Rough Collie
Primećen član
- Poruka
- 915
Toliko o ciganima i njihovim poslovima.
stvarno su dno dna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toliko o ciganima i njihovim poslovima.
pa Grobarima ni ne trebaju ovi drugi da bi pravili cirkus,zaboravljeni vs znackatraz je sasvim dovoljno...
I to je Belošević dotrčao do spikera !Grobari krenu sa "Covic Vesna.." (da se ogradim, to mi je odvratno od strane Grobara), odmah se spiker oglasava i porucuje da se smire...

da da,sakrili ga ispod jakne pa na ulaz,ili ko iz filmova jedan mu drzo pistolj na ledjima da ne pisne dok ne prodju redare,pandure....![]()
Lupeta i trabunja po svom starom dobrom običaju. Turski cigani su mislili da će lako da dobiju, pa kada su videli da ne ide, odmah prekid. Ebo vas Ćoki marvo ciganska.

Pa niko nije poginuo, znači nema razloga da bude nekakvih tamo suđenja i poštovanja zakona i sličnih gluposti.
Koja je to tuga. Zamisli moraju da navijaju za tuđ klub jer nemaju svoj. Odnosno imali su ga. Apropo ove utakmice, na početku 2 poluvremena videlo se da će cigani pući. Samardžijski 3 lične, Katić 2, Rakočević 2. Pritom se ovoj dvojici jezik po patosu vukao od umora. Za 5 minuta su dali 2 poena. I onda je na scenu stupilo ćoravo gomno i Djilas. I odjednom kraj utakmice. Ciganska posla. Možeš da im daš i milijarde eura, opet džaba. Oni će zauvek biti cigani.
Govorili su da je DV kao napao Ćokija. Nadam se da jeste.

Em tuga, em sramota. Crno na belo im pise lepo da je klub za koji sad navijaju bivsi FMP. To nije nikakva glupost niti izmisljotina, nego postoje dokumenti, u kojima to jasno pise. E sad, jedino ako si djubre bez obraza, mozes da se pravis lud i da podrzavas taj novi klub, dok je KK Crvena zvezda propala zbog dugova, ugasila se, jednostavno ne postoji vise. Ali to su oni, nista cudno....nemaju dzabe taj nadimak koji imaju.
Napao ga je malo nesto, kamo srece da mu je razvukao dva samara. I njemu i onom pegavom ruznom gov*etu.

U pravu si ti Onlybeer. Samo što bih mu ja dao jedno 5 udaraca metalnom štanglom po sred lajave i lažljive labrnje. Stoka lažljiva i buđava....
http://sportskenovosti.rs/94659/kk-...ator-nemilih-scena-bio-je-na-klupi-partizana/
Ove sezone dvaput nisam spavao zbog naših utakmica. Prvi put kad smo izgubili od Bamberga u Pioniru, drugi put sinoć.
Ne bih bio u koži Danilovića i Vujoševića, sa kakvog bagrom imaju posla. Mislim da će morati da ozbiljno porazmisle o smislu igranja protiv ovih idiota, jer ko zna šta se sve može desiti, a naročito u njihovoj organizaciji.
Nisam pametan.
Posle ljudi pljuju ABA ligu, uaa, hoćemo interese srpske košarke. Evo nam ebena srpska košarka, pa ti igraj.

To je normalan grobarski pristup, i tako bi trebalo biti.Posle ovog spina i Cokijevog saopstenja, nasi treba dobro da razmisle da li da izadju veceras na parket...
Mada bih najvise na svetu voleo da se Coravom poseremo u usta i drknemo ih veceras...
Posle ovog spina i Cokijevog saopstenja, nasi treba dobro da razmisle da li da izadju veceras na parket...
Mada bih najvise na svetu voleo da se Coravom poseremo u usta i drknemo ih veceras...
Kakvo je Gordonovo stanje? Jel ima šanse da zaigra večeras? Mislim da treba da izađu na teren jer smo ih juče imali, bili su gotovi, i ja sam siguran da bismo ih pobedili.
Šta očekuješ od ciganšture Ćokija? Poštenje i iskrenost?