je Bozic, koji ne potrazuje jer je u strucnom stabu, sigurno se duguje i Cakarevicu ali ne znam sta se desava, prica se i Marinkovicu neke pare... Dakle, sigurno za bivse igrace dugujemo koliko i za ceo porez (koji smo vec valjda dopola isplatili). Iz ovoga se vidi koliko smo prsli sto smo ziveli na lovorikama dve godine od onog F4, a bez Duleta i prodaje igraca. Klobucar, Marinkovic, talenti koji su placeni solidno a nista nisu uradili, baceno obestecenje za Miljenovica koje smo na srecu resili, i bezvezno dovodjenje Raduljice koji ionako nista nije uradio, a treba ga platiti.

Danilovic je i rekao da je za poreski dug dato 200 000€ i ostalo jos oko 1,2 miliona i da je dug prema igracima 1,5 miliona €, odnosno kad se sabere placenickom metodom 1,2+1,5=16 miliona €!! :D :hahaha:

Pesic je odavno prolupao, a dovoljno je reci da mu je tada jedan Nedovic glancao klupu da bi Filip "Must Play" Covic bio konstantan na terenu.

Te dve sezone izvorna Zvezda je bila u totalnom kanalu, te 2012. su se i zamrzli, a mi smo nakupovali bukvalno sve sto je iole bilo vredno i to ne za male pare, komotno smo za domacu ligu mogli da imamo dve sasvim solidne ekipe.

Ne padaj na njihove price, prvo 2011. su zamrznuti i nisu bili te 2 sezone pred gasenje u kanalu jer ih je sponzorisao grad (kad smo mi dobili 20 miliona za F4 EL i oni su dobili 20 miliona za ISPADANjE iz ABA lige i gubitak 1 mesta Srbiji), pa Telekom, pa Seat, pa Lukoil... Imali su oni budzet od jedno 2 milke najmanje, sto je 3 puta vise nego ostali klubovi koji su im bili konkurencija i koji su za razliku od njih ostali u ABA ligi, a one njihove bajke o 300 soma € ostavi na polici medju bajkama...

Danilovic je i rekao da je za poreski dug dato 200 000€ i ostalo jos oko 1,2 miliona i da je dug prema igracima 1,5 miliona €, odnosno kad se sabere placenickom metodom 1,2+1,5=16 miliona €!! :D :hahaha:
Kao da je sve što on kaže apsolutna istina, čak štaviše, sasvim je normalno očekivati da će da malo našminka priču. Iskreno bih se iznenadio i da nam je dug 16mil isto kao i da je samo 3mil.

Kao da je sve što on kaže apsolutna istina, čak štaviše, sasvim je normalno očekivati da će da malo našminka priču. Iskreno bih se iznenadio i da nam je dug 16mil isto kao i da je samo 3mil.

Sam si rekao da dugujemo milion €, ja ti kazem da je rekao da nije milion nego milion i po, sto je vise nego sto si ti nacuo a i deluje realno jer nemoguce da nismo zadnje 2-3 sezone placali po manje od 6-7-8 plata, zavisno od sezone i finansija, ako je igracki budzet ni cela 2 miliona, sam sracunaj ako je od 6 miliona isplaceno bar 2/3 a ostalo se duguje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back