Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.060
I jos kad bi se dobijalo 12 plata po sezoni, a ne 10 kao sto se zapravo dobija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je ovo istina, uz odbijanje Galatasaraja (verovatno jednostran potez kluba) niko ne sme lošu reč da kaže o Berti. Bruka za rukovodstvo.Zurnal pise da Bertans oprasta 144.000e.
Bertin menadzer je rekao da ce klub izaci sa saopstenjem, da on ne zeli nista da prica, pa cemo valjda saznati nesto. Uglavnom, nisam trenutno za bilo sta lose reci protiv Berte, ne mogu da zamislim sta je mogao tako lose uraditi. Nije nas sacekao jos neko vreme da se mi uglavimo za obestecenje? Mos misliti. Ako smo odbili onih 200 hiljada od Galate, tek onda... nije lako danas uopste dobijati obestecenja kao pre nekoliko godina, svake sezone se neki minimalan broj igraca proda za obestecenje, a mi imamo nekoliko takvih.Ako je ovo istina, uz odbijanje Galatasaraja (verovatno jednostran potez kluba) niko ne sme lošu reč da kaže o Berti. Bruka za rukovodstvo.
Zapravo, Vujosevic je ocekivao da ce Bertans sacekati da se nadje pogodna kombinacija za sve, i da klub zaradi. Ovaj nije sacekao. Naravno, ima puno pravo na to, ima odavno izlaz iz ugovora, verovatno klub koji ga ceka, svog menadzera, a [/U]treba uzeti u obzir i da kao povratnik iz teske povrede ima nesto manje sanse da uspe od normalnih kosarkasa, jer mu ponavljanje te povrede moze ozbiljno ugroziti karijeru. Kao slabo placen igrac koji se uvek borio, jedan od najzasluznijih za proslogodisnje titule, kao neko ko je dao nesto klubu, nije zasluzio da mu Dule prebacuje "nezahvalnost". No, to je Dule, on ima svoj kult partizanstine koji pali na parketu ali biznis je biznis. Osim toga, ima i svoju sujetu, odsustvo takta, pravu paralelnu realnost u vezi funkcionisanja kluba, itd.
A sta treba da znaci da su ucinili za njega dok je bio povredjen?
A što bi bilo ko trošio vreme u diskusiji sa tobom oko KKP i Duleta kada su tvoji stavovi nepromenljivi i ne postoji bilo kakva šansa da ti nešto vezano za njih prokomentarišeš pozitivno?Nego, zanima me nesto skroz drugo......Sme ko da se kladi da ce obestecenje za Bogdanovica biti mnogo manje?
Ne zato sto ce uistinu biti manje, nego intelektualac mora sakriti neke pare, za svaki slucaj?
Cudi me, za Partizan.
To sto se dogadjalo Loy dogadjalo se jos samo Divcu, Krsticu.
A sta se dogadjalo Ejsi Lou? Hteo da ode tek tako, da nije imao prava, i morao je da plati naravno neku odstetu, otkup. Ne, nego ce da svako ide kad mu se hoce, koga briga za ugovor.
A Krsticu se dogadjalo da mora da plati razliku od max.dozvoljenog obestecenja za rukije koji daje NBA klub, i obestecenja koje mu je propisano ugovorom. Ako mu je bilo frka zbog toga, sto je potpisivao takav ugovor, ili sto nije sacekao da ode kao slobodan igrac. Nesto slicno je bilo i sa Divcem, koliko znam, a bilo je i sa drugima - Jan Veseli, samo sto taj nije pravio frku oko toga.
Al sto rece Muad, ko ce se raspravljati sa tobom, posto ti sve tumacis onako kako se tebi svidja.
A Dule ce od ovog transfera da mazne barem jedno 200,000.Ko zna, mozda je vec uracunato ispod zita samo se ne kaze javno. Nikad se ne zna sta ti lobiji u koji su upleteni Dule i Zoc rade, peljese CSKA, PAO, sada ove prebogate Turke...
Да неће они да купе,приватизују Партизанкад су већ толико богати
![]()