KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
basketballfuture.png

Uključite se u akciju :)

За друге се игра(или навија) Партизан се воли...:ok:
...Novi košarkaš Fenerbahče Ulkera Bogdan Bogdanović rekao je za „Novosti” da će se sigurno jednog dana vratiti u Partizan.
„Za prethodne četiri sezone sam se baš vezao za navijače Partizana, bili su uz mene i u lepim i u teškim momentima. Dok se čekalo gde ću nastaviti karijeru znao sam da pregledam klipove sa naših utakmica... To je ljubav, a iz ljubavi i emocija rađa se košarka. Bićemo jednog dana ponovo zajedno...”

Ih, kad ce to biti. Samo da navijamo da se Bogdan dobro snadje i nastavi u ovom ritmu, a nas cekaju novi igraci i novi posao, da nastavimo ovo vrzino kolo... Bilo bi lepo kad bismo zadrzali Milenka, Gagija i Pavlovica, poredjao sam ih po verovatnoci ostanka. I Lea svakako, al nesto mi se suvise povezuje sa transferima, pa kontam da ide. Popunicemo se igracima za koje niko nikad nije cuo, i vozi.

Inače za ove koji strane KKP posećuju jer navijaju za Partizan, evo informacije o dugovanjima prema Kecmanu: Kecman tužio Partizan, dug 73.000 evra
Bivši kapiten Partizana tužio je klub zbog duga koji po saznanjima MONDA iznosi73.000 evra, a sudska presuda već je stigla u Humsku i po njoj su crno-beli dužni da mu isplate zaostala dugovanja. U trenutku odluke suda, međutim, 60.500 evra još nije bilo dospelo za naplatu.
Dve strane su se svojevremeno dogovorile da se dug isplaćuje u ratama, što je Partizan u početku redovno činio, ali je kasnije zbog loše finansijske situacije počeo da kasni i nije poštovao termine.
Zanimljivo, pre nešto više od dve nedelje Kecman je u Hali Pionir organizovao oproštajnu utakmicu, u kojoj je učestvovao i trener Partizana Duško Vujošević, čime je indirektno pokazao da ne zamera igraču koji je mnogo dao klubu, a uz to je čekao godinu i po dana da ga crno-beli isplate.
Imajući u vidu da je Partizan prodao Bogdana Bogdanovića Fenerbhačeu, trebalo bi očekivati da dug ka bivšem kapitenu bude uskoro namiren delom novca od tog transfera.

Ma kako je moguce da je 73 000 evra, kad nas idol kaze drugacije?
Od kada je 73 000 evra veca suma od onih koje treba da pristignu za Bogdanovica?

A idol kaze, jos nisu stigle pare?
Pa nema veze, sa validnim ugovorom odes u prvu banku, i uz menicu dobijes pare na salteru, za deset minuta.

A da, ugovor ne sme da se pokazuje nikome, `oce slova da se izbrisu?:hahaha:

Poslednja izmena od moderatora:
A ko je to rekao da dugovanje nije 73 000?

Ko je rekao da je 73 000 veća suma od one za Bogdanovića?

Jel tvoja pisanija imaju još uvek neke veze sa realnošću ili si sad počeo sam da izmišljaš šta je Dule izjavio?

Nije ideja citiranje, nego STALNO podsecanje kako vas intelektualac je.be svakodnevno a sve zarad licne koristi.
Ili ti mozda mislis da Vujosevic ne bi i za Kecmana rekao isto ono sto i svojevremeno za Raduljicu,Gordona, Kinsija, ali ne sme jer zna da bi time prevrsio svaku meru, cak i kod vas vernika?
A nije ideja da vernici misle svojom glavom, nego intelektualcevom..........

Ima ko da im kvari, kao i svake godine, ko ih šiša. Leo je verovatno potpuno gotova priča, teško da će taj posle dva ACL ostati ovde. Kod nas se ne štedi na treningu, niti se može zaraditi kod nas, pa mu je bolje da nađe neku Laboral Kuču da igra laganije kao bekap i dobije pristojnu i redovnu platu. Ako može onaj Ertel, može i on.

S obzirom da smo pominjali Dangubu kao našeg navijača i potencijalnog igrača, najnovija vest je da on odlazi u Ritas. Između ostalog, i Micić u Bajern. Kao što sam i mislio, Zalizanog boli ona stvar za nas ovde, posebno što smo mi ispali iz prve evropske lige, a Panteri ionako ne umeju razigrati ništa. Svoje najbolje projekte će da sam razvija i uvaljuje u Evropu, a nama će da uvaljuje neke potencijale koji imaju falinke, kao što je naš Boris, koji je onako prilično tehnički nerazvijen.

Navodno, iz medija dugujemo milion evra bivsim igracima. Velickovic 150, Katic 130, Klobucar 150, Macvan 100, Raduljica 80, Rasic 40, Kecman 76. Toj listi treba pridodati i sigurno jos neke igrace, kao sto je Bozic, koji ne potrazuje jer je u strucnom stabu, sigurno se duguje i Cakarevicu ali ne znam sta se desava, prica se i Marinkovicu neke pare... Dakle, sigurno za bivse igrace dugujemo koliko i za ceo porez (koji smo vec valjda dopola isplatili). Iz ovoga se vidi koliko smo prsli sto smo ziveli na lovorikama dve godine od onog F4, a bez Duleta i prodaje igraca. Klobucar, Marinkovic, talenti koji su placeni solidno a nista nisu uradili, baceno obestecenje za Miljenovica koje smo na srecu resili, i bezvezno dovodjenje Raduljice koji ionako nista nije uradio, a treba ga platiti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back