KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je normalan grobarski pristup, i tako bi trebalo biti.
Nije problem ovo večeras, problem je ono u subotu i ono što nas čeka u daljem takmičenju.
Jel treba da idemo u subotu među 7,000 cigana, a videli smo kakva je njihova organizacija? Pa oni naprave haos i u tuđoj organizaciji.
To bi bilo stavljanje glave na panj.

Nikako...
Coki nije ocekivao ovoliko Grobara u hali (nisam ni ja iskreno)...
Mislim da je i to jedan od razloga zasto nije zeleo da nastavi utakmicu, jer je ocekivao "domacinsku" atmosferu u "Jezeru"...

Inace, ima jedna nezvanicna prica, koju pricaju Djavoli, a to je da su cigani pustani na ulazu i bez karti, kako bi ih bilo sto vise, navodno, po odobrenju ovog naseg nacelnika policije, koji je osvedocen navijac Zvezde...

Posle ovog spina i Cokijevog saopstenja, nasi treba dobro da razmisle da li da izadju veceras na parket...
Mada bih najvise na svetu voleo da se Coravom poseremo u usta i drknemo ih veceras...

Pa nismo cigani. Treba da izadjemo i da igramo. :mrgreen:

А боље да вам да Ђилас куп да се ни не игра...аупичкyатерину.

To je bio njegov plan za ovaj FMP u crveno-belim dresovima, kad ono medjutim... :cool:

Poslednja izmena od moderatora:
Inace, ima jedna nezvanicna prica, koju pricaju Djavoli, a to je da su cigani pustani na ulazu i bez karti, kako bi ih bilo sto vise, navodno, po odobrenju ovog naseg nacelnika policije, koji je osvedocen navijac Zvezde...
U to nema sumnje, ćoki je uspeo da izorganizuje 300 cigana kod nas u Pioniru a nije ih smelo biti više od 30.
Ono što je meni interesantno je kako je murija posle prekida očistila dobar deo njihove tribine, a kad je izgledalo da će se utakmica nastaviti, skoro svi su se vratili kao da ništa nije bilo.
Umesto da isprazne njihovu tribinu, pa i našu ako baš žele, ali ma jok. Nekome nije odgovaralo da se igra bez stoke. U Podgorici, drotovi su za cirka 20 sekundi očistili tribinu od onih varvara. Kad su zabranjeni napravili ono protiv Cibosa, utakmica je nastavljena relativno brzo pošto su ih izbacili.
Jedino sinoć "nije moglo" da se nastavi..... mislim da je to presedan u našoj košarci, ne znam dal se ovo ikad desilo.

Što se igre tiče, vidi se da smo se spremali samo za finale.

Jasno je da je bio plan da se skakavac pusti da divlja a ostale rupe popune, mada je previše štete napravio. Ostvarili smo potpunu dominaciju u skoku, prvi put da savršeno gradimo i kupimo lopte. Na početku sezone je to bilo loše, a sve do Mege je bilo problema sa time. Ovaj put, počeli su i bekovi da učestvuju u tome i to je dalo rezultat, svi su se vraćali da grade i kupe lopte, tako da im nijedan ofanzivni skok nismo dozvolili. Pojavile su se i neke nove akcije, Bertans je pametno napao Savovića prodorom, iskoristi brzinu, a počeli su i bolje da se kreću bez lopte i otvorili sebi neke lake poene. Šut spolja smo dobro započeli, ali i malo pokvarili do kraja. Očekivano smo ih napali u igri 2 na 2, fenomenalna rola Vestermana. Početkom treće pa do prekida smo imali šanse da ih zgazimo i ostvarimo malo veću prednost, nažalost, do izražaja je došlo srljanje naročito Vestermana, ali na to uvek moramo računati, momci su nezreli i ponese ih ritam, ponese ih dobra igra i onda hoće pošto poto da nešto naprave. Cigani u odbrani nisu jaki timski, ali individualno jesu (kako ko). Nelson je napravio decu Gordiću na početku, pa i par problema Vestermanu. U celini, jedini su Gordić i Musli podbacili.

Na kraju, moj utisak je da smo utakmicu uveli u ritam koji nama odgovara. Da li bismo pobedili još sinoć, ne znam, ali utakmica je išla u smeru koji nas favorizuje. Jedini problem smo imali sa tri lične Lučića i Gagića. Ta treća Lučića je bila smejurija, ali da se ne žalim previše, mislim da je suđenje bilo OK i kriterijum ravnopravan, i iako bi trebao da favorizuje cigane sa tim lakim sviranjem faulova, i mi smo se dobro snašli u tome. Jedino, nervira me ta situacija kada neko poput Rakočevića, Navara i sličnih dobija faulove kad hoće, em su dobri igrači, em su premazani svime i imaju ogroman autoritet. Ali to je skoro pa normalno, ne treba se obazirati na to, to nisu stvari koje lome utakmicu osim u samom finišu.

Mislim da je večeras psiha još više na našoj strani. Odlično smo pripremljeni, i nadam se da ćemo se pripremiti da igramo i bez Gordona, što je baš veliki hendikep. Kad bismo samo mogli ubaciti Lavernja umesto njega, ne bi bilo narušeno pravilo o strancima, ali nema šanse kod ovih kss idiota.
Ciganima su se tresle ruke, slobodno nisu mogli da ubodu. Tu se vidi razlika u srcu i karakteru, ko je kakav tim. Našima je srce na mestu i to raduje.

Poslednja izmena:
Keeper, potpisujem tvoj post, i cini mi se da smo jedino malo podbacili u toj agresivnosti u odbrani, pre svega na Skakavcu, verovatno zbog straha od kriterijuma sudija, koji nam nije dozvoljavao neku cvrscu igru u odbrani...
Dule je u potpunosti nadvisio Vukoicica, uveo par noviteta i odigali smo odlicno...
Nadam se id a je za danas spremio neki "specijal"...

Neozbiljni i Keeper, mi nismo gubili samo zato što Zvezda nema pobednički mentalitet. Njima su se ruke tresle i nisu mogli da pogode slobodna bacanja. Čak je i Rakočević promašio dva ako se ne varam, a to se njemu nije desilo otkad je otišao u NBA. Uz veću podršku sa tribina tu nam je juče bila šansa.
Šanse da dobijemo danas su jako male prvenstveno zbog Gordonove povrede, a onda i zbog praznih tribina, jer kakvi god da su ovi naši debili što se dele na tribinama, opet su bolji nego komšinicini navijači. Ali dobro, nadajmo se najboljem pa kako bude.

Sad, zavisi kako gledaš na stvar. Mi nismo gubili zato što mi imamo, ako ne pobednički još uvek, onda žestok fajterski mentalitet, što da ne? Nisu se njima ruke tresle zato što su se uplašili pobede (kako im se nisu tresle protiv Radničkog, koji je objektivno i na papiru bolji od nas), već zato što smo ih dobro uzdrmali i nismo hteli da promašujemo kao Radnički i ostali indijanci protiv kojih im odgovara da igraju. Uzeli smo im skok, drugu šansu, njihovo samopouzdanje, skakavac je počeo da se umara i srlja iz greške u grešku i promašio ta dva slobodna. Išlo je na našu ruku...

drew gordon ‏@xtraGORDONary32
I will not be playing today :/ .. Better let myself get better for next weeks game !!!!!

Ne znam, videćemo... nosili smo se i bez njega dobro.

Poslednja izmena:

evo sve lepo se vidi. prebacite na 4:10 i vidi se ko je iskukao da se odlozi. rakocevic satro govori djilasu da je belosevic predlozio da se odlozi za sutra i da se nastavi od tih 4 minuta, a u stvari je belosevic verovatno rekao da UKOLIKO se odlozi za sutra da ce se nastaviti od tih 4 min 3. cetvrtine. djilasu je to dovoljno, covic stoji po strani, dobio je odlaganje. dakle, rakocevic je slagao da je belosevic predlozio prekid za sutra i djilas je lagao lucica da su dule i danilovic pristali.

Pa da, onda je sigurno tako :lol:

Neozbiljni i Keeper, mi nismo gubili samo zato što Zvezda nema pobednički mentalitet. Njima su se ruke tresle i nisu mogli da pogode slobodna bacanja. Čak je i Rakočević promašio dva ako se ne varam, a to se njemu nije desilo otkad je otišao u NBA. Uz veću podršku sa tribina tu nam je juče bila šansa.
Šanse da dobijemo danas su jako male prvenstveno zbog Gordonove povrede, a onda i zbog praznih tribina, jer kakvi god da su ovi naši debili što se dele na tribinama, opet su bolji nego komšinicini navijači. Ali dobro, nadajmo se najboljem pa kako bude.

Slazem se...
Atmosfera je bila odlicna, dosle su najjace ekipe Grobara i sve je vrvelo na tribinama...
Sta god da se desi, ovi momci zasluzuju pohvale za borbenost i pozrtvovanje...

A gospodin Nebojša Čović je...

ovo zasluzuje reputaciju. a odgovaram sve sa linkom, da slucajno ovi novoustogljeni moderatori ne uklone klip.

wtf, kakva glupost, kaze potrebno je da prvo dam reputaciju i drugima pre nego sto ponovo dam reputaciju hickoku. e pa necu drugima da dajem reputaciju ocu samo hickoku. ebo vas sistem.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back