KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko tehničkih grešaka možemo da očekujemo na meču u Kragujevcu? Nama je pobeda bitna zbog borbe za drugo mesto, a Radničkom gori pod nogama da bi bili četvrti...
Mislim da će Dule i Muta sigurno dobiti tehničke, a ne bi me čudilo i da budu isključeni.
Igrači nam nisu toliko temperamentni, ne znam ko bi tu mogao da dobije tehničku...

Ја мислим да ће утакмица бити тврда до краја.Било би добро да направимо неку разлику у 3/4 и да њих натерамо ,евентуално,на нервозну игру.
Добра су екипа,али и они играју понекад као да су "млади и неискусни".
А што се тиче овога да нам играчи нису темпераментни...претпостављам да се шалиш.
Играмо у понедељак.

Bozic ce jednog dana biti dobar trener zato sto je verovatno nas najinteligentniji sportista

Medjutim ne treba da se zaebe ko Vlada Jovanovic, ne treba da bude Duletova kopija vec da bude svoj, da ima svoj nacin rada

A sto se tice utakmice u KG siguran sam da gubimo i to 15-ak razlike. Radnicki je tip ekipe koje Partizanu nikad ne odgovaraju, trci-sutiraj ekipa

Jači smo za beka šutera koji je debitovao sinoć protiv Mega Vizure. ;)
BBUlhYcCAAARhPR.jpg:large

Jel to uzeo Anđušin dres?:rotf:

Bozic ce jednog dana biti dobar trener zato sto je verovatno nas najinteligentniji sportista

Medjutim ne treba da se zaebe ko Vlada Jovanovic, ne treba da bude Duletova kopija vec da bude svoj, da ima svoj nacin rada

A sto se tice utakmice u KG siguran sam da gubimo i to 15-ak razlike. Radnicki je tip ekipe koje Partizanu nikad ne odgovaraju, trci-sutiraj ekipa

Pitanje je koliko je za to sposoban, Božić se mora trenerski edukovati i usvojiti ceo sklop teorijskog košarkaškog znanja.
On je u praksi slabo upoznat sa trenerskim radom osim Vujoševićevim.

Tog dana ce da bude kao u kazanu...

Strasno koliko su ti huligani ljudima (a tu ukljucujem i sebe) ogadili odlazak u hale i na stadione...
Kad god sam otisao da gledam neku utakmicu sa vecitim rivalima u Kragujevcu, izbilo je sranje...
Cak sam i suzavac jednom popio, kad sam bio na jugu sa navijacima Radnickog, a neki navijac Zvezde se napravio herojem i bacio na tribinu suzavac...
Sad je to eskaliralo toliko da cak prave sacekuse i na autobuskim stanicama, prilaznim putevima...

Pitanje je koliko je za to sposoban, Božić se mora trenerski edukovati i usvojiti ceo sklop teorijskog košarkaškog znanja.
On je u praksi slabo upoznat sa trenerskim radom osim Vujoševićevim.

Svasta, pa nisam ja rekao da treba odma da bude trener Partizana. Neka prvo bude pomocnik Duletu, pa trener nekog kluba pa ako se tamo dokaze tek onda da bude trener Partizana

Nadam se da su naucili nesto iz primera Vlade Jovanovica, ne moze pocetnik da vodi instituciju kakva je Partizan. Ne moze svako da bude Zeljko Obradovic...

Bice haos u gradu za vreme kupa...
Prosli put kad su Radnicki i Cokijevci igrali polufinale plej of-a, sa prozora sam posmatrao makljazu cigana i djavola...

Iskreno, ne mili mi se da idem u "Jezero"...

Oni su ludi sto su uopste odredili da se kup igra u KG, nisam bio u hali Jezero ali se vidi i na tv da je jednostavno losa, a i ima mali kapacitet od 4000

Po meni kup je trebao da se igra u NS, Spens prima 7000 gledalaca

Oni su ludi sto su uopste odredili da se kup igra u KG, nisam bio u hali Jezero ali se vidi i na tv da je jednostavno losa, a i ima mali kapacitet od 4000

Po meni kup je trebao da se igra u NS, Spens prima 7000 gledalaca

ma svejedno je gde se igra kup. bitno je gde ce se igrati f4. najmudrije bi bilo da se igra u banjaluci. posto su srpske ekipe glavni kandidati, glupo bi bilo da organizovanje f4 iskoristimo u situaciji kad je izvesno da ce neka nasa ekipa uzeti f4. organizovanje f4 ne treba traziti sada, nego narednih sezona kada bude neizvesnije i kad i slo i cro ekipe budu imale dobre sanse za osvajanje. da ih sredimo tada na domacem terenu.

Ако хоће да се бију-они ће да се бију.Па таман и да је арена у питању.Какве везе има да ли је дворана већа или мања?
Знам двојицу потукли се у канцеларији на стадиону;) ових дана...
Ја мислим да није лош избор Кг.И наравно КУП ЈЕ НАШ !

tako tripko... tako, pucas penale, slika te kamera, svi pricaju o tebi, ti isporucis 4/4 , sutra novine pisu, tako...hvala bogdanovicu na petom penalu, pa se moje dete istaklo.

ah da, zaboravih, pa te gleda trener, pa kaze, fina mooda u ovoga tripka, dacu mu da igra jos vise... tako.

a i sto bi stali sad ovde... onda te vidi i senilni selektor, pa te opet zove u reprezentaciju, ali se ovaj put ne dere na tebe kao kreten i ne odstrani te sa priprema, a ti na EP dominiras, nacija te voli, masa ti klice, durantu se tresu gace da ga ne otpuste a uzmu tebe.

TRIPKO, TRIPKO, TRIPKO....

Poslednja izmena:
i ovaj krenuo okinsovim stopama... lepo ja rekoh da su sva trojica za sklanjanje:

" Poznato je da postoji grupa navijača koja pravi štetu klubu, sreća je da Partizan ima mali broj karata i očekujem da ne bude problema " - rekao je sportski direktor Partizana Dragan Todorić novinarima u Kući košarke.

na koga li je ovajstonemaplatit mislio ? :think:

Г-дин Ђилас каже нема паре да БГ организује ф4 ,иако буду ту и Партизан и ФМП
А ДВ каже:
------------------------
„Ako Partizan i Zvezda izbore plasman na završni turnir ABA lige, logično je da naš grad bude domaćin Fajnal-fora. Dva kluba zajedno da ga organizuju”, istakao trener crno-belih...
http://www1.serbiancafe.com/lat/vesti/23/110293/vujosevic-partizan-i-zvezda-da-organizuju-f4.html
-----------------------
А за шта сте ви ?
Ја сам ЗА.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back