KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde se postavlja jedno kljucno pitanje: ko je Nebojsa Covic, pa da odlucuje da li ce se utakmica igrati ili ne?
Postoji delegat - postoji
Postoje sudije - postoje

I?

Ko je Covic, pa da kaze igra se ili ne igra?
Pazi ti to: cigani bacaju petarde, samo zvizde, nikom nista...
Grobari krenu sa "Covic Vesna.." (da se ogradim, to mi je odvratno od strane Grobara), odmah se spiker oglasava i porucuje da se smire...

evo sve lepo se vidi. prebacite na 4:10 i vidi se ko je iskukao da se odlozi. rakocevic satro govori djilasu da je belosevic predlozio da se odlozi za sutra i da se nastavi od tih 4 minuta, a u stvari je belosevic verovatno rekao da UKOLIKO se odlozi za sutra da ce se nastaviti od tih 4 min 3. cetvrtine. djilasu je to dovoljno, covic stoji po strani, dobio je odlaganje. dakle, rakocevic je slagao da je belosevic predlozio prekid za sutra i djilas je lagao lucica da su dule i danilovic pristali.

Poslednja izmena:
Lupeta i trabunja po svom starom dobrom običaju. Turski cigani su mislili da će lako da dobiju, pa kada su videli da ne ide, odmah prekid. Ebo vas Ćoki marvo ciganska.

Ja bih se samoubio pre nego sto bih poceo da navijam za neku izmisljotinu od kluba. KKZeleznikFMPDivaSledecaSezonaZlezda... :rotf:
Brate, ugasio ti se klub i cao dovidjenja. Kreni iz beton lige, to je posteno, ali nemoj sebe da lazes da je to i dalje taj klub za koji si navijao. Uleteli Coki, pickousti i zuta bagra, i sad se cigani loze odjednom opet na basket. I ABA liga se prati, iako je do skoro bilo "Zvezda Srbija nikad Jugoslavija"....pljunuli ste sami sebe u facu, garagani. Dno dna...

Debeli vas capr godinama, decenijama....j*bote, jos sinoc da je Cokija ili Djilasa razvukao, spomenik bih mu digao u basti. :worth: :cool:

Koja je to tuga. Zamisli moraju da navijaju za tuđ klub jer nemaju svoj. Odnosno imali su ga. Apropo ove utakmice, na početku 2 poluvremena videlo se da će cigani pući. Samardžijski 3 lične, Katić 2, Rakočević 2. Pritom se ovoj dvojici jezik po patosu vukao od umora. Za 5 minuta su dali 2 poena. I onda je na scenu stupilo ćoravo gomno i Djilas. I odjednom kraj utakmice. Ciganska posla. Možeš da im daš i milijarde eura, opet džaba. Oni će zauvek biti cigani.

Govorili su da je DV kao napao Ćokija. Nadam se da jeste.

Em tuga, em sramota. Crno na belo im pise lepo da je klub za koji sad navijaju bivsi FMP. To nije nikakva glupost niti izmisljotina, nego postoje dokumenti, u kojima to jasno pise. E sad, jedino ako si djubre bez obraza, mozes da se pravis lud i da podrzavas taj novi klub, dok je KK Crvena zvezda propala zbog dugova, ugasila se, jednostavno ne postoji vise. Ali to su oni, nista cudno....nemaju dzabe taj nadimak koji imaju. :)

Napao ga je malo nesto, kamo srece da mu je razvukao dva samara. I njemu i onom pegavom ruznom gov*etu.

Em tuga, em sramota. Crno na belo im pise lepo da je klub za koji sad navijaju bivsi FMP. To nije nikakva glupost niti izmisljotina, nego postoje dokumenti, u kojima to jasno pise. E sad, jedino ako si djubre bez obraza, mozes da se pravis lud i da podrzavas taj novi klub, dok je KK Crvena zvezda propala zbog dugova, ugasila se, jednostavno ne postoji vise. Ali to su oni, nista cudno....nemaju dzabe taj nadimak koji imaju. :)

Napao ga je malo nesto, kamo srece da mu je razvukao dva samara. I njemu i onom pegavom ruznom gov*etu.

Mene bi bilo sramota da navijam za recimo neki Radnički, a da znam da mi klub bankrotirao. Oni će, kada sahrane ovaj klub, navijaće za Malu Moštanicu ili Resnik. Ciganska posla, pravi državni projekat. Ali tako se videlo da će pući i da zato prekidaju utakmicu. Bili su u nok daunu. Opet ih spašava država i šljam koji je pokrao Srbe sa Kosova.

Možda je Duletu bilo žao. Skoro je Ćokija nalupao Džajić. Ima li neko ko Ćokija nekada nije išamarao.

Ove sezone dvaput nisam spavao zbog naših utakmica. Prvi put kad smo izgubili od Bamberga u Pioniru, drugi put sinoć.
Ne bih bio u koži Danilovića i Vujoševića, sa kakvog bagrom imaju posla. Mislim da će morati da ozbiljno porazmisle o smislu igranja protiv ovih idiota, jer ko zna šta se sve može desiti, a naročito u njihovoj organizaciji.
Nisam pametan.
Posle ljudi pljuju ABA ligu, uaa, hoćemo interese srpske košarke. Evo nam ebena srpska košarka, pa ti igraj.

U pravu si ti Onlybeer. Samo što bih mu ja dao jedno 5 udaraca metalnom štanglom po sred lajave i lažljive labrnje. Stoka lažljiva i buđava....
http://sportskenovosti.rs/94659/kk-...ator-nemilih-scena-bio-je-na-klupi-partizana/

Ma ne bih ga tukao. Samo u tvorza da zavrsi za sva svoja dela i ja srecan.

Ove sezone dvaput nisam spavao zbog naših utakmica. Prvi put kad smo izgubili od Bamberga u Pioniru, drugi put sinoć.
Ne bih bio u koži Danilovića i Vujoševića, sa kakvog bagrom imaju posla. Mislim da će morati da ozbiljno porazmisle o smislu igranja protiv ovih idiota, jer ko zna šta se sve može desiti, a naročito u njihovoj organizaciji.
Nisam pametan.
Posle ljudi pljuju ABA ligu, uaa, hoćemo interese srpske košarke. Evo nam ebena srpska košarka, pa ti igraj.

Ne bi bilo problema da cigani ne navijaju za FMP, jer derbija ne bi bilo, kao sto ga nije bilo ni zadnjih 10+ godina u kojima smo im gazili bivsi, ugaseni klub non-stop, i kad su izmisljali razloge zasto ne prate kosarku. :rotf:

Posle ovog spina i Cokijevog saopstenja, nasi treba dobro da razmisle da li da izadju veceras na parket...
Mada bih najvise na svetu voleo da se Coravom poseremo u usta i drknemo ih veceras...
To je normalan grobarski pristup, i tako bi trebalo biti.
Nije problem ovo večeras, problem je ono u subotu i ono što nas čeka u daljem takmičenju.
Jel treba da idemo u subotu među 7,000 cigana, a videli smo kakva je njihova organizacija? Pa oni naprave haos i u tuđoj organizaciji.
To bi bilo stavljanje glave na panj.

Posle ovog spina i Cokijevog saopstenja, nasi treba dobro da razmisle da li da izadju veceras na parket...
Mada bih najvise na svetu voleo da se Coravom poseremo u usta i drknemo ih veceras...

Kakvo je Gordonovo stanje? Jel ima šanse da zaigra večeras? Mislim da treba da izađu na teren jer smo ih juče imali, bili su gotovi, i ja sam siguran da bismo ih pobedili.
Šta očekuješ od ciganšture Ćokija? Poštenje i iskrenost?

Gordon bi trebao da je već utvrdio kakva mu je povreda, liči na ključnu kost il nešto. Teško da će igrati... Odigrao je ono što je mogao dok je bio zagrejan. Posle prekida se ohladio i došao na teren u duksu, da se igralo sinoć, on ne bi mogao.
Ono kad vuče tu ruku i trči u odbranu a zatim lepi skakavca za tablu ... neverovatan dečko. Svaka mu čast.

Kakvo je Gordonovo stanje? Jel ima šanse da zaigra večeras? Mislim da treba da izađu na teren jer smo ih juče imali, bili su gotovi, i ja sam siguran da bismo ih pobedili.
Šta očekuješ od ciganšture Ćokija? Poštenje i iskrenost?

Tesko ce igrati sa onom povredom...
Mada mu skidam kapu za fanaticnu borbenost i to sto je izgarao na terenu i igrao bukvalno sa jednom rukom...
Lafcina, na kub...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back