Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Ova dvojica sa arene su idealni za prenos ovakvog cirkusa.
Ljudi lupaju gluposti za medalju...
Okreni na RTS2
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova dvojica sa arene su idealni za prenos ovakvog cirkusa.
Ljudi lupaju gluposti za medalju...
Veliki hendikep.Gordon se izgleda ozbiljno povredio i sad kad mu se rame ohladi biće mu još teže![]()

Politika i sport... Djilasa organski ne podnosim. Kad ga vidim pegla mi se odmah.
Njega ne zelim ni da komentarisem taj je pa tek prica za sebe. Koliko su se njih dvojica nakrali Miskovic je za njih mali mis. Po 150 godina bi ih nabio u zatvor. Najobicniji mafijasi.Ja ovog Covica ne mogu da smislim, nakrao se covek dole u Presevu, sada kao neki ljubitelj kosarke, sina je gurao, 0 od coveka.
ovo je sramota ali tako nam je i gotovo
Pehar dodeliti Radnickom a mi i ganjani na auto put pa kuci...
Пехар нека баце у Дунав ионако су обесмислили цело такмичење типови попут Ђиласа,Човића и остале политичке гамади.Pehar dodeliti Radnickom a mi i ganjani na auto put pa kuci...

Ono što je najgore je to da niko neće biti osuđen i kažnjen zbog prekida meča, a ljudi su platili karte i neće moći da gledaju utakmicu![]()
Interesantan mi je detalj kad Djilas prilazi Lucicu i kaze da se igra utakmica sutra, Lucic ga pita: "Sto bre?", a on kaze: "Evo i ovi tvoji se slozili", a tek onda prilazi Vujosevicu i Danilovicu da im kaze kako je "dogovoreno" da se tekma odlozi...
A pre toga je skakavac nešto upirao prstom u naše navijače i "poginuće neko bre". Onda je na scenu stupio ćoki. Pa tek onda to sa Lučom.Interesantan mi je detalj kad Djilas prilazi Lucicu i kaze da se igra utakmica sutra, Lucic ga pita: "Sto bre?", a on kaze: "Evo i ovi tvoji se slozili", a tek onda prilazi Vujosevicu i Danilovicu da im kaze kako je "dogovoreno" da se tekma odlozi...
Sad se boje za bezbednost mater im, a letos nisu.