KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko vode racuna o kriterijumima i uslovima kad zovu nekog i daju WC govori to da je predsednik Levskog uhapsen zbog finansijskih malverzacija. Al bitno da su transparentni i da su podneli prijavu.

PS: interesantno gde ce Bogdan, kad je Fener doveo Hikmana i Guedloka... prica se i o CSKA.

Poslednja izmena:
Ode Berta, bez obestecenja. Verovatno sporazumni raskid i da se zaborave dugovi. Ako smo propustili priliku da ga prodamo Galati za obestecenje da bi dobili vise od onih 200 hiljada, onda smo se zestoko ispalili. No, tesko je znati sta se zapravo desava sa igracima, izmedju klubova i agenata.

VEF Riga (cuvena svetska ekipa koja je u letonskom prvenstvu osvojila drugo mesto, a u balktickoj ligi sedmo) igrace umesto Levskog kvalifikacije za EL...

Vise ne znam ni kome sve treba da se nacestitam nove godine dok ovo citam...:udriglavu::kletva:

Za razliku od Partizana ta "neka" Riga ima TRI trofeja u Kupu sampiona u kosarci.....
Ako se pita tradicija, onda svakako zasluzuju poziv pre Partizana.....

Sto se tice intervjua sa Bogdanovicem.....Vidi se da decko sazreva, veoma lep intervju, izuzev....

Nije mu u intervjuu trebalo da brani intelektualca recima da mu se izvinio odmah u svlacionici, kada to zasigurno nije istina.
Sam je intelektualac govorio posle meca da je kamera pogresno uhvatila snimak, da ut nije bilo dalvjenja isl.
Zasto bi s elond aizvinjavao ako NIJE bilo davljenja?
Mada moze da se kaze da ga razumem, ipak je on jos igrac Partizana, i jos uvek mu karijera zavisi od intelektualca.....
Ali bi ipak bilo bolje da je to precutao, umesto sto je slagao.

Lepo si iskopirao ali samo ono što si ti hteo da pročitaš !

A te večeri nisu bili snorkijevci na tv-u pa je tražio neku drugu vrste zabave :lol:
A pazi i ovo "Kao košarkaš" je gledao Zvezdine utakmice...mali jesi odličan,čak i previše dobar za naše lige ali nije lepo lagati ;)
Ako su tebi te dve rečenice najbitnije u ovom intervjuu, meni nisu. Koliko vas voli je pokazao mnogo puta, poslednji put u finalu plejofa, a ako se ovim tešiš super. Ja sam takođe bio na nekim zvezdinim utakmicama i u fudbalu i u košarci, pa me to ne čini jednim od vas.

Mozda ima najboljeg druga koji navija za Zvezdu, pa su isli na jednu dobru utakmicu. Mozes misliti, bio na Zvezdinoj utakmici. :lol:

Moguće ali ovo nije bilo pre 2 godine:

Vujošević: Neka deca su zahvalna a neka su Bertans

Jok i nije, bilo je i to narocito sa crnim strancima kojima su pare prioritet, slucaj Dru Gordona, npr.
Samo sto vi zvezdasi resetujete secanje na kraju svake sezone od sokova koje dozivljavate.

Vujosevic je mozda ocekivao zahvalnost posle svega sto su ucinili za njega dok je bio povredjen. Jbg, nece svako da trpi kao Lovernj npr.

Zapravo, Vujosevic je ocekivao da ce Bertans sacekati da se nadje pogodna kombinacija za sve, i da klub zaradi. Ovaj nije sacekao. Naravno, ima puno pravo na to, ima odavno izlaz iz ugovora, verovatno klub koji ga ceka, svog menadzera, a treba uzeti u obzir i da kao povratnik iz teske povrede ima nesto manje sanse da uspe od normalnih kosarkasa, jer mu ponavljanje te povrede moze ozbiljno ugroziti karijeru. Kao slabo placen igrac koji se uvek borio, jedan od najzasluznijih za proslogodisnje titule, kao neko ko je dao nesto klubu, nije zasluzio da mu Dule prebacuje "nezahvalnost". No, to je Dule, on ima svoj kult partizanstine koji pali na parketu ali biznis je biznis. Osim toga, ima i svoju sujetu, odsustvo takta, pravu paralelnu realnost u vezi funkcionisanja kluba, itd.

A sta treba da znaci da su ucinili za njega dok je bio povredjen?

Ode Berta, bez obestecenja. Verovatno sporazumni raskid i da se zaborave dugovi. Ako smo propustili priliku da ga prodamo Galati za obestecenje da bi dobili vise od onih 200 hiljada, onda smo se zestoko ispalili. No, tesko je znati sta se zapravo desava sa igracima, izmedju klubova i agenata.

Koliko smo mogli da mu dugujemo, agent mu je kod Andjusa letos izjavio da je Bertina plata 6 soma mesecno, pa da nije bas nijednu primio zadnje 2 sezone opet je manje nego to obestecenje!?
A i nije mi jasan njegov postupak, jedino ako je ljut sto ga klub nije pustio, realno za sicu, da ode, ja mislim da je zesce pogresio, mogao je dobiti i on bolje pare i klub vece obestecenje, pa prelazni rok tek poceo!?

Koliko smo mogli da mu dugujemo, agent mu je kod Andjusa letos izjavio da je Bertina plata 6 soma mesecno, pa da nije bas nijednu primio zadnje 2 sezone opet je manje nego to obestecenje!?

On nije tu 2 sezone nego 2 i po, a ako mu je plata bila prosle sezone 6,000e mesecno ne znaci da je i sada, posto postoji obicaj da plata raste iz sezone u sezonu. Mi ne znamo ugovor.

On nije tu 2 sezone nego 2 i po, a ako mu je plata bila prosle sezone 6,000e mesecno ne znaci da je i sada, posto postoji obicaj da plata raste iz sezone u sezonu. Mi ne znamo ugovor.

Mislis da je porasla plata igracu koji 2/3 sezone nije igrao a primao je platu, i da jeste koliko je porasla, obzirom na situaciju a i nase finansije, plaaaafon 90-100 000€?

Poslednja izmena od moderatora:
Auuuuuuuuu....vama bas matematika ne ide od ruke nikako?

6 000 evra mesecno plata Bertansa u Partizanu?
I to jos izjavio njegov agent?

6 hiljada puta 12, pardon puta 24, pardon puta 30................I to sve opet vece od 200 000 obestecenja......

A da od te "intelektualceve matematike" prostije reci da je neko LAGAO?
Tek ce te se ovde nagledati raznih matematika, sve u reziji intelektualca i profesionalnog zastitnika nejakih devojaka.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back